עינת המקסימה עינת היקרה את פשוט ענקית ואת מנחה מדהים את התוכנית הורס אותי המשפט שלך מי אמיר
ג גיא 12 New member 9/12/04 #1 עינת המקסימה עינת היקרה את פשוט ענקית ואת מנחה מדהים את התוכנית הורס אותי המשפט שלך מי אמיר
ש שרקי של הצאט New member 11/12/04 #3 איכס איך אפשר לאהוב את עינת ארליך? איך את אוהבת את עינת ארליך היא מזו מעצבנת עם ה"מי" הזה שלה זה כל כך דפוק!
איכס איך אפשר לאהוב את עינת ארליך? איך את אוהבת את עינת ארליך היא מזו מעצבנת עם ה"מי" הזה שלה זה כל כך דפוק!
P piper and leo 4 ever New member 11/12/04 #4 אם את לא אוהבת אותה... ../images/Emo3.gif אז מה את עושה בפורום של התוכנית שלה...
Y yaniv002 New member 11/12/04 #5 אני עוד זוכר את הכהונה שלה בתור מנחה בערוץ הילדים. אז היא באמת הייתה חמודה . למרות שאביגיל אריאלי הייתה (ועודנה) הרבה יותר חמודה מעינת. בכלל, אביגיל היא חמודה בפני עצמה והיא גם מאד מצחיקה וכשרונית בחיקויים. אביגיל הייתה צריכה להיות סטנדאפיסטית!
אני עוד זוכר את הכהונה שלה בתור מנחה בערוץ הילדים. אז היא באמת הייתה חמודה . למרות שאביגיל אריאלי הייתה (ועודנה) הרבה יותר חמודה מעינת. בכלל, אביגיל היא חמודה בפני עצמה והיא גם מאד מצחיקה וכשרונית בחיקויים. אביגיל הייתה צריכה להיות סטנדאפיסטית!
ח חולה על נינט ורן1 New member 12/12/04 #7 היא דווקא....... חמודה גם אני בהתחלה לא אהבתי אותה בלשון המעטה אבל התחלתי לחבב אותה בזכות התוכנית. איך אתמול נקרעתי ממנה שהיא התעלפה מצחוק לא זוכרת על מה.
היא דווקא....... חמודה גם אני בהתחלה לא אהבתי אותה בלשון המעטה אבל התחלתי לחבב אותה בזכות התוכנית. איך אתמול נקרעתי ממנה שהיא התעלפה מצחוק לא זוכרת על מה.