עיסקית באדורה
כבר עבר קצת זמן, ובכ"ז רק עכשיו נזכרתי שלא כתבתי. פורים, ארוחת צהריים לא מתוכננת עם אמא שלי. הסתובבנו בנמל והחלטנו לצעוד לאדורה לאכול. לא הזמנו מקום, המסעדה היתה די מלאה. ראשונות- שרימפס בלימון קונפי (+5 ש"ח)- טעים. פטה כבדים- מצויין. טעם מודרגש של הקוניאק. ממש ממש טוב. הצנימים קצת יבשים מדי. עיקריות: פילה מוסר בפונדו כרובית- חביב ולא יותר. מגיע נתח פילה אחד (חצי דג), מתובל טוב ומעליו מין מחית של כרובית שהיתה לא משהו בכלל- השילוב של כרובית שהטעם הטבעי שלה קצת תפל, ללא תיבול מעניין, ובצורת מחית רכה- העלה לי אסוציאציה של אוכל בבי"ח..
אמא שלי רצתה את האנטריקוט. אמרו שאין אנטריקוט ובמקומו יש פילה (+14). אוקיי, עוד יותר טוב. הפילה הגיע חתוך לנתחים די דקים, והיה עשוי מדי. אמא שלי אמנם ביקשה מידת עשיה MW, אבל המלצרית לא הזכירה שהפילה חותוך, מה שבהחלט משפיע. הבשר הגיע כשהוא לגמרי WD, הוחזר וביקשנו מידת עשייה מדיום. המנה הגיעה יחסית מהר, והיתה בסדר. האמת, אכלנו פילה טוב יותר לא אחת. לא ברור למה לחתוך את הפילה, שהוא נתח נהדר למדליונים. רק גרע. אמא שלי אמרה שהרוטב קצת חזק לה מדי וצורב בגרון. לי הוא היה טעים. ויתרנו על קינוח. שורה תחתונה- היה נחמד. לא מסעיר.
כבר עבר קצת זמן, ובכ"ז רק עכשיו נזכרתי שלא כתבתי. פורים, ארוחת צהריים לא מתוכננת עם אמא שלי. הסתובבנו בנמל והחלטנו לצעוד לאדורה לאכול. לא הזמנו מקום, המסעדה היתה די מלאה. ראשונות- שרימפס בלימון קונפי (+5 ש"ח)- טעים. פטה כבדים- מצויין. טעם מודרגש של הקוניאק. ממש ממש טוב. הצנימים קצת יבשים מדי. עיקריות: פילה מוסר בפונדו כרובית- חביב ולא יותר. מגיע נתח פילה אחד (חצי דג), מתובל טוב ומעליו מין מחית של כרובית שהיתה לא משהו בכלל- השילוב של כרובית שהטעם הטבעי שלה קצת תפל, ללא תיבול מעניין, ובצורת מחית רכה- העלה לי אסוציאציה של אוכל בבי"ח..