עיסוי טנטרי

עיסוי טנטרי

החדר חשוך, נירות ריחניים דולקים על השולחן, מוסיקה מרגיעה נשמעית ברקע. את עירומה, שוכבת על המזרן, עינייך עצומות, ידייך לצידי הגוף. את שקטה ושלווה, המוח שלך זך וטהור, אין מחשבות. אני יושב לידך, בוחן את גופך היפה, הרך, העדין. מניח ידיי על מרכז גופך, על בטנך הלבנה והרכה. מתחיל ללטף, לאט לאט בתנועות מעגליות, מרגיש את החום שלך ומעביר אלייך את החום שלי. את לא זזה, לא מדברת, רק הנשימות שלך נשמעות בחדר. הידיים שלי גולשות למטה, עוברות בכוונה מסביב למשולש התשוקה שלך. האצבעות עוברות על הרגליים הארוכות והחלקות. כפות ידיי עוטפות את כפות רגלייך ומעסות אותן קלות. סובבות אצבע אצבע ומרגיעות. אני חוזר למעלה, מתיישב ליד ראשך. מעביר אצבעות ארוכות ובוחן כל זוית, כל עיקול, כל פנייה בפנייך היפות. מעביר אצבע על שפתייך, סביב עינייך, לוחש לאוזנייך מילות אהבה. האצבעות עוברות בשיערך לאט לאט. השיער החום, הארוך והחלק מתמתח מעל ראשך. אני מניח ידיי על שדייך הגדולים, העגולים. פיטמותייך הקטנות מזדקרות בין אצבעותיי. אני מעסה אותם בתנועות מעגליות, מדי פעם ממולל פיטמה בין אצבעותיי. אני אוחז בידך , מרים אותה מעט למעלה ומנשק אותה. מתחיל בנשיקות קטנות בכתף וממשיך למטה אל המרפק והזרוע, ולבסוף מנשק את אצבעותייך. מכניס אצבע אצבע לפה, מוצץ אותן לאט לאט ומשחרר. יד אחת ולאחר מכן יד שניה. אני רוכן לעבר ביטנך ומתחיל לנשק אותה. לנשק לאט לאט. כל פיסת עור ורדרדה. מעביר לשון בתנועה אלכסונית מצד לצד. מלקק את שדייך, מוצץ בעדינות את פיטמותייך הזקורות. עולה למעלה ומנשק ברוך את צוארך הדק. מלקק את סנטרך. מנשק על פיך, על עינייך הסגורות, לוחש על אוזנייך מילות אהבה ותשוקה. זז קצת הצידה ומתמקם מול משולש האהבה שלך. מנשק את ירככיך החלקות. הרגליים שלך צמודות ואת עדיין לא זזה. מניח שפתיי על שפתייך, מנשק אותן לאט לאט. את נאנחת בשקט. אני ממשיך, מעביר לשון על השפתיים החיצוניות, את מפשקת מעט את רגלייך. הלשון מפשקת מעט את שפתייך ומחליקה פנימה. מיצי הכוס שלך , מיצי התשוקה שלך מציפים אותך. אני מעביר את היד על הכוס שלך, הוא חם הוא רותח את מפשקת את רגלייך עד הסוף, נותנת לי לחזות במחזה הקסום שבין רגלייך. את רטובה, חמה ומלאת תשוקה רוחנית. אני יושב על הברכיים בין רגלייך, מניח את ראשי מעל משולש הסתרים, אוחז את ישבנך בידיי. הלשון משתחלת פנימה, הכוס פתוח במלואו, ואני מלקק , מענג , מטריף. את אוחזת חזק בידי, רוטטת בכל גופך, צועקת כן,כן, כן ואני ממשיך , את נוזלת החוצה. מיצי התשוקה שלך ממלאים את פי, ואני יונק אותם באהבה עצומה. את מאבדת שליטה על גופך, שתיי ידייך אוחזות בראשי ומחזיקות אותו צמוד אלייך. את צועקת, משתוללת, גומרת. אני מרים את הראש למעלה ורואה את החיוך שלך.

למעלה