עיסת נייר

yehudit1

New member
עיסת נייר

למי יש ניסיון איך עושים כמויות. מסכות על בלונים ומה עוד. תודה על העזרה

אלהלה

New member
עיסת נייר

אני לא הייתי ממליצה לעבוד על בלונים רק מהחשש שהבלון מתפוצץ בתחילת העבודה ואז הכל יורד לטמיון. עדיף להכין עיסת נייר ולעבוד על צלחות למשל קעריות... שלפני כן משמנים אותן ואז העיסה יורדת בקלות. ולא לשכוח שהעבודה היא תהליך די ארוך. צריך להכין כמות גדולה של עיתונים קרועים ולערבב אותם עם מים עד ליצירת דייסה סמיכה. אני מוסיפה לכך דבק טפטים - דבק שמגיע בצורה אבקתית וממיסים אותו במים. אותו אני מוסיפה לעיסה ומערבבת היטב ואז החומר מוכן לעבודה. בהצלחה

רותיr

New member
תכנסי לפורם אומנות שימושית

שם תקבלי תשובות מהירות ואת כל ההנחיות, יש שם חברות נהדרות שאוהבות לעזור. (כמובן בתפוז)

ctshlomo

New member
כשהייתי קטנה, אבי עשה לי מסיכה כזו

לוקחים בלון חזק מנפחים אותו, במקביל עושים עיסה מנייר עיתון קמח ומים ומדביקים על הבלון מכל הכיוונים. נותנים לזה להתייבש ומפוצצים את הבלון מבפנים.אפשר לעטוף את התוצר בנייר קרפ כתום ולעשות מזה ראש של תפוז. ועוד כהנה וכהנה רעיונות.

הללויה11

New member
עיסת נייר

אם הבלוןמתפוצץ לא להתרגש ולנפח בלון אחר במקומו ( להשאיר פתח להכניס בלון נוסף. את הבלון אפשר לייבש בתלייה עם חוט . אחרי שעוטפים את הבלון בשלוש שכבות של נייר יש אבקה של עיסת נייר שמערבבים אותה עם מיים רותחים ומורחים על הניירות עם בלון מנופח. התהליך לוקח הרבה זמן לתשומת לבך. כשבוע שבועיים של עבודה להכין את הבלון

למעלה