עינת אני ממש מתלבט...

almogisto

New member
עינת אני ממש מתלבט...

היי,כתבתי לך לא מזמן בקשר לבגרויות שלי,גילי הוא פחות מ 18 (אנא המשיכי לקרוא את המכתב עד הסוף או לפחות עוד כמה שורות) אמרת שהפורום פתוח לבני 18 ומעלה פרט למקרים חריגים,ואכן חרגת ונתת לי עצה עכשיו אני צריך שתעשי זאת שוב,,והפעם בעניין אחר,בבקשה זה מקרה חריג! בבקשה בבקשה או קיי אני מקווה שהגעת לשורה הזאת הסיפור שלי הוא כזה: (זה דיי ארוך אני מקווה שיש לך את הסבלנות והרצון לעזור לי) ראשית תאריך הלידה שלי 1.7.84 שמי 13463 שם המשפחה: 875 נולדתי פג בחודש שביעי כתוצאה מכך אני צולע בשני רגליי למדתי בביה"ס רגיל,שם נקלעתי לקשיים חברתיים דיי קשים,ומצאתי את עצמי נקלע למצבי בדידות שאולי לאט לאט למדתי אפילו להנות מהם... בכל אופן עכשיו ביה"ס כמעט ונגמר (נשארו רק הבגרויות) ואני קצת מתלבט בנוגע להמשך עתידי.. בהתחשב בעובדה שעבודה פיזית אני לא אוכל לעבוד לפני מס´ שבועות הסתמנה לי הזדמנות חדשה הפנו אותי למקום שנקרא "בית הגלגלים",זה מקום של ילדים נכים ששם יש כל מניי פעילויות חברתיות עמו אומנות למשל (גוזרים מציירים וכדומה) או דרמה בתחילה לא אהבתי כלל את המקום נתתי לזה עוד צ´אנס אחד ו.. השתלבתי שם בסופו של דבר(עוד מעט מגיעה השאלה בתוך כך הסיפור האחרוך הזה) אבל.. עכשיו כשאני חושב על זה,אני לא יודע אם יצא לי משהו מהמקום הזה.. את זה אני אומר בגלל שהילדים שם הם עם נכויות מאוד קשות (יחסית לנחות שלי) למשל : רובם על כיסאות,קשיי דיבור,ונכים מבחינה שכלית דיברתי עם המנהלת של המקום ואמרתי אתמול ואמרתי לה כזה דבר: "תשמעי,אני לא רוצה להשמע סנוב או משהו פשוט אני לא חושב שהמקום הזה הוא לרמה שלי,אני רוצה להתקדם להתפתח בחברה רגילה וכו" היא אמרה "או קיי,אז במקום להשתתף בפילויות אתה יכול לבוא ולתרום" כלומר היא התכוונה לעזור להם נניח ב: סידור הציוד לפני שהילדים מגיעים,עם מדובר למזוג להם לאכול,לעזור להם לצייר וכו וכ"ו.. עכשיו אני מטיבעי אדם מאוד לא עצמאי,אפילו לאכול אני לא מוזג לעצמי לבד,זה רק מתוך עצלות ולא מתוך חוסר יכולת אבל למרות זאת... אמרתי לה: או קיי,זה מתאים לי" אבל היום כשחשבתי לעצמי על השיחה של אתמול תהייתי עד כמה אני יכול לתרום כלומר לתרום אני רוצה אבל אני לא יודע עד כמה אני יכול.. עוד משהו.. המנהלת של המקום הזה,היא סידרה לי גם שאני אעשה שירות לאומי נניח פקיד קבלה בק"פח או הדרכה של אנשים באינטרנט (יש לי פשות כל מניי אפשרויות את זה אני צריך לבחור) את השירות אני אתחיל עם הגיעי לגיל 18 כמו כן באופן עקרוני אני מאוד מאוד אוהב מחשבים (למעשה זה מה שאני עושה רוב היום בגלל לדוגמא הקשיים החברתיים שבהם אני שרוי) ואני אוהב לנגן,אני מנגן לפי השמיעה ולא לפי תוים (אנשים מתפאלים איגך אני מסוגל) ותהייתי אם זהו הזמן להתחיל ללמוד נגינה? שאלותי הן: האם אתה רואה פוטנציאל בקשר להתנדבות במקום הזה "בית הלגלים? כלומר כדאי לי להסכים לכך או לא? אני אצליח לעשות זאת כמו שצריך? מה בנוגע לשירות הלאומי? שוב.. האם זה ילך? האם זה מתאים לי? האם זו תקופה טובה? ומה בקשר לנגינה? כדאי או לא? מבחינת התקופה.. ובאופן כללי פשוט חשבתי לעצמי שבמקום להשקיע את הכסף ב "בית הגלגלים" (אני עדיין על תקן של "תלמיד" ולא על תקן של מתנדב) אני אשקיע בנגינה מה אתה אומר? בתודה מראש מקווה שתוכל לענות על שאלותי בבקשה ממך מדובר בעתיד שלי אני ממש ממש מתלבט וסליחה שזה כ"כ ארוך

almogisto

New member
זה בקשר ללשון הזכר שבמכתזב...

סורי,זה פשוט שכתבתי את המכתב הזה גם לאסטרולוג של תפוז (הרי לא יזיק לי לקבל עצה משניכים במידה ותסכימי לעזור לי) ושכחתי להחליף את הלשון הדברים מכוונים כמובן אלייך אני מקווה שתסכימי לעזור תודה תודה

עינת

New member
אלמוגי ../images/Emo140.gif

קראתי את דבריך מתחילתם ועד סופם אך אני חושבת שבמקרה זה עליך לחשוב ולהחליט את ההחלטות בכוחות עצמך ללא יעוץ. ואגב אשמח אם תספר לי מה עשית בסופו של עניין בנוגע לבגרויות. בהצלחה
שפע ו
עינת

almogisto

New member
בנוגע לבגרויות...

החלטתי לעשות את הכל,כמתוכנן כאילו כלום לא קרה אבל.. אם אראה שאני לא עומד בעומס,וזה מלחיץ אותי יותר מדיי וגורם לי לעוגמת נפש אפרוש בשיא כמו שאומרים תודה בכל זאת

למעלה