עיסקית בלבנטיני

עיסקית בלבנטיני

צהרים . משרד. עבודה. מצד אחד רעבים , מצד שני החברה בדיאטה , מצד שלישי נשארים מאוחר לעבוד מצד רביעי עומס עבודה מצד חמישי אין זמן. רעבים כבר אמרתי? אז החלטנו ללכת ללבנטיני. החברה (זו שבדיאטה) זכרה לטובה מאד את הסלט הערבי של המסעדה. עיסקיות בלבנטיני הטווח שלהם 31-53. החברה הולכת על 37. סלט ערבי לפתיחה. מגיע חתוך דק-דק-דק על פיתה , מטובל נהדר וטחינה למעלה. אמרה שזה כמו שהיא זכרה נהדר + +. מנה עיקרית לקחה שיפוד של קבב (2 קבבים) + פירה (שחיסלתי אני) + שתיה קלה. אני הלכתי על 53. מנה ראשונה מרק שורשים קר עם זרזיף של שמן זית ומקושט בפורי מטוגן. טעים בהחלט. (טוב , מרקים זה הקיק שלי בכלל) מנה עיקרית צלחת מוליםטריים ברוטב. מולים בין הטובים שאכלתי. שמנמנים ולא צמיגיים , נמסים בפה + סלט חסה עם עגבניות.+ שתיה קלה. ארזו לי לערב טחינה (נהדרתתתתת) ופיתה + דג מוסר + סלט חסה. הטחינה מעולה והדג - פירור לא נשאר. השירות מהיר מאד (קצת יותר מידי מהיר , כי הביאו מנות עיקריות בטרם סיימתי את הראשונות). אבל ... א - אני אוכלת מאד מאד לאט . ב - אמרנו שאנחנו ממהרות. המלצרית חמודה מאד. הוסיפו לנו 4 ש"ח "דמי שומר". בסך הכל 147 ש"ח. על זוג עיסקיות , ואחת שלקחנו. בקיצור. טעים , מהיר , זול , משביע , טרי , מקום יפה. לסיכום - מאד כדאי. נחזור.

meravbr

New member
נשמע ממש טוב../images/Emo70.gif

תזכירי איפה היא ממוקמת? יש שם הפרדת לא מעשנים?

בנוה צדק

אחד העם 3 השכנה של NG ו ננה. בקשר לעישון לא יודעת , כי אני לא מעשנת אבל יש שם גם חצר פנימית יפה אז אולי המעשנים נשלחים לשם.

למעלה