עיסת נייר

עיסת נייר

פתאום מתחשק לי להתחיל להכין עבודות מעיסת נייר. הבעיה היא, שזה נשמע לי מאד מאד מסובך
האם מתקיימות סדנאות בנושא? מכיוון שקראתי שיש להמתין 24 שעות בין שכבה לשכבה..... מה דעתכן??????

lilachh

New member
ממש לא מסובך ../images/Emo13.gif

יש מאמרים בפורום שמסבירים מא' עד ת' את התהליך, כולל זמני ייבוש. זה ממש לא מסובך כמו שזה נשמע, וגם ענין ה-24 שעות בין שכבה לשכבה הוא לא נכון, או שלא הבנתי מה כוונתך.... הרעיון בנושא הייבוש מאוד פשוט וגם מאוד הגיוני - מכיוון שאנחנו לא רוצים שייוצר מצב שהשכבה החיצונית תתיבש ובפנים לא יתייבש ואז יווצר עובש, לכן אצלי זמני הייבוש הם פחות או יותר כאלה: אם משתמשים בטכניקת העיסה אני לא עושה יותר משכבה של כס"מ עד ס"מ וחצי מבלי לחכות לייבוש, אבל בד"כ לא צריך יותר מזה או שאחר כך יש עוד קצת עבודה מעל השכבה הזאת וזהו. אם אני עובדת בטכניקת הרצועות אז אחרי כ-10 שכבות של רצועות אני מחכה לייבוש, בד"כ למחרת מתייבש ואם יש צורך אני ממשיכה בעוד כמה שכבות שרצויות לי(בד"כ לעבודה לא צריך יותר מ-15 שכבות , אבל זה גם תלוי מה ייעוד המוצר אותו מכינים). בסה"כ הרעיון של עיסת נייר מאוד פשוט, אישית אני ממליצה להתייעץ פה, להכנס למאמרים והכי חשוב לנסות ולנסות, ברגע שמבינים את החומר ותכונותיו הכל הופך להיות מאוד קל ליישום, לדעתי אפשר בהחלט להתפתח ולהתקדם בנושא גם בלי סדנא או לפחות לנסות לפני זה לבד.

למעלה