עיסקית ב-OISHI OISHI

cookie13

New member
עיסקית ב-OISHI OISHI

אחרי כמה פגישות שהזרימו לי אדרנלין בדם, ורעב בבטן, התחשק לי לראות קצת ים. מכיוון שהייתי צריכה לקנות כמה פיצ'יפקס, עשיתי אחד ועוד אחד והרכב הוביל אותי לקניון ארנה. (בלעעעעעעעעעעעע!!!) הבטן קרקרה, רציתי משהו מעבר לסלט בארומה/קפה הלל/כו', ולא רציני כמו מדזו/וכו', ותוך סבוב בטיב טעם נקלעתי מול הכניסה ל-OISHI OISHI (קטע פסיכי לגמרי, להכנס למסעדה דרך הסופר - אבל...נגיד!) מסעדה ריקה, תפסתי לי מקום טוב באמצע - שולחן קטן הפונה לחלון מול המרינה. מה יותר טוב מזה להרגעות אינסטנטנית? כמה וכמה סוגי עסקיות, צמחיות, בשריות, בשריות טיפה יותר יקרות, סושי, נודלס וכו' שלכולם אותו פרינציפ: מנה ראשונה מרשימה די נחמדה ומגוונת + מנה עיקרית + כוס יין או שתיה קלה הלכתי על הקומבינציה עם סושי "סנדוויץ' ספייסי" ויהיה מה שיהיה. לראשונה לקחתי פטה כבד, למרות שלא ממש חשבתי איך אפשר לשלב אותו עם הסושי, אבל בתמונה בתפריט הוא היה נראה כל כך מפתה - שלא עמדתי מול הפיתוי המתוק הזה. הגיע צלחת יפה, עם חתיכת פטה שזור מלח ופלפל גס, סלט קטן עם מיני מיני עגבניות שרי, עלי בייביס ותאנה שלמה (נראתה לי מבושלת בברנדי), 3 פרוסות ג'בטה חרוכה בגריל ו-3 נגיעות של ריבת תאנים. כמובן שדיאטת הפחממות הלכה לה לאיבוד, נגסתי בתאווה את הג'בטה עם הפסים של הגריל, עם חתיכת פטה, חתיכונת של התאנה השיכורה ונגיעת ריבה. מה אני אגיד...? היה טעים טעים!! לא צריכה להוסיף שאחרי שאכלתי את המנה הזאת, עם כוס יין אדום בצד - כבר הייתי שבעה ומאושרת. הגיע הסושי. 4 סנדוויצ'ים של סלמון סקין עם אבוקדו, די גדולים ויפים, עם מעטפת שומשום וקצח, ורול סלמון מחולק ל-6. פשוט ולעיניין. טעמתי ביס מכל אחד, חייכתי, ביקשתי שיארזו לי את השאר, עוד לגימה מהיין, 62 ש"ח לא כולל טים, עוד לגימה, חיוך מסטול מרוח על הפנים, והביתה. מגש קטן עם שלל הסושים מחכה לי לארוחת ערב. היה שווה! נעים ונחמד.

mars4

New member
נשמע ממש שווה. אחד השותפים

באושי אושי מתאמן איתי באותו מכון , אצל אותו מאמן והזמין אותי מספר פעמים לארוחה. הביקורת שלך בטוח זירזה את הענין. אגב, בעלי הסוהו שותפים שם אז איך לא יצא טעים?

cookie13

New member
וואלה???!!!

אם הייתי יודעת שהבעלים של סוהו גם כאן...אולי גם הייתי מקבלת הנחה! חחח

אדנא

New member
ואני הייתי שם לפני חודש בערך,

והיה זוועה. מרק מיסו הם פשוט לא יודעים להכין, זה היה סוג של אלתור לא מוצלח. השיא היה ספייסי טונה מקולקלת ושירות תמוה של מלצרית שכדי לאמת את החשד שלנו רחרחה את הסושי מולנו.

למעלה