עינת

גילאורי

New member
עינת../images/Emo24.gif

רציתי לשאול לגבי מהות הקשר שלי עם שלושה אנשים: שמי:3,1,4,6,2 שם משפחה:2,2,1,1,3,5 ת.לידה: 27.4.71 האדם הראשון: פרטי: 5,6,1 משפחה: 6,6,8,2 ת.לידה: 2.1.83 האדם השני: פרטי: 1,1,1,3 משפ´: 8,2,3,1,2 לידה: 19.5.71 השלישי: פרטי: 7,6,8,2 משפ´: 1,6,8,5 לידה: 4.1.56 הנושא מאוד מעניין אותי, אודה לך מאוד אם תוכלי לענות לי. תודה!

עינת

New member
גילאורי

מי הם אותם שלושה אנשים? מה את רוצה לדעת על הקשר? השאלה כללית מדי ואיני עורכת מפות מלאות בפורום,לכן עלייך למקד שאלה. כמו כן אנא ממך אחד אחד (יש כאן עוד ח´ברה שמחכים לתשובה).

גילאורי

New member
עינת

איני רוצה לתת הגדרות כ:"בעל" או: "חברה", משום שהייתי רוצה לדעת על מהות היחסים מעבר לתוית או לסטטוס הרישמי. אם אין באפשרותך לענות לי על כל השאלות, אודה לך אם תוכלי לענות לפחות על אחת מהן (ולא משנה איזו), אני מודעת לכך שהרבה פונים אליך דרך הפורום. תודה!

עינת

New member
גילאורי

איני עוסקת בסטטוסים ומטרתי לעזור ולו במעט.איני נכנסת למהות יחסים אלה בודקת התאמה,דוקא אם היית תורמת מעצמך משהו ומציינת מי הוא מי יכולת לקבל עזרה ,כיוון שאם מדובר לדוגמא באמא ובת ושוב לשם הדוגמא אין התאמה ומאוד קשה להסתדר היית יכולה לקבל טיפים איך לרכך את הקושי. אותו הדבר לגבי בן זוג,אם הוא חבר ואין התאמה אני אומר זאת,אם זה בעל אנסה לתת טיפים לשיפור היחסים שהרי המטרה היא עזרה.

גילאורי

New member
שוב אני../images/Emo140.gif

קודם-כל, תודה על הסבלנות וההתייחסות. הסיבה שלא פירטתי היא שאני מעוניינת לדעת על התאמה רוחנית שלא בהכרח קשורה לסוג הקשר. הראשונה היא נערה המוצאת בי כתובת לעזרה בעינייני הלב ואחרים. השנייה היא חברה מאוד טובה ובאשר לשלישי: אולי יהיה בעלי... הקשר עם כל אחד מהם מאוד מורכב ולכן - שאלותי. עינת, אחרי שאנו דנות כ"כ הרבה על אופי השאלה ונחיצותה, אני באמת סקרנית לקבל תשובות. (אם אפשר לגבי כל השלושה - ואז אעשה הפסקה ולא אטריד אותך שוב...) תודה!

עינת

New member
גילאורי

לגבי הקשר הראשון אין לי הרבה מה לומר מעבר לכך שכנראה יש לך מה ללמוד ממנה ולה ממך. לגבי שני הקשרים האחרים יש כאן בפרוש משיכה קרמתית חזקה מאוד ואם תפני למאמרי הפורום ,יש מאמר המדבר על המשיכה בין מספרי 4 ו- 8 . אמנם לחברתך אין 4 או 8 אך המספר 15 של נתיב הגורל שלה נקשר בקשר ישיר.

למעלה