עיסוי..

מפ33יצה

New member
עיסוי..

"עדי לקבלה , עדי לקבלה..", אופ שיט.. מלמלתי לעצמי, אין לי כוח יותר .. נכנסתי למועדון והמנהלת מורה לי על עיסוי נוסף שנכנס במפתיע.. אני נכנסת לחדר, ריח של נרות אופף את החדר, הדלקתי את הטיפ לנעימה של גלי הים... הנמכתי את האור, והבטתי בבחור ששכב על המיטה.. הרגשתי את הלחיים שלי בוערות, את הדופק עולה.. "איזה גוף מטריף, יאמי.. ישבן מתוק, חשבתי לעצמי.." הוא שכב מכוסה במגבת עליו. התקרבתי אליו ושאלתי אותו – מה אדוני רוצה.. הוא שכב שם, באצילות, חייך חיוך קטן ואמר, "עשי בי כרצונך, אני שלך.." זה גבר.. חשבתי לעצמי... שפכתי על ידי שמן ורדים והתחלתי לעסות את הכתפיים שלו ברכות מגבירה קצת לחץ ומרגישה את השרירים שלו התפוסים , עוברת על השריר מהתחלתו לסופו מפנקת כל סנטימטר ממנו, עוברת לשכמות, למותניים, לגב התחתון, משמנת שוב את הידיים מעסה לאורך עמוד השדרה מלמעלה למטה, הלוך וחזור.. מוסיפה שמן לידיים שלי הריח כל כך מוכר.. אני מעסה את ירכו צמוד למפסעה ימינה שמאלה מרטיטה את ירכיו, עוברת לירך השנייה מעסה אותה מהר במקצועיות .. שמה עוד שמן על הידיים מעבירה יד על הרגליים שלו מלמטה למעלה.. מגיעה לאגנו מכניסה את הידיים מבין המגבת ומעסה את הירך עד סופו מרגישה קלות את אברו ביקשתי ממנו להסתובב, הוא התהפך על גבו והתחלתי לעסות שוב את הירכיים מלמעלה למטה, מתעכבת באזור החיבור עם האגן.. מרגישה מידי את אברו מגיב, חייכתי אליו במבוכה והמשכתי לעסות את האזור, ברגל השנייה.. וברת לעסות את החזה, את הפטמות, שורטת אותן בקלות בכוונה, " סליחה" מלמלתי והמשכתי לעשות את הבטן שלו השרירית.. בקלילות למטה... פיסקתי את רגליו ועיסיתי רגל אחת מכף רגל ועד אגן וכך רגל שנייה, שימנתי את הידיים והכנסתי אותן על אגנו האבר בין ידיי, מרחתי את ידיי בשמן ורדים, התיישבתי עליו ערומה ועיסיתי את כתפיו החסונות, עברתי על השרירים התפוסים.. מרגישה איך הם נמסים למגע שלי, עיסתי את השכמות הנפלאות שלו, את השרירים לאורך עמוד השדרה.. שמתי על ידיי עוד שמן ועיסיתי את רגל ימין.. קרוב לאגנו מרגישה את תפארתו.. ירדתי לאורך הרגל לכיוון כף הרגל ועיסיתי כל אצבע בנפרד, ועליתי שוב לכיוון האגן, הידיים שלי על הישבן שלו המוצק, מעסות לאט, מרגישה כל שריר יד מפסקת את ישבנו, מפרידה ביניהם ומעסה כל אחד בנפרד.. אצבע משומנת נכנסת לישבנו משמנת אותו... יד שנייה נשלחת בין הרגליים , הוא מרים את האגן ואני מחליקת את ידי פנימה לאורך אברו הזקור.. הוא נע לי על היד משמן את האבר שלו ומסתובב אלי שתי הידיים מעסות את האיבר, בשמן ורדים נפלא.. מרגישות אותו מהבסיס לכל אורכו....... הוא מחזיק את אגני מרים אותי לעברו, נושק לי על הפימה הימנית. מוצץ את השמאלית.. ומושיב אותי על אברו המוכן, אני מתיישבת לאט , מרגישה איך הוא מפסק אותי בחוזקו, נכנס לתוכי לאט ומזרים לגופי עונג.. חדר אלי עד הסוף .. התרומם, התקרבתי אליו, הצמדתי את שפתיי לשלו, במרחק נגיעה.. הלשונות נצמדו והוא החל לנוע בתוכי לאט לאט, נרגישה כל חלק ממנו יוצא ונכנס, שולח יד ומוכניס אצבע לישבני... התחלנו לנוע כגוף אחד מחובר רוקדים עם האגנים, הוא הרים את אגנו מעלה, גבוה, הכנסתי אותו יותר עמוק והתחלתי לרכב עליו לאט בקצב שלי מתענגת על המגע, הוא ליטף את הדגדגן שלי לאט עד שצרחתי.. המשכתי לעסות את אברו עם אברי עד שהוא נעשה רפוי נשכבתי עליו והתנשקנו........

teron5

New member
זה לא אני הייתי במקרה ???

הבטחת לא לספר!!!

למעלה