עינת שלום

arikאריק36

New member
עינת שלום

רציתי לדעת קצת יותר מה אומרים המספרים שלי..... אז ככה: שמי הפרטי: 8,1,1,4 שם המשפחה: 8,6,3,1 (דרך אגב אני לא יודע האם יש חשיבות לסדר המספרים אבל ה-8 הוא המספר הראשון בכל אחד מהשמות) תאריך לידה: 17.5.1965 אני גר בדירה 101 ועד לפני כשלש שנים גרתי בדירה 409 אני מציין את מספר הדירה כי לדעתי היו שינויים לרעה בעקבות המעבר. מעניינים אותי בעיקר שני נושאים הראשון הוא זוגיות (אני רווק ולאחר פרידה מקשר שנמשך כשלש שנים) והשני זה תחום הקריירה שנראה תקוע כרגע. אודה על התיחסותך.

עינת

New member
אריק ../images/Emo140.gif

הסתבכתי,פשוט שאלת המון שאלות וכיוון שבמסגרת הפורום אני יכולה לענות בכל פעם לשאלה אחת נשארתי בלי מילים. אנא ממך בחר שאלה ואשמח לענות. לגבי הדירות אגב זה מספר דירה אני מבינה,ומה מספר הבית? (אם בחרת דוקא תשובה לשאלה זו).
שפע ו
עינת

arikאריק36

New member
בהמשך...

היי עינת וברוכה השבה מהחופשה.. גם אני יצאתי קצת לחופש ורק היום ראיתי את התגובה להודעתי הקודמת, אז ככה, האמת שהכי מטריד אותי זה נושא הזוגיות כפי שציינתי בהודעה הקודמת אני לאחר פרידה והפצעים לא לגמרי הגלידו ואני כבר לא ילד והייתי רוצה לדעת אם את רואה במספרים שלי בעיה או הפרעה באפשרות לנשואים, משפחה וכו´ ואם ממש לא קשה לך, אז גם נושא הקשר הישן מטריד אותי אז אני מוסיף גם את פרטי בת הזוג(לשעבר?): שם פרטי 7,5,4 שם משפחה 2,2,5,6 ותאריך לידה 27.8.72 ושוב תודה והרבה אהבה....

עינת

New member
היי אריק ../images/Emo140.gif

הקשר הישן אינו צריך להטריד אותך כיוון שבמוקדם או במאוחר הוא היה מסתיים.יש חוסר התאמה מאוד גדול בינכם וקשיים בזוגיות כך שגם שלוש שנים הן הרבה... אמנם נתיב הגורל שלך מעיד על קשיים בזוגיות אך אל חשש בגיל 38 אתה נכנס לפסגה בה רואים בברור זוגיות ונישואין,עד גיל 38 אתה עדיין מתנדנד ומבולבל רגשית (נו עוד מעט אל דאגה ). בהצלחה
שפע ו
עינת

למעלה