אני בהחלט מאמינה
שאין לך מושג על מה אני מדברת, וזה חלק נכבד מהבעייה שלך. אני אפילו לא דיברתי על הפתרונות הלא שגרתיים שלך. הדבר היחיד שהצגתי בפניך עכשיו הוא העובדה שאתה בא ומדבר אלינו כמו משה ממרומי הר סיני, על הסיבות שלנו לעישון, על מי אנחנו ומה מידת האושר שלנו, מה הבעיות שלנו שאנחנו צריכים לפתור, מה קודם ומה אחרכך, ואם לא שמת לב, אתה היחיד שלא מדבר על עצמו כאן. רק על אחרים כשלמעשה בכלל לא מעניין אותך האדם שעומד מולך, או הדיאלוג אלא העקשנות להוכיח את צדקתך בלבד כי אתה לא מוכן לקבל דחיה וחוסר הסכמה. ומה שמחריד במיוחד בכל העניין הזה, הוא שהפכת להיות כל כך אובססיבי בעניין ההוכחה העצמית, ששכחת בכלל למה אנשים באו לכאן. קשה לך לקבל את העובדה שאנשים פה לא מסכימים עם הגישה שלך, שכבר שכחת שבאת לעזור (?). כל מה שאתה עושה פה הוא להוכיח שאתה צודק. ואל תדבר על זווית הראיה האישית שלי, כי אם אני לא טועה, אני לא היחידה פה שטוענת שהגישה שלך מתנשאת ומעליבה, וגם אם אני היחידה, איך תצליח לעזור לי אם ככה אני מרגישה כלפיך? תמשיך להתעקש שאתה צודק וע"י כך תשיג את מטרתך? ובעניין ההעלבה, לא מדובר בנושא מסויים אלא בגישה כולה, מא'-עד ת'. אני מקווה שאת זה אתה מסוגל להבין, כך או כך, עם זה לא תוכל להתווכח (גם אם זה בדיוק מה שתנסה לעשות..)