עינתי, חמודה.

עינתי, חמודה.

רק אל תיפלי לנו. אני יודעת שקשה עכשיו, אבל גם זה יעבור. ואני בטוחה שאם תדברי עם אביך ותספרי לו עד כמה זה חשוב לך, הוא יבין. בסך הכל, הוא עושה את זה מתוך דאגה... ותפסיקי להסתיר. כל החברות שלך רק רוצות בטובתך. גם אנחנו כאן. מישהו הדריך אותן איך להיתנהג איתך, או שהן עושות זאת מרצונן ועל דעת עצמן? בכל מקרה - יופי של חברות יש לך. אכפת להן ממך כל כך, והן מוכנות לעשות הכל בשבילך. הלוואי והיו לי כאלו חברות כשהייתי צריכה. עינתי, אנחנו פה בשבילך, תמיד. ואל תשכחי את זה. גם אם המצב נראה מחורבן ועל הפנים, אנחנו נשמע, נעודד, נחייך חיוך וירטואלי, וניתן חיבוק עוד יותר וירטואלי. אוהבים אותך פה, את שומעת? שלך תמיד מאיה ועוד דבר.....דיברתי עכשעו עם דודי והוא זמין בטלפון וישמח נורא לעודד אותך קצת. אם את רוצה, אני פה גם באי.סי.

A-naT

New member
היי מאיוש

דיברתי עם דודי, והוא הצליח לעלות לי תמצב רוח הבטחתי לו שמחר אני קמה עם חיוך, והוא ירגיש את זה, ואם אני לא יחייך... איזה חמוד.. חוצמיזה, אין לי מושג לגבי החברות שלי. הן עושות כל כך הרבה דברים מאחורי הגב שלי בקשר לזה, שאין לי מושג מה עובר אצלן בראש. אם אני אומרת למישהי משהו, פתאום למחרת הן כולן מודעות ומעודכנות. זה מעצבן לאללה. למרות שלאחת מהן היתה יציאה של `דיברתי עם חברה של אחותי, שהיא מבינה בדברים האלה, והיא אמרה שאת במצב לא טוב ושצריך להביא אותך לאן שהוא..` שירדו ממני כבר, בבקשההההההההה עוד לא אמרתי לך, וגם לניב- תתחדשו על הצבע החדש, הולם אותכם מאוד טוב, אני הרוסה מעייפות, עשיתי סבב טלפונים ואני פורשת לי ביי ביי

תודה

רק תחזיקי מעמד ותזכרי הן עושות את זה כי הן אוהבות אותך. לילה טוב.

למעלה