עינת שלום!

עינת שלום!

זו הפעם הראשונה שנכנסתי לפורום הזה, ומכיוון שנושא הנומרולוגיה תמיד סיקרן אותי, אשמח אם תוכלי לענות לי על השאלה הבאה: בתאריך 16.4.01 ילדתי את בתי ששמה 4,5,5 (כמו שמסגיר שם המשתמש שלי ...) ושם משפחתה 4,6,2. האם השם שבחרנו לה מתאים לתאריך הלידה? האם תוכלי לספר על מגמות שצופנת לה השנה הראשונה לחייה (או שזה חסר משמעות בגיל כה צעיר ...) תודה מראש!

עינת

New member
גלית ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

איני נוהגת לבדוק מגמות בחייהם של ילדים ויותר מכך של תינוקות רכים. הדבר היחיד שאני בודקת הוא את השם והתאמתו לתאריך הלידה.(ישנן נשים שמתקשרות אלי מבית החולים ומבקשות שאעזור להן בבחירת שם). ולעניין השם של דנה... שם קשה בחרת לביתך והמלצתי החמה לשנות שם ויפה דקה אחת קודם(אני שיניתי לבני את השם בגיל 7 כשהבנתי איזה מעמסה העמסתי עליו). ואגב למי שנולד בתאריך אחר ושם משפחה אחר זה יכול להיות מצויין אך השילוב המספרי כאן ממש עושה לי לא טוב,ואל לך להרגיש רע עם זה כיוון שלא מאוחר לשנות.
שפע ו
עינת

האמת שקצת הלחצת אותי ...

מה זאת אומרת "שם קשה"? במה זה יכול להשפיע על חייה? ובנוסף, לפי הבנתי המספר הנומרולוגי של השם הוא 5, נכון? (4+5+5=14 -> 1+4=5). איזה מספר נומרולוגי כן מתאים לה? תודה מראש, וגמר חתימה טובה!

עינת

New member
גלית הרגעי ../images/Emo24.gif

כשאני אומרת שם קשה אני מתכוונת לכך ששמה של דנה בשילוב שם המשפחה מועיד לה חיים קשים מאוד,הרבה מכשולים ושינויים בחיים.נכון שבעקבות הקשיים היא תפתח כושר סיבולת אדיר ותגדל להיות "סוס עבודה" אך אני בטוחה שהיית רוצה שחייה יהיו קצת יותר קלים. קשה לי לתת לך יעוץ מלא בפורום כיוון שיש לשקול את הדברים בכובד ראש,מה שדורש ממני עבודה לא מעטה. אל לך להלחץ כיוון שהיא עוד קטנטונת ואפשר בקלות לפתור את העניין,גשי ליעוץ אישי,הביני את כל המשמעויות ולאחר מכן הגיעי/ו לכלל החלטה .
שפע ו
עינת

למעלה