עיסוי

עיסוי

שוכבת עירומה על מיטת הטיפולים, האור מעומעם, ממתינה למטפלת שהזמנתי, שתבוא להעניק לי עיסוי בשמן שומשום חם כפי שהזמנתי.

הדלת נפתחת, ואני מופתעת לשמוע קול גברי מציג את עצמו - אריאל - מתנצל שהמטפלת חלתה ולא יכולה להגיע ומוודא אם זה בסדר שהוא יעניק לי את העיסוי.

מופתעת ונבוכה מהתפנית בעלילה אני מרגישה שעליי לענות בזריזות על מנת להסתיר את המבוכה ואומרת שכן, שאין בעיה, ומיד לאחר שיוצאות המילים מהפה אני מלווה אותן במבט מהיר הנשלח מזווית העין אל אריאל. נשימתי נעצרת לחלקיק שניה למראה הגבר היפה, בעל הפנים החזקים הכמעט מפוסלים, השפתיים הבשרניות שצבען הכהה מתחדד באור הקלוש והגוף - הגוף שברור לי מאוד כבר במבט החטוף שקשה יהיה לי לעמוד בפניו.

בבת אחת אני נעשית מודעת לעירום שמתחת למגבת - בטן, תחת, שדיים, והוא מוחשי וחד בשעה שכל חושיי נדרכים.

אריאל פונה להתחיל בעיסוי.

הוא מרים את צדה הימני של המגבת, עד מעל לישבן הערום שלי - נוסך שמן חם מתוך בקבוק מכף הרגל ולאורך השוק - ומתחיל לעבור על גופי בתנועות ארוכות, בכפות ידיים פתוחות וחמות.

למשך דקות ספורות אני עוד מאמינה שהאירוע יעבור בשלום, אבל אז מזיגה נוספת של שמן חמים פוגשת את רגלי - הפעם על הירך - ועל צדו הימני של הישבן הערום, החלק. השמן החמים נוזל ברכות וגולש אל אל בין הרגליים ואני מרגישה את הגוף מתעורר, כשכפות ידיו של אריאל ממשיכות לטייל ועולות בעקבות השמן מן השוק אל הירך ומעלה - לעסות את הישבן.

אינני בטוחה אם הלחלוחית שאני חשה בין רגליי שייכת לשמן - או למה שמגע ידיו עושה לי. אריאל ממשיך להעביר את ידיו על פלג גופי הימני - הלוך וחזור - מסמן בתנועותיו את צורתו העגולה של הישבן לאורך החריץ ומסביב - ומטה לאורך הרגל הארוכה - שוב ושוב.

כשהוא לש את הישבן הדופק שלי מואץ, אני מרגישה שהעיסוי הזה הולך למקומות שלא צפיתי.

עכשיו הוא מרים את צדה השמאלי של המגבת - ושוב - נסיכת השמן על הגוף, והידיים החזקות, שמתנועותיהן ברור שהן עוצרות כח רב ושומרות על איפוק מדוייק בכל תנועה - עוברות מעלה ומטה, בתנועות ארוכות, עגולות, עמוקות וחלקלקות.

בכל פעם שהיד עולה אל הישבן, הנשימה שלי עולה איתה, והריגוש בין הרגליים מתעורר - מכווץ ומדגדג ומדליק את תחילתה של התחושה הזו - המרגשת, שמשהו חסר שם - משהו צריך לבוא אל בין רגליי כדי שארגע.

בשלב הזה ברור לי שאריאל רואה את תנועות האגן הקטנות, שאינני מצליחה לשלוט בהן, בכל נגיעה של ידיו בישבני, אבל הוא מקצוען אמיתי, לא אומר דבר, ורק ממשיך בשלו.

מן הרגליים והישבן הוא עולה אל הגב, בתנועות החמות הארוכות, מקיף את הגב לכל אורכו, מלטף את השמן החם לתוכי, לאורך עמוד השדרה כלפי מעלה עד לשכמות, ומשם מטה - משני צדי הגוף, משני צדי הגב, כמו יוצר לי מסגרת בתנועתו - ונוגע - כאילו מבלי משים בשני שדיי.

אני בוערת.

מחניקה אנחה ויודעת ששרירי הישבן הערום שלי התכווצו עכשיו ממש לנגד עיניו.

הוא עובר שוב בליטוף עגול ועמוק מסביב לישבן, עולה לאורך עמוד השדרה - ושוב - השדיים שלי ממתינים בכמיהה לחלוף הידיים לצדם, ואני איני יכולה להתאפק עוד - ואנחה עמוקה נמלטת מפי.

"נעים לך?"

הוא שואל אם נעים לי. אני פוחדת להשיב. פוחדת שהקול שלי יסגיר את מה שכנראה ברור מאוד ממילא, אז אני רק מהמהמת, וממתינה בציפיה לתנועה החוזרת המלטפת את שדיי משני צדיהם. הפטמות שלי זקורות ומגורות. גם הן רוצות מגע ידיים. אני רטובה. אני נרגשת. הנשימה שלי אינה מתאימה למי שחווה עיסוי מרגיע - אריאל ממשיך ועולה - ועתה הוא ניגש למראשותיי, לעסות צוואר וכתפיים וגב - ואני מרימה בזהירות את הראש, רואה את הטפיחה הגדולה מתוך מכנסי הכותנה הלבנים.

מסתבר שגם אריאל מתרגש.

כשהוא מתכופף על מנת לשלוח את ידיו במורד גבי - אזור חלציו מתקרב אליי, מתחכך במיטת הטיפולים, ואני רואה איך נשימתו שלו גם היא נעצרת לרגע בכל מגע שכזה, ואיך הוא רוצה להפסיק ובה בשעה אינו יכול להפסיק.

אני רוצה לעשות תנועה לעברו וחוששת. כל גופי דרוך, זועק לעוד ועוד מגע.

אני יודעת שעוד רגע אתבקש להתהפך על הגב - ומחליטה לא לחכות עוד. אני מרימה מעט את פלג גופי העליון - ושולחת בעדינות את שתי ידיי אל עבר מכנסיו המתוחים.

למגע ידיי על אברו הזקור, הקשה, עוצרת תנועת הידיים שלו אבל הוא לא נסוג.

אני מרימה אליו מבט ורואה שעיניו נעצמו.

אני מלטפת בעדינות מבעד לבד את הכיפה העגולה המתוחה, ורואה את התנועה שלו - לפנים ולאחור - שמלמדת כמה הוא רוצה להתקדם אליי עוד אך עוצר את עצמו.

כשאני מתקרבת עוד מעט, ומנשקת בעדינות את האיבר הממתין לי בהתרגשות גם אריאל נאנק - ואנקתו ארוכה ועמוקה ומגיעה מעומק גופו.

אני עוצרת. נבהלת שמא מישהו ישמע, ואריאל מנצל את ההשתהות כדי לחזור ולשלוט במצב: "עכשיו תתהפכי".

אני מתהפכת על גבי - וכבר ברור שאינני צריכה להיות מכוסה במגבת.

שדיי הגדולים הבהירים, ממתינים לידיים הכהות שיאספו אותם אל בין האצבעות החזקות, פטמותיי זקורות ומלאות מרוב כמיהה, אבל הוא אינו ממהר.

נוסך שמן חם על כתפיי, על צווארי, ולאורך מפתח הלב - בין שני השדיים הממתינים בציפיה הדרוכה.

ושוב התנועות החזקות, העמוקות, של הידיים המלוות את השמן הפוגש בגוף, תחילה סביב הבטן והכתפיים, ולאט לאט במעגלים קטנים והולכים - עד שהוא מקיף את השדיים בלבד.

"תיגע בהם" אני לוחשת - כמעט מתחננת. "עוד לא" משיב לי קולו, מטעה לחשוב שהוא רגוע. הוא ממשיך, וממשיך - והמעגלים קטנים וקטנים, ועכשיו הוא מקיף כל פטמה עם אצבע אחת בלבד - אצבע אחת מסתובבת סביב הפטמה הימנית ואחותה שביד השניה סביב הפטמה השמאלית. נגיעותיו חדות - מטריפות חושים, מלבות תשוקה.

אני מקשיתה אליו גב - וכבר לא יכולה עוד ללחוש - "תגע! בבקשה - תגע!" והוא ממשיך עוד רגע אחד מסביב לפטמות - ואז מתכופף אליי - שואב אל פיו ויונק את הפטמה הימנית בין שתי שפתיים בשרניות, מוצץ אותה בכח, ובין שתי אצבעות צובט את הפטמה השמאלית.

בבת אחת המתח שעמד בחדר מסתחרר - החשיכה מתחלפת בראשי למליון צבעים - ואני שומעת את עצמי זועקת מרוב תשוקה וגירוי - אני רטובה כל כך - ומגורה כל כך - וצריכה - ממש צריכה - לחוש אותו בין רגליי.

אני מתפתלת אליו - עוטפת את מתניו ברגליי - כל כך רוצה לחוש בו - ובד הכותנה מפריד בינינו.

בידיים נרגשות אני מנסה להוריד את מכנסיו - אבל ההתרגשות גדולה מדי - ואצבעותיי כושלות מול האיבר הזקור - המבקש גם הוא להתפרץ.

פיו של אריאל עובר אל הפטמה השניה - מוצץ ונושך ומלטף בלשונו - אבל ידיו מניחות לי על מנת לעזור ולהוריד מעליו את המכנסיים.

הוא בלי תחתונים - וכשהבד הלבן נושר אל הרצפה ניצב מולי איבר גדול, זקוף ומתוח המבקש את רטיבותי החמה.

אני עוצרת לרגע - ומעבירה עליו אצבעות עדינות - ועכשיו תורו של אריאל לנהום כחיה. פיו עוזב את הפטמה וגבו נמתח ללא שליטה למעלה - ראשו נזרק לאחור בכח כשאני מלטפת טיפה גדולה מקצה הכיפה המתוחה.

אני מקרבת את שפתי אל האיבר החם, מלקקת ומנשקת - ומכניסה אותו אל פי - הטיפות החמות מרגשות אותי עוד יותר - והידיים הנשלחות למעוך את שדיי ולצבוט את הפטמות מעבירות בי זרמים שמגיעים עד לבין הרגליים בעצמה מרטיטה.

אני נשכבת בחזרה על מיטת הטיפולים הצרה, ואריאל מבין את הסימן - הוא עולה מעליי ולאט לאט מתקרב ומחדיר את איברו המלא לתוכי. התנועה האטית מטריפה את חושיי - עמוק יותר עמוק יותר - אני מרגישה שסוף סוף אני מתמלאת, ואז הוא יוצא. "תיכנס אליי! תיכנס אליי!" אני מאיצה בו - והוא בשליטה עצמית שב ונכנס באטיות - שולח יד אל מתחתיי. אני מרגישה את האצבע שלו מגששת לאורך חריץ התחת שלי - והגירוי שלי מתגבר. לא האמנתי שהוא עוד יכול להתגבר. האצבע שלו מוצאת את החור האחורי שלי ששמן השומשום ריכך והחליק - ומלטפת אותו - חודרת בתנועות עדינות - בשעה שהוא מחדיר את הזין שוב ושוב אל בין רגליי - נעטף ברטיבות החמה.

המגע מאחור מעביר אותי על דעתי - וגורם לי לנוע ללא שליטה סביב האיבר הננעץ מלפנים - התנועות של שנינו הופכות מהירות יותר ומהירות יותר - איננו יכולים עוד לשלוט בזה - נעיצות חזקות, אשכים נמעכים אל פתחי וידי נשלחת ללטף אותם, לאחוז בהם - שנינו נאנקים ללא שליטה, עוד נעיצה ועוד נעיצה - אני מרגישה את האורגזמה מתקרבת, נחשול ענק, זרמים שוטפים אותי ואני רועדת כולי - נצמדת אליו בכח, נועצת בו ציפרניים בגמירה רבת עוצמה - ומתוך הזרמים מרגישה אותו גומר איתי ביחד - מתכווץ - מחזיק בכתפיי בכח, זועק זעקה ארוכה ופראית, ומיד נשכב מעליי מותש, ברפיון איברים.

giligil55

Member

טילטלת אותי וגרמת לי לרצות לעבור גם חוויה שכזו ...

giligil55

Member
מעולה

זה יהיה מצויין שיהיה לנו , חברות הפורום, מעסה פרטי שלנו ...

ואוו....

אני חדש כאן...כותבים כאן מדהים...
כנראה שאנסה לספר קצת מהחוויות שלי מעולם הים והצלילה..סיפורים שביני לבינה/ן3365 כמובן...
מקווה שימצא חן..

giligil55

Member

באמת כותבים כאן מדהים, אתה מוזמן לשתף אותנו בחוויות שלך
ולהגיב לחוויות של אחרים

Yaronmen69

New member
לא ידעתי...

....אם לקרוא את זה כגבר או אישה....תיאור מדהים....
אולי תכתבי את הגירסא הנשית של המעסה???
אם לא בא לך - אני אכתוב את זו של הגבר ה"מעוסה"....

ואוווווווווווווווו

אפשר לקבל את מספר הטלפון ש המעסה המוכשר הזה
גם אני רוצה לרחף ככה , עטופה בשמן החם ובידיו של אריאל

למעלה