עיסוי מפנק...

עיסוי מפנק...

סוף סוף הגעת, נכנסת לביתי כולך סקסי ,
מיד התקרבתי אליך לנשיקה לוהטת ומחרמנת, כזו שישר מרטיבה את התחתונים,
רוצה אותך לחשתי באוזנך, והמשכתי לנשק את צווארך, הרחקת אותי והסתכלת עלי,
רוצה אותך עכשיו אמרתי שוב,
ואתה התקרבת ולחשתי באוזני, היום את מקבלת עיסוי מפנק מכף רגל ועד ראש אמרת וביקשת תשכבי ערומה .
מציית לך כמובן ונשכבת על הבטן ערומה ומוכנה, לא עוברת שנייה ואני מרגישה שמן חם מטפטף עלי , התחלת מרגל ימין, הענקת עיסוי מקצות האצבעות ועלית לאט עד הכוס הדרוך המחכה למגע, אך לא נגעת עברת לרגל שמאל שקיבלה את אותו פינוק מענג,
ואני שוכבת בוערת מתחננת להרגיש את ידך בין רגלי, מלטפת את הדגדגן...
ואתה מרוכז בעיסוי עובר עכשיו לגב מתחיל מהשכמות מטפטף את השמן החם ויורד במורד הגב עד שמגיע לתחת שמתרומם לקראתך, ואתה שמבין עד כמה אני בוערת מטפטף שמן חם שעובר מהחריץ ומטפף לו לעבר הכוס, ואני מקווה שהנה אתה כבר נוגע בדגדגן הנפוח שומעת אותך מבקש תסתובבי בבקשה , ואני מציית מתהפכת מקווה שעכשיו סוף סוף תענג את הכוס שלי ,תחדיר אליו אצבעות חמות וחוקרות, אבל אתה מרוכז בעיסוי מטפטף שמן חם על החזה ומעביר את הידיים מסביבו אבל לא נוגע בו ממשיך לעבר הבטן מגיע עד לכוס החלק שרטוב מהשמן שרטוב כי אני בוערת...
תחדור אליו אני מבקשת ..אתה לוחש לי כבר מתוקה כבר אני חודר לכוס החם הבוער שלך...וכמו בחלום אתה חודר לתוכי בעוצמה כובש את כולי , הזין בתוכי ואצבע אחת נדחפת לחור האחורי, מזיין אותי בעוצמה שאופיינית לך , ובדיוק בשניה שאני מגיעה לאורגזמה מטורפת אני מרגישה את הזרם החם שלך מתפרץ לתוכי...

yaron599

New member
ככה התחיל...

את העיסוי המפנק הזה...

למעלה