עיסוי תינוקות

taliester

New member
עיסוי תינוקות

מישהי אולי עשתה את הקורס דרך מכבי או דרך בית חולים ליס ??? יש המלצות ??? כדאי - או שפשוט עדיף לקנות ספר ???? - מישהי מכירה אולי ספר טוב שעוסק בנושא??

1טלטלים

New member
עיסוי תינוקות---ספרים

היי, מכירה שני ספרים : * "ידיים אוהבות" כרגע לא אצלי לכן לא אוכל לצערי לנדב מידע ופרטים (מחבר,הוצאה ...) * ספר שני הוא "עיסוי תינוקות-המדריך המקיף לעיסוי תינוקך צעד אחר צעד " מאת גליה היוז בהוצאת "יער" הוצאת ספרים אקולוגית 2003 ויש גם כמבון לא מעט קלטות ושאר בנושא. אמא של טל

אפרת12

New member
זה הספר עם התמונות מהודו../images/Emo35.gif

אם זה הוא - החלטתי לא לקנות אותו כי בחלק מהתמונות הילדים פשוט נראו לי מסכנים

אפרת12

New member
אני מרגישה צורך להסביר

לאו דוקא מסכנים באופן כללי, אלא כאילו הם לא ממש רצו עיסוי ומישהו כופה עליהם אז משחקים אותה זומבים...

gali baron

New member
תלוי בך - אם את מאלה שמספיק להן

הספר וההסברים בו - הרווח כולו שלך. אם יעזור לך משמע אזניים ומראה עיניים - אז קורס עדיף. אם את מחפשת קבוצה של אמהות אז כמובן שקורס עדיף. תלוי בך ובמה שאת מחפשת. בקורסים, שאני מעבירה בכל אופן, עני מעבירה קצת מעבר לעיסוי ואני בטוחה שגם מדריכות אחרות עושות כך ולכן אני חושבת שאת צריכה לבדוק עם עצמך מה את רוצה ומחפשת.

fufuefraim

New member
GALI BARON

אני מעוניית בקורס של עיסוי תינוקות. מאיזנ גיל אפשר להתחיל? בבאיזה איזור את מעבירה את הקורס? אני מעוניית מאד... אם זה רלוונטי אז תשלחי לי מסר. תודה

אפרוח4

New member
ידיים אוהבות מומלץ בחום

קיבלתי אותו לבקשתי לאחר הלידה וכבר מגיל שבוע וחצי לערך אנו עושות עיסוי מידי ערב לפני המקלחת נויה ממש אוהבת ולגבי שמן עיסוי - בתחילה השתמשתי בשמן תינוקות אבל נאמר לי שהוא לא רצוי ועכשיו אני משתמשת בשמן קלנדולה לעיסוי תינוקות יום קסום

למעלה