עינת שלום...

Roni19

New member
עינת שלום...

רציתי לשאול.. האם עיקרון החיזוי ברמת היום,החודש והשנה,מקורו בנומרולוגיה (המוטעת לדעתי) של פיתאגורס או שמא מקורו בנומרולוגיה העתיקה והיחידה הנכונה של הבבלים\? כמו כן רציתי לדעת האם יש הבדל בשיטת החישוב ו/או במשמעויות אני מחשב את זה כך: שנה אישית= מס´ יום הלידה+ מס´ חודש הלידה+ השנה הנוכחית בה אנו נמצאים כלומר: אם נולדתי למשל ב 1.7 אזי, 1+7+2+0+0+2=3 אני בשנה אישית מס´ 3 את החודש אני מחשב כך: מס´ השנה האישית+ מס´ החודש הכללי אזי 3+4=7 אני נמצא בחודש מס´ 7 את היום האישי אני מחשב כך: מס´ יום הלידה+ מס´ חודש הלידה+מס´ התאריך הנוכי המלא בו אנו נמצאים היום התאריך הוא 13.4.2002 מס´ יום הלידה הוא 1 מס´ חודש הלידה הוא 7 כלומר 1+7+1+3+4+2+0+0+2=2 אני ביום אישי 2 האם זוהי שיטת החישוב הנכונה? כמו כן,צירפתי קובץ עם משמעות השנים האישיות,אשמח אם תעייני בו ותביעי את דעתך על אמינותו,מצטער שהוא לא כ"כ מסודר,זה פשוט מועתק ממקום כלשהו אשמח אם תוכלי לענות על שאלותי בתודה מראש

ירין1000

New member
חומר בנושא נומרולוגיה../images/Emo20.gif

רוני אשמח אם תוכל לציין מהיכן לקוח החומר שצרפת בקובץ תודה, ירין

Roni19

New member
את החומר לקחתי מ...

האתר של ידיעות אחרונות www.ynet.co.il שם יש מדור אסטרולוגיה ונומרולודגיה עם האסטרולוג יררון ליבנה (נדמה לי שיש לו תוכנית ברדיו) בכל אופן אני לא כ"כ אוהב את האסטרולוג הזה,ואני לא יודע עד כמה נכונים השיטות חישוב שלו,משום כך פניתי לכאן למשל כשהוא רוצה לחשב את מס´ השם,הוא .. מחשב את השם הפרטי בלבד,זה לא מקובל עלי,ככה לא מחשים את מס´ השם,יש עוד כמה דברים שאני לא אוהב אצלו הוא פשוט אסטרולוג שמתאים לו לעבוד בשיפוצים
בכל אופן,תהנה

עינת

New member
רוני

עקרון החיזוי מקורו בנומרולוגיה העתיקה.עם פיתגורס ישנם הרבה דברים שאיני מסכימה,כמו גם עם הנומרולוגיה הקבלית. לגבי הקובף עם המשמעויות שצרפת,יש בזה משהו אבל ישנם גם הרבה דברים שאינם נכונים ועיקרי דברים חסרים! לגבי שנה אישית החישוב הוא בדרך כלל מיום הולדת אחד לשניה,למעט אלו שנולדו בחודש יולי ואילך. אם נולדת בחודש יולי הרי החישוב הוא יום +חודש+ צמצום של שנה כלומר 1+7+4 = 12=3 כדי לדעת באיזה יום אתה עליך למצוא ראשית את החודש בו אתה נמצא, כך שאנחנו עכשיו בחודש 4 שנה 3 שלך כלומר אתה בחודש 7 ולגבי היום שנה אישית + חודש+ היום המדובר כלומר לפי הדוגמא שלך 3 + 7+4 =14 כלומר אתה ביום אישי 5 .(ב13 לחודש אפריל 2002).
שפע ו
עינת

Roni19

New member
ובכן...בקשר לתשובות שנתת לי

תודה רבה לך עינת!! כמו שאמרתי,את החומר לקחתי מהאתר של ידיעות אחרונות www.ynet.co.il האסטרוג שם הוא ירון לבנה ואני לא ממש מסכים עם השיטת חישוב שלו כמו שכבר אמרתי מתאים לו לעבוד בשיפוצים ולא באסטרולוגיה
לכן הפנתי את זה אליך,כדיי שתגידי לי עד כמה זה אכן נכון תודה רבה עזרתי לי מאוד אני מחפש כבר המון המון זמן ספר נורמלי שלא כתוב בשיטת פיטאגורס,חרשתי את סטימצקי ויש שם 8 ספרים וכולם שגויים! (כלומר כתובים בשיטתו של פיתגורס) איו שום ספר שתוכלי להגיד עליו שהוא אכן טוב? (פרט לספר המצויין של לינדה גודמן "סמני כוכבים) תודה בכל מקרה

עינת

New member
קשה לי להמליץ

כיוון שעדיין לא התחברי לשום ספר,גם אני ניסיתי למצוא משהו שיתרום לי אך לצערי לא מצאתי. תנסה בספריות אולי שם תמצא.
שפע ו
עינת

למעלה