עיסוי+=בגידה?

תבור.

New member
עיסוי+=בגידה?

לא לא מדובר במשוואה . מכיר נשים וגברים המקבלים עיסוי מקצועי לחלוטין שבסופו אם הם רוצים הרפיה מינית. חלקם נהנה מזה אפילו יותר מיחסי מין מלאים. לחלק העניין נראה יותר בטוח רפואית בעידן המחלות והמגיפות. לחלק העניין לא מהווה "בגידה" האם נכון ?? מכיר זוגות ההולכים לקבל עיסוי כנ"ל ביחד .

עיסוי + > או < מבגידה

לדעתי, עיסוי + זו לא ממש בגידה. כי בגידה אצלי באה קודם כל ממעמקי הנפש. מהמחשבה שרוצה לאהוב את הגבר הזה...כפתיחה ואז להתענג איתו יחד....כהמשך לוהט. ועיסוי, כאן אתה הולך לאשה זרה לך , שזה בעצם המקצוע שלה, נהנה...ומשלם. זה לדעתי בדיוק ללכת למסגיסטית רפואית, רק עם קצת תוספת מענגת.

תבור.

New member
התיחסות מענינת

השאלה היא מה נקודת המבט שלך ? האם כשתלכי תשתפי (תספרי ) לבן זוגך/בעלך ? האם תצפי שבן זוגך/בעלך יספר לך. מכיר מעסה מקצועית+ יש לה המון חוויות חלקן מעוררות חיוך (או לא...) מספרת על זוג נשוי שמגיע יחד תחילה הבעל מקבל עיסוי + הרפיה ואשתו אחריו עיסוי בלבד. תמיד שהיא נכנסת לחדר אומרת למעסה נו איך היה הנודניק בעלי ?? לקח לו הרבה זמן ?? (מין סוג של הומור..)

שאלה מעניינת

העניין הוא שלא אלך! מעדיפה בגידה אמיתי על פני עיסוי+. ועל בגידה אמיתית, כמובן שלא אספר לבעלי! לא אצפה שבעלי יספר לי, כי אולי הוא כן חש בעיסוי+ כפעילות חריגה, אסורה לו, להבדיל מדעתי. אבל אם יספר, לא אראה בהליכתו אליה כבגידה. מה גם שבגידה שלו בי, לא מפריעה לי. להיפך.

דיאבלו

New member
עיסוי תאילנדי

למי שלא יודע, אני גרתי כמה שנים בצפון ים המלח במקום קסום באמת כשנתיים עבדתי כחובש באחד החופים הכי יפים בים המלח מיותר לציין שזו עבודה של זולה ועד שקורה משהו, אפשר למות משעמום במסגרת שעות השעמום הרבות שלי, החלטתי ללמוד עיסוי תאילנדי מכמה מעסות תאילנדיות שעבדו בחוף. מעסות אמתיות עם דיפלומה והמלצות, לא סתם מלוכסנות שבאות לחפש עבודה בארץ. בקיצור, במשך שנה וחצי, כל יום 4 שעות, למדתי עיסוי מקצועי, כולל כל הנק´ לחיצה בגוף וכל הנק´ הרפיה והרדמה (כן,כן הרדמה!!!) בגוף. עיסוי מלא כולל הכל (חוץ ממין יא סוטים
), דורש עבודה קשה וכח סבל רציני מצד המעסה, היות וזו עבודה שמצריכה שימוש בכל שרירי הגוף למשך שעתיים. ברור לי כעת שעיסוי המקושר ישירות למין, קשור אך ורק למנטליות הישראלית, בחו´ל, עיסוי נחשב הרפיה של הגוף ור של הגוף!!! אתם יודעים כמה ישראלים מגודלי כרס היו באים לחוף, רואים את מודעת הפרסום על המסאג´ ושואל אם זה כולל הכל (בקריצה זדונית משהו) ואיזה מבט מבועס היה להם על הפנים כשאמרו להם שזה רק מסאג´. היו גם כאלה ששאלו אותי בצד כמה טיפ לדעתי, כדאי לתת לבנות כדי שיוסיפו גם "אקסטרות"!!!!! החשיבה שלנו מקשרת מסאג´ למשהו אינטימי ואם כבר אינטמיות, אז עד הסוף!! די.

תבור.

New member
בלבול ישראלי

נכון מכיר מנסיון . עיסוי תאילנדי מסורתי כשהמעסה לבוש כולו ואין שום אקסטרות. דווקא באירופה ובארצות הברית יותר נפוצות האקסטרות. בצרפת סיפרה לי מעסה שעבדה שם שקיים שם "קוד" התנהוגותי . ברגע שהמטופל/ת נשכב על מיטת העיסוי ללא תחתון (מבחירה) הוא מעונין באקסטרה. ישנם מקומות בהם התשלום מראש לפי האקסטרה (ידני או אוראלי) . במקומות האלה משום מה אין מין מלא.

תבור.

New member
בלבול ישראלי

נכון מכיר מנסיון . עיסוי תאילנדי מסורתי כשהמעסה לבוש כולו ואין שום אקסטרות. דווקא באירופה ובארצות הברית יותר נפוצות האקסטרות. בצרפת סיפרה לי מעסה שעבדה שם שקיים שם "קוד" התנהוגותי . ברגע שהמטופל/ת נשכב על מיטת העיסוי ללא תחתון (מבחירה) הוא מעונין באקסטרה. ישנם מקומות בהם התשלום מראש לפי האקסטרה (ידני או אוראלי) . במקומות האלה משום מה אין מין מלא.

מסז´ = אינטימיות ????

כבר אמרתי למטה, לדעתי זה נתון לשיפוט המשתמש בלבד הרי הסקס מתחיל בראש, לא? ומסז´ תאילנדי, עד כמה שאני יודעת (ואני מודה שלא יודעת הרבה) זה מאוד רחוק מאירוטיקה זו בהחלט עבודה קשה!!! אז מתי פנוי אצלך, די? אגב, יש לי אחות פחחחחחחחחחחחחח
דינה. משתדלת לשמור על שפיות

shahardan

New member
לתאילנדים יש........

לתאילנדים יש שתי סוגים של מסאג: 1)תאי מסאג-מה שציינת מפרקים לך את העצמות 2)בודי מסאג-שזה..........נשאיר ליד הדמיון........

Alon403

New member
לתאילנדים יש גם

3) מסג עם שמנים שונים, עם/בלי הרפיה, עם/בלי מסג אשכים 4) מסג לכפות הרגליים, השוקיים ולפעמים הירכיים 5) יש בודי מסג אבל בוראיציות שונות הערה: רצוי לנסות את כל הסוגים, לפני שמחליטים...

למעלה