עינת

עינת ../images/Emo140.gif

קודם כל תודה על התגובות שלך ועל היעוץ עכשיו אם יש לך זמן אני ישמח לקבל תגובה לגבי משהו שדיי מעיק עלי. הכרתי מישהו בתקופה האחרונה( 3 חודשים) ואיך שהו כל פעם שאני מנסה להתרחק או להעלם אני פוגשת אותו במקומות מוזרים ורציתי לדעת ,אפשר לבדוק על איזה שהוא קשר ביננו או משהו שיקרה שמשותף לחיים של שנינו. אני יודעת שזו שאלה מסובכת אבל אם יש לך זמן אני ישמח. אני חוזרת שמי -8 תאריך לידתי 4 השם שלו 5 תאריך הלידה שלו-7 אני ישמח לקבל תשובה ממך ואם יש צורך לפרט תאריכים או מספרים של שמות,אני יעשה זאת. תודה רבה
דייזי דאק

עינת

New member
דייזי ../images/Emo39.gif

שני דברים,האחד אני זקוקה לכל הפרטים,תאריכים מלאים ושמות. שנית זו יכולה להיות בדיקה פשוטה ומצד שני גם מאוד מסובכת ולכן לאחר שיהיו בידי כל הפרטים אוכל לנסות ולראות אם פשוט - תקבלי תשובה בשמחה,אם מסובך יותר ,צר לי אך לא אוכל להשקיע בכך במסגרת הפורום.
שפע ו
עינת

בבקשה

השמות הם שלי : פרטי 1,1,1,2,5 משפחה 3,1,2,1 שלו : פרטי 3,1, משפחה 2,6,6,5 תאריך לידה שלי 20/11/80 שלו 29/9/76 מקווה שזו תשובה פשוטה תודה בכל מקרה.

עינת

New member
פשוטה מאוד...

חוק המשיכה המגנטית של 4 ו 8 השם המלא שלך 8 שמו 4 שם משפחתו 8 והנה לנו דוגמא לקרמה .
שפע ו
עינת

תודה רבה

זה רק מראה לי שזה לא כל כך תלוי בי. יש עיניין המגנטיות בין 4 ו 8 אבל זה לא משנה איך זה מתבטא? כי פה זה השם שלו וגם השם משפחה אצלי זה השם ותאריך הלידה אבל ה 4 או ה8 יכולם לבוא בכל דרך? כמו להיולד באפריל או ברביעי או שמיני לחודש ? באילו מקרים יש השפעה של ה4 ו8 על חיי הבן אדם? תודה רבה בכל מקרה.

עינת

New member
דייזי

המגנטיות וההשפעה של המספרים קיימת תמיד. כאשר יום הלידה או נתיב הגורל הם החזקים ביותר ולאחר מכן השם ושם המשפחה. לא נראה שבמקרה זה המפגשים עמו אינם תלויים בך נסי לבדוק באיזו דרך עליכם לסגור מעגל,כיוון שברור שיש כאן עניין לסגור. בהצלחה
שפע ו
עינת

עינת

New member
רק מהמספרים דייזי

אין לי כל עניין לפרש את דברייך בדרכים אחרות...
שפע ו
עינת

למעלה