עינת43

Marty McFly

New member
לא... גם אני לא...

ואני אודה אם לא יהיו עוד הודעות כאלה בפורום... אפשר לשלוח מסרים, לי או לאחרים...

Marty McFly

New member
בואי אני אסביר לך:

כמו בכל פורום, המנהלים לא אוהבים שיש הודעות שהם סתם. ואני אסביר לך למה: בכל עמוד של פורום יש 20 הודעות בדיוק, ואם מוסיפים הודעה חדשה סתם ככה, שאין לה יותר מידי קשר, היא מוציאה הודעה אחרת שכן קשורה לפורום. אז אני מעדיף שהודעות שיש להן קשר אחת לשניה יהיו משורשרות, ולא יהיו כהודעות חדשות, כי זה סתם מוציא הודעות שאולי הן חשובות. אז את ההודעה הזאת אני אשאיר בשביל שתוכלי לראות את ההסבר... ותביני לעתיד... תודה!

ממש סיבה טובה

זה ממש לא צריך להפריע לך. אם לא שולחים פה הודעות אנשים מתבכיינים שהפורום מת. אם אני מנהלת דיון עם מישהי אתה אומר לנו להרגע! אם אני שולחת פה הודעה אז אתה מבקש לא לשלוח. אז מה אם אתה מנהל הפורום. זה לא צריך להפריע. תן לפורום הזה לזרום. אולי אני פשוט טמצא לי פורום אחר.

Marty McFly

New member
תשובות:

1.בקשר לדיון ההוא, שאמרתי להרגע, מצטער, לא קראתי אותו עד הסוף באותה תקופה, אז כתבתי להרגע, כי קרו דברים מעולם שאנשים רבו פה בפורום. אבל אז כשהתכוונתי למחוק את ההודעה ההיא שלי, כבר כתבתם תגובות, שבהן כתבתם דברים שחשבתי שלא כדאי למחוק. אז מחקתי. אני מתנצל על הפעם ההיא. 2.אני מבקש לשלוח כמה שיותר הודעות, אבל בגלל שזה פורום, צריך שהודעות בעלות קשר יהיו משורשרות, כי זה עצם הפורום. ואם אתם לא משרשרים, אני צריך לשרשר אותן. ואם לא משרשרים, אז הודעות שהן אולי חשובות יוצאות מהעמוד הזה... אז אני מבקש לשרשר. זה לא קשה, באמת שלא. 3.שוב, אני מבקש לשלוח הודעות, אבל לא חייבות להיות חדשות כל הזמן. כאילו, הן כן, אם הן לא קשורות לנושא אחר... הבנת? אז בבקשה לשרשר. 4.בבקשה אל תעזבי ת´פורום. תודה!
דניאל

LAEME

New member
לא כדאי לך לעזוב כי...

איפה תמצאי עוד מנהל כזה תגידי לי?

Marty McFly

New member
תודה!! ../images/Emo9.gif

איך קוראים לך? ויש לך איי סי קיו? ועוד לא בירכתי אותך על זה שהגעת לפורום - ברוכה הבאה! שהייה נעימה!!

LAEME

New member
וואי איזה מנהל גנוב יש לנו כאן! ../images/Emo13.gif

זה רועי (נשיקת-פרפר) מהאיי סי קיו!!! כאן הכינוי שלי שונה. שבת שלום.

Marty McFly

New member
אה, מצטער אחי, לא ידעתי...

ראיתי עכשיו את ההופעה של billie jean, שיראו במופע כולו ביום רביעי, ואני חייב לומר: מדהים!!! דבר ראשון, זה בדיוק אותו מופע ממופע אחר שהורדתי, שנראה לי היה 20 שנה למוטאון, או משהו כזה. פשוט ניסה לשחזר אותו. וזה היה ממש יפה. ולקראת הסוף, בשתי דקות האחרונות (זה 8 דקות), הוא פשוט ביצע מהלכים פשוט בצורה יפיפיה!! אני מצטער, אבל זה כל כך היה יפה עכשיו!! יש למה לחכות, תאמינו לי...

LAEME

New member
וואי אני מזה משתוקק ליום רביעי!!!

אני מת על הופעות שלו ובייחוד חדשות. לרוב כשאני רואה תנועות ריקוד חדשות שלו קופץ לי הלב (כן כן ממש ככה) ... ובאותו עניין איך אני זוכר את ההופעה של "what more can I give" הזמנתי את הקלטת וידאו של זה ממועדון מעריצים בהולנד מלפני שנתיים וחצי בערך אותה הקלטת הוקלטה מהטלווזייה מאחד מערוצי גרמניה... זה פשוט הופעה מהממת רק חבל שהקלטת לא באכות הכי מירבית. אין אני פשוט לא יכול לספור את הימים עד לרביעי...

למעלה