עיסוק ועישון

עיסוק ועישון

רה-פורמה
לא רק שיש קשר בין תחום עיסוק לעישון אני בטוח גם שישנם סוגי סיגריות הנפוצות יותר אצל אותם מעשנים מאותו תחום עיסוק לדוגמא: קיבוצניקים-נובלס, אסירים-אסקוט וכו'

פורמה

New member
וואלה ../images/Emo13.gif

וזה אומר שקבוצות אוכלוסיה שונות הן בעלות טעם שונה בבחירת סוג הרעל בו ישתמשו להשמדה העצמית ולמחיקתם מהעולם. (כאילו שאף אחד לא שמע על קוקטייל אקונומיקה וחומצה מילחית..) חחחחחחחחחחחחחחח, סתאאאם אגב, אני עישנתי אירופה, ואף פעם לא מצאתי פרטנרים לסיגריה, זה היה ממש חסכוני כי אף אחד לא רצה לקחת ממני, רק כשאני הייתי הברירה האחרונה. וחוצמיזה, הן היו חסכוניות בגלל המחיר שלהן (ואחרי הכל חלבו ממני כ-700 ש"ח בחודש...). אף אחד מה"קטרים" בתחום שלי לא עישן אירופה, או איזו סיגריה ספציפית אחרת, כך שבעצם התאוריה של סוג הרעל לא ממש תופסת בכל המיקרים. או ליתר דיוק הקיבוצניקים יוצאי דופן בקטע הזה (אולי בהשראת הרפת או משהו כזה...). חוצמיזה מה שלומך היום? אני כבר שלושה ימים בקריזים לעשן, ואני מאוד מקווה שיעבור מהר. אני לא יודעת אם זה בגלל שהפחתתי עם הזיבאן, ובעצם בכלל לא אכפת לי בגלל מה זה. אני מתכוונת לעבור את זה כמו גדולה. צ'בת צ'לום שימשית, אוורירית ונטולת קריזים.

גלים111

New member
מוסיפה לסוגיית העיסוק והעישון...

ממחקרי הנאיבי גיליתי שאומנים מעשנים יותר, ואנשי בריאות הנפש (פסיכולוגים, פסיכיאטרים וכד') מעשנים לא פחות, אבל הכי הרבה מעשנים נפגעי נפש. בכל אופן, ככל שאתה נוירוטי יותר, לכיוון הפסיכוטי, יש סיכוי רב יותר שתעשן. ו.... לא להתנפל עלי, לא אמרתי שום דבר על חברי הפורום המקסימים והשפויים!

לא רוצה להתערב .

אין מילים ! פשוט, אין מילים ! פורמה ,יולי ,זולו ,מצליף , אני,אישית , לא הייתי שותק,,, אבל אני לא רוצה להתערב .

פורמה

New member
אם אתה לא רוצה להתערב

בבקשה תעשה את זה יותר בשקט מה לעשות. השתיקה מחמיאה לך. מה אתה קופץ מה??? אם אתה לא מסוגל להבחין בהבדלים, ובסיבה שאתה מצטייר פה כגס רוח, מעליב ומתנשא אז אני אתן לך רמז שיעזור לך מאוד: מה שגלים תגיד, בין אם הוא נכון ובין אם לא (ובמקרה יש הרבה בדבריה), עדיין נאמר ממקום שונה. כן כן. יחי ההבדל. היא כבר דיברה על עצמה, ועל המצוקות שלה, וכשהיא מדברת אל חבריה היא לא מעמידה את עצמה בעמדה של ריחוק. עדיין, בהודעות שלה היא משתמשת יותר במושג "אני" מאשר "אתם". אז הנה לך טיפ שמן. אם תעשה ככה, אז דבר ראשון יקשיבו לך. ודבר שני, אם לא יסכימו אם דבריך עדיין אף אחד לא יכעס או ישנא אותך. ואם כבר אתה בקטע של ניסויים ומחקרים בבני אדם שווה לך לנסות ולראות איך זה עובד.

תאמיני לי

שאני לא מבין על מה את מדברת . מה רע בלנסות למצוא פתרון לא שגרתי לבעיית העישון . להזכירך, השאלות ששאלתי והנושאים שהעליתי לא נועדו לפגוע ,אלא להעיר את תשומת ליבך למקומות שלא שמת לב אליהם . ואם את בוחרת להתייחס לנושא מסוים או לשאלה מסוימת כאל פגיעה, זה כבר עניין של זווית הראיה האישית שלך ולא התייחסות אמיתית לעצם העניין .

פורמה

New member
אני בהחלט מאמינה

שאין לך מושג על מה אני מדברת, וזה חלק נכבד מהבעייה שלך. אני אפילו לא דיברתי על הפתרונות הלא שגרתיים שלך. הדבר היחיד שהצגתי בפניך עכשיו הוא העובדה שאתה בא ומדבר אלינו כמו משה ממרומי הר סיני, על הסיבות שלנו לעישון, על מי אנחנו ומה מידת האושר שלנו, מה הבעיות שלנו שאנחנו צריכים לפתור, מה קודם ומה אחרכך, ואם לא שמת לב, אתה היחיד שלא מדבר על עצמו כאן. רק על אחרים כשלמעשה בכלל לא מעניין אותך האדם שעומד מולך, או הדיאלוג אלא העקשנות להוכיח את צדקתך בלבד כי אתה לא מוכן לקבל דחיה וחוסר הסכמה. ומה שמחריד במיוחד בכל העניין הזה, הוא שהפכת להיות כל כך אובססיבי בעניין ההוכחה העצמית, ששכחת בכלל למה אנשים באו לכאן. קשה לך לקבל את העובדה שאנשים פה לא מסכימים עם הגישה שלך, שכבר שכחת שבאת לעזור (?). כל מה שאתה עושה פה הוא להוכיח שאתה צודק. ואל תדבר על זווית הראיה האישית שלי, כי אם אני לא טועה, אני לא היחידה פה שטוענת שהגישה שלך מתנשאת ומעליבה, וגם אם אני היחידה, איך תצליח לעזור לי אם ככה אני מרגישה כלפיך? תמשיך להתעקש שאתה צודק וע"י כך תשיג את מטרתך? ובעניין ההעלבה, לא מדובר בנושא מסויים אלא בגישה כולה, מא'-עד ת'. אני מקווה שאת זה אתה מסוגל להבין, כך או כך, עם זה לא תוכל להתווכח (גם אם זה בדיוק מה שתנסה לעשות..)

גלים111

New member
אם פגעתי

במישהו- סליחה מכל הלב. זה רק חוש ההומור המוזר שלי, בלי שום כוונות רעות. חוץ מזה שאני עובדת עם נפגעי נפש וכ-ו-ל-ם מעשנים, מה לעשות... ואת עצמי אני מגדירה כנויירוטית, בינינו, מי לא?... וטוב מאוד יונק שלא התערבת, כי איתך ממש אין לי דיבור.

פורמה

New member
חלילה מתוקה! ../images/Emo13.gif

בכל אופן, אני לא מוצאת שום סיבה להיפגע. יש הרבה בדבריך. יחד אם זה, לא הייתי מדביקה את זה בהכרח על אנשים מעשנים כך שאני כבר לא יודעת. כך או כך, תסכימי איתי שאין לזה קשר בפתרון בעיית העישון. כפי שאין להצדיק את בעיית העישון בגלל עניינים שבנפש, כך אין לפתור אותה. ויונק, אל תענה לי. לא לך אני פותחת עכשיו דלת. הקיצר קושקושית שיהיה לך אחלה יום!

גלים111

New member
תודה נשמה ../images/Emo24.gif ודרך אגב,

הפסקת עם הזיבאן? איך הולך???

פורמה

New member
טוף, עדיין לא סיימתי איתו

אני ביום כן יום לא, משום מה יש לי עוד 2 כדורים, אין לי מושג איך, אז היום זה היום של האחד, ומחרתיים זה היום של השני והאחרון. נראה לי שמתישהו שכחתי לקחת או משהו. לא'משנה. אז איך אני מרגישה??? אין לי מושג, היו לי שלושה ימי קריז מטורפים ואני לא יודעת אם זה קשור לזיבאן או למחזור, אבל בנתיים אני שולטת בעניינים אז הכל פ'סדה. מה'ניינים?

זה קשור למחזור....ופורמה

הזיבן גמר את עבודתו....זהו.... את ממש לא זקוקה לו יותר, תגידי לו תודה רבה וקדימה הלאה.... עוד צעד קדימה
איזה כיף אה? כמו מהעבדות לחרות לא?????

למעלה