עינת שלום עינת מה קורה באתר הזה?
ק ק ר ן* New member 12/10/01 #2 תגובה ../images/Emo70.gif לשמעון, בראש הפורום ישנה כותרת "הפיכת אותיות למספרים" תקליק ותבין...... בהצלחה קרן
תגובה ../images/Emo70.gif לשמעון, בראש הפורום ישנה כותרת "הפיכת אותיות למספרים" תקליק ותבין...... בהצלחה קרן
ע עינת New member 12/10/01 #4 קרן ../images/Emo51.gif על קבלת הפנים שערכת לשמעון כל הכבוד לך ואגב עניתי לשמעון ואני מפנה גם את תשומת ליבך להודעת המנהלת שנמצאת בראש העמוד ולמאמרי הפורום. שפע ו עינת
קרן ../images/Emo51.gif על קבלת הפנים שערכת לשמעון כל הכבוד לך ואגב עניתי לשמעון ואני מפנה גם את תשומת ליבך להודעת המנהלת שנמצאת בראש העמוד ולמאמרי הפורום. שפע ו עינת
ע עינת New member 12/10/01 #3 ברוך הבא שמעון ../images/Emo39.gif אתה מוזמן להכנס להודעת המנהלת בראש העמוד,וכן למאמרים ולהבין מה קורה כאן. אם יהיו לך שאלות לאחר מכן אתה תמיד מוזמן לשאול ואני מצידי אשמח לענות. ודרך אגב ציפור קטנה לחשה לי שמגיע לך היום. אז קבל ושיהיה לך רק שפע והמון עינת
ברוך הבא שמעון ../images/Emo39.gif אתה מוזמן להכנס להודעת המנהלת בראש העמוד,וכן למאמרים ולהבין מה קורה כאן. אם יהיו לך שאלות לאחר מכן אתה תמיד מוזמן לשאול ואני מצידי אשמח לענות. ודרך אגב ציפור קטנה לחשה לי שמגיע לך היום. אז קבל ושיהיה לך רק שפע והמון עינת