עינתי

עינת

New member
דידיייייייי ../images/Emo24.gif

מה שלומך? נעלמת לנו ככה פתאום. את הרי יודעת שתמיד את מוזמנת לבקר יש
וגם מה -
לא עושים עניין כאן
אני מקווה שהכל בסדר אצלך וגם בעבוה.
שפע ו
עינת

didi10

New member
הי עינתי ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

הי עינתי מה שלומך? כמה זמן לא תקשרנו, יש אצלי בעיה במחשב, הניק ניים שלי לא משתנה לשם המוכר כאן, ואני מנסה המון זמן, היה כתוב על כך פעם בפורומים ואני עברתי על כל הסעיפים בדיוק כפי שהנחו, אך זה עדיין לא עובד, ניסיתי גם להירשם בשם דומה, כמשתמש חדש וזה גם לא עבד (המחשב שלי מיושן ביותר) בקיצור הייתי כאימפוטנט רוצה אך לא יכולה.... כרגע אני אצל חברה, וקודם כשכתבתי לך זה היה דרך הפלאפון של בעלי וגם אז כל הזמן מתנתק לי.... מאוד התגעגעתי, נכנסתי אך לא יכולתי להשאיר הודעה... איך את? הפורום ממשיך מקסים וחמים, ותמיד כיף להיכנס ולהרגיש טוב.... העבודה אחלה, אני ממש מרגישה חיה וטוב שם הנערים שלי מתוקים למרות שאחרים לא תופסים אותם כך, אבל אני אוהבת אותם. אני אכנס בימים הקרובים כאמא של עומר, אז דעי שזו אני... טוב? עכשיו האומניקונים לא רוצים לעבוד, אז אכתוב לך (לא אתנגד לקפה עם הסיגריה, מתאים לי עכשיו לאללא) אז שיהיה לנו שבוע מקסים בהיר וכתום... אור שפע והמון אהבה

עינת

New member
יקירה ../images/Emo25.gif

אני כל כך שמחה שטוב לך בעבודה ואהבתך לנערים רק מחממת את הלב, אהבה זה הדבר לו הם זקוקים הכי הרבה. לגבי המחשב,ניסית לנקות את קבצי האינטרנט הזמניים? גם לי היתה את הבעיה ולאחר שניקיתי אותם ובמקביל פעלתי לפי ההוראות שהנהלת הפורומים נתנה הבעיה נפתרה. אבל זה הרי כלל לא משנה ,את יודעת שגם עם הניק "אמא של עומר" אחבק אותך בחם. שבוע נפלא עם הרבה אור שפע ואהבה עינת (גם לי לא מצליח עם האומיטיקונים פתאום...)

עינת ../images/Emo10.gif../images/Emo24.gif

הי עינת, אני צריכה לדבר איתך דחוף אני שולחת לך מייל בי, דידי

didi10

New member
הי עינתי ../images/Emo24.gif

מה שלומך? איך היתה החופשה? ספרי ושתפי, מתעניינים ומקנאים..... האמת, לא הייתי מתנגדת להצטרף...
חוצמזה זוכרת את המשפט: "איך את חיה עם כל השינויים האלו?" ובכן, נחשי מה, עוד שינוי עומד בפתח ומקווה שאחרי כן שוב שינוי (בתקווה שיהיה חיובי)... ממתינה לשובך.....

עינת

New member
מתוקתי,חזרתי מהחופשה ../images/Emo24.gif

ו... לא קיבלתי מייל ממך,אבלללללל למה את עצובה יקירה? דברי איתי
שפע ו
עינת

ניק ניים

אם תעייני קצת בהודעות הפורום, ודאי תראי את בקשותי לעזרה בתיקון הניק ניים שלי. בעזרתו האדיבה של יניר מתמיכת תפוז הצלחתי לתקן זאת. זהו ההסבר שיניר שלח לי: כיצד לפתור בעיית "קוקיז"? כאשר אתם נכנסים לכל אתר אינטרנט, האתר "שותל" במחשב שלכם קובץ קטן ( המכונה "קוקי") ובו מידע על האתר, על מנת שבפעם הבאה שאתם נכנסים לשם- המחשב "יזכור" שהייתם שם ויפעל בהתאם. לעיתים קורה כי נשתל בטעות קובץ "קוקי" שגוי, הגורם למחשב "לזכור" דף שהוא טעות, או דף ישן, שאפילו "רענון" האתר לא משנה דבר. אם את/ה מעוניינ/ת לנסות לפתור את זה, תוכל/י להכנס ל"מחשב שלי", משם ל-"C" ול- windows בתיקיות ה-windows ישנה תיקיה שנקראת cookies. כנס/י לשם ומחק את הקבצים הקשורים ל"תפוז". (הייתי ממליץ למחוק את כל הקבצים, כדי למנוע בעיות גם באתרים אחרים, אבל זה לשיקולך) זהו ההסבר בקצרה. לאחר שתעשה/י זאת, נסה/י שוב להכנס, ואני בטוח שתצליח/י איילת

didi10

New member
הי איילת ../images/Emo8.gif../images/Emo51.gif

תודה על ההדרכה והעזרה כפי שניתן לראות חזרתי לשמי הותיק והאהוב.... אגב, מחקתי את כל ה 500 ומשהו הקשקושים בקוקיז אני מקווה שלא גרמתי נזק (אגב, פעם כבר גרמתי נזק ועכשיו אין לי אפשרות לפתוח מסמכי וורד) בכל אופן תודות שלוחות אליך.

למעלה