עינת שלום!

ayelet72

New member
עינת שלום!

ראשית - תודה! הגעתי לכאן מפורום הורים וילדים, קראתי את מאמרי הפורום, שוטטתי במספר אתרים - ונחשפתי לתחום חדש ומעניין, שעד כה לא הייתה לי ידיעה רבה לגביו, ועל כך תודתי. ברצוני לשאול שתי שאלות הקשורות בבני ובי. לגבי בני - בעניין התאמת שמו, בייחוד בשילוב עם שם המשפחה: שם פרטי (משמאל לימין): 1,6,1,2 שם משפחה (משמאל לימין): 1,4,6,3 תאריך לידה: 07.09.2000 לגבי - אני עומדת בפני חזרה לשוק העבודה (לא עבדתי מאז לידת בני), ותקופת חיפוש העבודה קשה לי מאד מבחינה רגשית, כמו גם מבחינת ההתלבטות בקשר לתחום העיסוק (בנקאות, כלכלה, השירות הציבורי, חינוך). אני יודעת שאין זה תחליף לייעוץ אישי, אולם האם יש משהו כללי בקשר לשנה בה אני נמצאת ולתחום כללי המתאים יותר? שם פרטי (משמאל לימין): 1,1,3,4 שם משפחה (משמאל לימין): 1,4,6,3 תאריך לידה: 06.11.1972 תודה מראש על הזמן, ההשקעה והמידע. אני אישית מאד מעריכה את זה, ומתייחסת לכך ברצינות! אילת

עינת

New member
איילת ../images/Emo39.gif

בבקשה יקירה,אני שמחה לדעת כי נפתחת לידע חדש עבורך ואני מאוד מסכימה איתך בקשר לעניין (לי התחום מספק עניין כבר 13 שנה בלי רגע של שעמום אלה ההפך,גילוי יום יומי ). לגבי שאלותייך,אחת אחת בבקשה,פשוט כל אחת מהתשובות דורשת ממני בדיקה ו... יש עוד מי שממתינים לתשובה. שמו של בנך נפלא,הוא מעניק לו כח ומזל כך שבשלב כלשהו בחייו הכל יגיע לו בקלות.פשוט נהנתי לבדוק ולראות שזהו מקרה בו השם מחזק את הנקודות החלשות בתאריך
שפע ו
עינת

למעלה