עינת שלום

28orna

New member
עינת שלום../images/Emo13.gif

עינת שלום אני מרגישה שאני מציפה אותך בעבודה. עכשיו נכנסתי לפורום הורים והבנתי שבקשת לכתוב בפורום שלך אז הינה אני כאן עם שני ילדי בן ודניאל ( בנים). נכנסתי אתמול לweb site שהמלצת מאוד מעניין. שוב תודה רבה לך אורנה בן-feb.28.99 last name: 31665 דניאל- may.5.00 last name: 31665 תודה

28orna

New member
שוב אני ../images/Emo9.gif

שוב אני my mother name: 283 last name: 25162 date of birth dec.10.54 עד לפני 3 שנים היא עבדה בניהול חשבונות, איזה תחום היית ממליצה ?והאם אפשר וכדי לשלב את העבודה יחד איתי? thank you again

עינת

New member
כדי לבדוק שילוב עסקי בינכן

עלייך לתת לי גם את הפרטים שלך.

28orna

New member
HI AGAIN ../images/Emo51.gif

jan 14.74 name:55261 last name 56613 THANK YOU VERY MUCH FOR YOUR ANSWER!!! I WAS LOOKING FOWARD FOR IT thank you orna

עינת

New member
היי אורנה

בדקתי התאמה לשותפות בינכן ואני חייבת לומר לך שאם את רוצה לשמור על יחסים טובים בינכן לא הייתי ממליצה לכן לעבוד ביחד. השילוב בין שתיכן בעבודה משותפת יכול לגרום לפיצוץ גדול. לגבי התעסקותה של אמך בהנהלת חשבונות אכן התחום מאוד מתאים לה כמו גם אדמניסטרציה הפקה הוראה ביקורת ושימי לב - ניהול משרד נסיעות. בהצלחה
שפע ו
עינת

עינת

New member
היי אורנה ../images/Emo39.gif

בן הוא ילד בעל אופי חזק גם על פי יום לידתו וגם שמו מחזק אותו.הוא שאפתן ,דומיננטי ועצמאי.יחד עם זאת יש בו מידה לא מבוטלת של רגישות. דניאל הוא ילד של חופש,זקוק לשינויים כמו אויר לנשימה.הוא נשמה טובה שתמיד יעזור לכולם (יש ללמדו להעניק גם לעצמו כיוון שקל יהיה לו מאוד לשכוח את עצמו מאחור).
שפע ו
עינת

למעלה