עינת ערב טוב

הדר לו

New member
עינת ערב טוב../images/Emo6.gif

ראשית, הרבה תודה על התשובה - אף פעם לא חשבתי בכוון המקצועות האלו... אבל עכשיו אני אתחיל. ושוב תודה רבה רבה. יש לי שאלה נוספת שנשאלת ע"י החבר שלי. רק שאין לו אפשרות להכנס מאותו המחשב בבית עם שם משתמש נוסף. לכן אני שואלת בשמו... השאלה היא: כרגע הוא לומד מדעי המחשב הוא רוצה לדעת אם זהו תחום "שתפור" עליו ואיזה מקצועות את היית ממליצה לו ללמוד מבחינה נומרולוגית?? שמו הפרטי: 2,6,2,2,9 שם משפחה: 8,2,3,6,2 תאריך לידה: 09/04/77 ** גם כאן המספרים הפוכים כמו בדוגמא של אריק שרון. אלפי תודות ערב טוב ושנה אזרחית טובה! הדר

עינת

New member
היי הדר ../images/Emo13.gif

זו הפעם השלישית שאני מנסה לענות לך לאחר שאתמול שני נסיונותי כשלו ופשוט הרמתי ידיים
(המתכנתים של תפוז עובדים על זה פשוט אנחנו הולכים וגדלים מיום ליום). לגבי שם משתמש ,ניתן לשנות כניסה עם שם אחר עי" החלפת שם משתמש - הי חברך לומד מחשבים ואני סתומה במחשב צרכה להסביר?
ולענייננו. לחברך מתאים כל מקצוע שדורש לעמוד בראש,מעורר התלהבות,כל דבר שקשור ליוזמה והתחלה ,וחייב שיהיה אפשר לזכות בהכרה על כישוריו.כיוון שאיני מתמצאת בנושא המחשבים קצת קשה לי לדעת אך נראה לי כי יש בתחום נושאים העונים ל"דרישות" הנ"ל. כמו כן מתאימים לו המקצועות הבאים: בורר או שופט איש ניהול בכיר עריכת דין עבודה סוציאלית קריירה צבאית
שפע ו
עינת

למעלה