עינת שלום,

עיליאת

New member
עינת שלום, ../images/Emo13.gif

דבר ראשון המון תודה על תשובתך, זה עושה טוב ב
כשיש משהו שמאשר את כל מה שאת יודעת אי שם עמוק עמוק בפנים... ולדבר חדש, הבנתי נכון שאת לא ממשיכה עם התשובות בפורום הורים?? אם כן אני עדיין מאד מעוניינת לדעת על בני (ולא מסקרנות) אז הנה הפרטים: שם פרטי (שמאל לימין): 7,1,3,1 שם משפחה (שמאל לימין) 9,6,2,2,1 תאריך לידה: 22/09/00 ושוב תודה
ליאת

עינת המון תודה מראש

וגם אני מגיעה לפה כדאי לקבל תשובה, ולא לזלזל. מעין נולדה 15.5.98 בישראל 13:10 ארז נולד 14.3.01 בדאבלין אירלנד 14:20 שם משפחה 3,3,1,5,3,2,1,6,4 (משמאל לימין) המון המון תודה מראש. ולדעתי מה שאת עושה זה עבודה מקסימה ומי שלא רוצה לקבל או להאמין - בעיה שלו.

עינת

New member
היי עידית ../images/Emo39.gif

דבר ראשון תודה. אגב אם הדיון הסוער היה מתרחש כאן בפורום לא היתה לי כל בעיה עם זה,אך כיוון שהוא נערך בפורום הורים חשבתי שמכבודו של המקום לא להכנס לדיונים שאינם שייכים לו. ולעניננו. מעין נושאת שם נפלא וכבר אני יכולה לומר לך שיש בה נטיות מיסטיות חזקות מאוד.היא תדע להשיג את מה שהיא רוצה בחיים בדרך הרמונית של שיתוף. לגבי ארז שילוב שמו עם שם המשפחה מאוד מקשה עליו את החיים,הוא נושא מספר כבד אשר יעמיד בפניו תלאות מרובות ולכן הייתי שוקלת ברצינות שינוי.
שפע ו
עינת

הי עינת המון המון תודה

את השם מעין בחרנו לאחר שרצינו את השם מאי ואז מעין התחברה באופן מסטי לשמות שלנו ההורים - עידית=עדי דודו=יעקב (שם נוסף בת.ז.), יעקוב נתן לרחל ליד הבאר (מעין) תכשיט (עדי)..ושידענו שיש לנו בן רצינו בהתחלה סהר..אבל זה לא התחבר לנו בכלל, מעין שהיה לה חלק חשוב בבחירה (אבא רק אמר כן או לא ...)לא אהבה את השם אורן (לי הוא הזכיר חבר ילדות שנהרג) אז נשארנו עם ארז בחור כארז. השם משפחה הוא ארוך ודי מסורבל ולכן גם צריך שם שילך איתו. אני מאוד נגד שמות של שם אחרים מסיבות מסטיות. עם מי אפשר להתיעץ בנושא החלפת שם אם בכלל... ולגבי אופיו של ארז זה מאוד מתאים
,חזק כמו ארזי הלבנון ועקשן כמו פרד אבל מקסים אמיתי. גם לך שפע אור ואהבה !!!

עינת שאלה על המאמרים באתר

ניסיתי לחפש איפה המאמר שמסביר איך להגיע למספר 4 או 8...או אחר ולא בדיוק מצאתי. גם האתר המצוין של המסטיקה נותן הסבר על המספרים ולא איך מגיעים אליהם. מהתעסקות עם קלפי טארוט (חזיתי את התאריך לידה של ארז), אני חושבת שצריך לסכם את השם הפרטי, שם המשפחה ותאריך הלידה. השאלה אם זה נכון, ואם צריך לצרף גם את השם השני נגיד שמצוין בת.ז. ... תודה על העזרה ! פתחת לי עולם חדש-ישן שוב באהבה...

עינת

New member
היי עידית

המאמר נמצא ברשימת המאמרים של הפורום,כאשר את לוחצת על מאמרי הפורום נפתח דף עם מאמרים. לגבי שאלתך לא בדיוק הבנתי את הכוונה. לשם מה לצרף את המספרים הנ"ל? תנסי להבהיר יותר את השאלה ואשמח לעזור.
שפע ו
עינת

עינת

New member
היי עידית

גם לי כמוך יש רתיעה מלקרוא על שם אחרים ונראה שמאותה סיבה,לא בדקתי את זה באופן מקצועי אלה שפשוט זה משהו שתמיד היה קיים בי בתחושת בטן,לא לקרוא לילד על שם אף אחד ,לתת לו שם נקי מאסוציאציות אישיות,הקשרים לאנשים שהיו ואינם עוד וכ"ו. בנוגע לשינוי שם את יכולה להוועץ בנומרולוג/ית (כמובן לאחר שבררת רקע, מקצועיות ורצינות). באותה מידה תוכלי גם לפנות אלי (כן חוץ מלנהל את הפורום אני גם עובדת לפעמים
). בהצלחה יקירה
שפע ו
עינת

עינת

New member
היי עילאית ../images/Emo13.gif

בבקשה יקירה ותודה לך שנתת לי את העונג לעשות לך טוב. שמו של בנך מעניק לו רגישות יתרה אבל השילוב עם שם המשפחה הוא טוב ומעניק לו יכולת טבעית להקסים אחרים בעזרת יכולת הביטוי שלו. דעי כי לבנך דרך מיוחדת משלו,יצירתית מאוד,אף פעם הוא לא ילך בתלם ויהיה כמו כולם,תמיד יהיה יחיד ומיוחד.יחד עם זאת עקשן מאוד ולכן אל תנסי לכפות עליו דברים אלה לכוונו,כפיה תשיג את התוצאה ההפוכה.
שפע ו
עינת

למעלה