עיסוי רפואי

אין בעיה

לעשות עיסוי. רק באיזור הפורט כדאי להיזהר כדי שלא יכאב. בגדול הטבעת היא איבר גוף שלך עכשיו. כמו שהכבד שלך לא יפגע מעיסוי או ספורט אינטנסיבי כך גם הטבעת (שכרגע מקובעת היטב על הקיבה).

אופירA

New member
מנהל
השאלה עד כמה נמרץ ודינאמי העיסוי

למשל בעיסוי לב רציני לצורך החייאה, אפשר בקלילות לשבור צלעות. אז נראה לי להזיז טבעת קטן על העיסוי הזה. אם לעיסוי יש מסוגלות לפגוע בצלעות או בכבד, רק שהמעסה לא שובר צלעות ולא פוגע בכבד בגלל שהוא יודע מה זה צלעות ומה זה כבד, אז השאלה אם הוא יודע מה זה טבעת שמונחת על קיבה כשסביבה הצטלקות בלתי מוגדרת. והשאלה גם אם המנתח מבין בעיסוי נמרץ ודינאמי ויודע לענות תשובה מדויקת (ולא תשובה זהירה מטעמי חוסר ידע). אם כן - אז אפשר לשאול את ד"ר סובחי בפורום שלו, או שאר המנתחים בפורומים שלהם. למה יש לי הרגשה שהמעסה לא מבין בטבעת והמנתח לא מבין בעיסוי?

../images/Emo6.gif

כשהייתי באימון כושר אישי בחדר כושר המאמן האישי לי בסיום כל אימון היה עושה לי עיסוי שוודי לכל הגוף(חוץ מצד שמאל של הבטן שם נמצא אצלי הפורט ואני מאוד רגיש שם) כדי לשחרר שרירים ושלמחרת אני אוכל לקום מהמיטה. כל זמן שהתאמנתי בחדר כושר הלכתי לניפוח טבעת בשיקוף פעמיים והטבעת היתה מונחת לתפארת על הקיבה ככה שלא נראה לי שיכולה להיות בעיה. אם באמת מעסה שבר לך צלע- כדאי לעזוב את המעסה הזה...

למעלה