עינת שלום...

ninu

New member
עינת שלום...

בתור חדשה בפורום, אני רוצה לברך אותך על העזרה ועל העשייה. ברצוני להתייעץ עמך בנוגע לשני תחומים - הראשון הוא עתידי המקצועי, שאני חשה לאחרונה כי הוא קצת לוטה בערפל.. (עשיתי הסבה מקצועית, אך המצב הכלכלי הקשה הקפיא אותי על שמריי, ואין אני מתקדמת...). אני חושבת על לימודים נוספים או על חיפוש עבודה בחו"ל, ואשמח לדעת מה את חושבת. התחום השני הוא רומנטיקה. אני חשה כי כל בני הזוג שאני בוחרת אינם נכונים עבורי, (מה גם שאין הם בדרך כלל מעוניינים במיוחד, היות ואני נוטה להתאהב באגואיסטים ילדותיים) ואילו כל מחזרי נדחים על ידי מייד. (אולי בשל העובדה כי הם אנשים יציבים ובוגרים בנפשם?
) האם אצא מתוך הפלונטר הרגשי הזה השנה? 4 1 5 3 2 7 4 1 תאריך לידה - 7.12.72 תודה מראש. נינו.

ninu

New member
היי עינת...

היש סיבה מדוע לא ענית להודעתי? ראיתי שענית לאנשים רבים שכתבו הודעות אחרי, ותהיתי האם החסרתי פרטים או שעלי להוסיף אינפורמציה... אשמח לקבל ממך תשובה בהקדם. תודה רבה.

עינת

New member
הסיבה העיקרית היא ../images/Emo5.gif

שבמקום לתת תשובות אני צרכה לבזבז את זמני על שרשור ההודעות למקום הנכון ולהתעסק בשאלות מהסוג הזה ואף לתת להן תשובה
כל כך חשוב לי לענות לכולם כך שאיני מתעלמת משום הודעה גם אם היא מהסוג הזה... אני יודעת שאתם סקרנים ו..זה אינטרנט ורוצים תגובה במהירות הסילון אבל... ליד המקלדת יושב בן -אדם בדיוק כמוכם,עם עבודה,משפחה וחיים כך שלא תמיד אני יכולה ומספיקה לספק את כולם מיידית
אבל מה שחשוב הוא שבסוף יש תשובה
שפע ו
עינת

עינת

New member
ninu ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

ו
על הברכות,דעי שהעונג כולו שלי ואם אני יכולה לעזור ולו במעט התודות שלכם הן שכרי
את נמצאת השנה במס" 4 שהיא שנה של קפאון ולכן את קופאת על שמרייך. שנה הבאה(לאחר יום ההולדת שלך) תהיה שנה בה כן יתכנו שינויים אך גם בה המצב הכלכלי לא יראה מזהיר ויהיה עלייך להמנע מפזרנות. דעי ששמך מעניק לך פוטנציאל כח מדהים להגשים רעיונות יצירתיים אם רק תרצי בכך,תשקיעי - תצליחי,לא תשקיעי - לא תצליחי. התחילי להיות מודעת לכוחך ופעלי כיוון שמי שאינו מודע לפוטנציאל הזה בדרך כלל נותר מתוסכל. לגבי הפלונטר הרגשי שלך עלי לומר שאיני מתפלאת כלל והייתי ממליצה לך לפנות ליעוץ נומרולוגי מקיף שיבהיא לך את המצב בו את נמצאת,והשינוי כמובן מתחיל שלב ראשון במודעות. אגב ההתאהבויות שלך בטיפוסים ילדותיים מאוד ברורה כיוון שמצד אחד גם בך יש פאן ילדותי ומין הצד השני את "מטפלת" בנשמתך.גם כאן תהליך של מודעות יכול להביא את המזור לבעיה כך .
שפע ו
עינת

ninu

New member
עינת, את מופלאה...

אכן, השנה הזו היתה שנת התקעות עבורי. עם זאת, עשיתי הסבה מקצועית ועברתי למקצוע יצירתי. את נותנת לי כוח באמרך כי יש לי פוטנציאל להגשים רעיונות יצירתיים. לגבי הגברים - את כל כך צודקת. אוף. הלוואי וזה לא היה נכון.. אני באמת מטפלת בנשמתי.. אני טיפוס רוחני שנוטה לרחף ולבהות, ולכן אני חשה לעיתים כי ההתקעות שלי נובעת מהעצלנות הטבעית והריחוף שאני חיה בו... אני עושה עכשיו המון דברים למען עצמי, ותודה על הניתוח. שאלה קטנה - עברתי דירה לדירה מספר 11 בבניין מספר 3. היש משמעות למספרי הדירות והבניינים שאנו גרים בהם. אם כן, אשמח לשמוע. ושוב, תודה.
את עושה עבודה מבורכת.

למעלה