סתם שאלה ואחר כך כיוון למחשבה.
תחילה בעבר היה לך כינוי בשם "שושנת קהיר הסגולה " ???
בעניין הברזים והדוד ,אני יכול לסייע לך יותר .
לפי איך שאת תיארת את בעיית הזרימה החלשה בברז אזי ברצוני ליידע אותך כי יתכן וצנרת המתכת הישנה המצויה בתוך קירות ביתך סתומה מאבנית וחול שמגיעים ממערכות המים . לא מומלץ להתקין מתקנים הטוענים כמסירי אבנית הבנויים על מגנטים וכיוצ"ב ,להערכתי המקצועית הם לא מטפלים ומפרקים סתימות קיימות של חלודה בצנרת הביתית . הדבר דורש רמונט של צנרת המים הביתית לצנרת פלסטית או פלסגול באם הצנרת היא מתכתית ! . בעניין הדוד , אם הדוד הוא דוד אמאייל אפשר לפתוח את השרוול ,לנקותו ולהחזירו למקומו ,זה עולה גרושים כל העניין !! . אם הדוד עשוי בטון איני ממליץ על הניקוי כלל אלא להחליפו לדוד שפנים הדוד מצופה אמאייל . בדודי הבטון מתפתחת ירקת שהיא מקור טוב לכל מיני מזיקים שגדלים ומתפתחים בסביבה שכזאת . ישנם דודים שנמכרים על ידי חאפרים בתחום שמוכרים את הדוד ממתכת ללא כל ציפוי ועל כן ממליץ פשוט לא לקמץ בכמה שקלים ולרכוש את הדוד מהחברה עצמה ולבדוק את התקן וכי הוא עם אמאייל . דוד עם אמאייל מדי מספר שנים קוראים לטכנאי דודים (אני כתבתי טכנאי דודים ולא כמה חברה שמחזיקים מפתח צינורות ואוהבים לתפוס שמש על הגג ,כי משום מה אלה תמיד מוצאים בעיות שמשום מה לפני כן לא היו אצלך בדוד .....!!! פרויז יגיד בטח חשוד מאוד !!!). הטכנאי יפתח את הדוד וינקז את המים מתוך הדוד והקולטים יכניס צינור וישטוף בלחץ את הדוד .
אם תרצי אני יכול לשלוח אלייך קבלן משנה שלי ואם תצייני שאני שלחתי אותך תהיה לך הנחה במחיר ! .