עיניין ראשוני

• פותח הנושא z3
  • פורסם בתאריך

z3

New member
עיניין ראשוני

לדעתי האישית יש בפורום איזו שהיא בעיה ראשונית והיא שכל אומנות לחימה עם מתאמנים מספיק שנים היא יעילה ושימושית. מה עד שבפורום זה ישנם הטלות רפש אל מאמנים ושיטות שאינם הולמים. אני מכיר הרבה מאמנים עוד משהות ה 80 ויש כאן אי צדק לגבי כולם כי כולם עבדו קשה כדי להגיע לאן שהם. וגם עם השיטתה לא נראת האדם הוא אדם. אני בן 34 ממתאמן מגיל 12 וממרום גילי תשנו כיוון בבקשה.

קודם כל,

ברוך הבא לפורום
. כחבר ותיק בפורום, אני מתקשה להבין מדוע אתה מרגיש שקיימים בפורום אנרגיות שליליות. כמו בכל תחום בחיים, גם כאן יש חילוקי דעות בנושא שיטות אימון, מורים, פרסום בפורום ועוד. במקרה נתקלת בדף, בו רבים המחלוקות בו, אולם, אם שמת לב לכך - משתדלים בכל יעשה בצורה תרבותית ומכובדת, ואם אחד מחברי הפורום חורג מצורה זו, אני יכול להביטחך שהשאר יעצרו זאת. אגב, באיזה שיטה אתה עוסק? כדאי גם למלא את ה"כרטיס אישי". ודבר נוסף, שמת לב לאימון פורום? לא חושב שבקהילה (וירטואלית) שחבריה נלחמים אחד בשני, היה קם דבר מעיין זה... סלבו

z3

New member
האנרגיות

זה לא עיניין של אנרגיות שליליות למשל את בינימיני אני מכיר מ 1988 הוא בדיוק חזר מהונג-קונג וניסה לפתוח בית ספר לקונג פו שיטות רכות אני התאמנתי ב CHAN-CVHAG ברמת-גן ובשוטו קאן גם ואני אומר שהוא היה אז טוב ואני מאמין שאם השנים הוא השתבח אז איזה עניין יש כאן לפקפק ביכולתו כמאמן נ.ב. מאז לא ראיתי אותו עד היום.

עכשיו הבנתי את הבעיה.

מה שגרם לכתוב את ההודעה שלך, זה בגלל שבנימיני הוזכר בהודעות קודמות בעמוד הזה. אז אם אתה ממש מתעקש, כשבנימיני חזר מהונג קונג (בשנת 88´), אז זו היתה הפעם הראשונה שהוא עסק בקונג פו, ותתקן אותי אם אני טועה - מאז עברו רק 13 שנים ולא 30 שנה, כמו שהוזכר באחת ההודעות בעמוד הזה (הודעה שנוגעת לסגנון האסור).

ZaZen

New member
אנרגיות שליליות ???

צר לי שהנושא התפתח לאן שהתפתח הגבתי רק לאי דיוקים שהוזכרו זה שאחרים ניסו לקפוץ על העגלה ולנגח את ירון הייתי שואל גם את עצמי אבל גם את ירון למה אנרגיות כאלו מתעוררות. ובקשר לכישוריו וכישרונותיו כן ירבו ובהחלט יש לו רבים אני מקווה שאת הידע הרב שיש לו ימשיך להעביר

z3

New member
העיניין הוא !!!!

אין כאן משהוא אישי אני מכיר גם את רוני קלוגר את פנטנובי´ץ אריה בכר , אריה לוי , את זולר (מדריך נינגיטס´ו דאן 5 ) לפחות כמה מדרכי פה קווה לאו כו וואשו. מדרכי שוטו קאן שיטו ריו אחד ובכול גם יש לי יד קטנה. ועדיין בימי חיי לא "זכיתי" להשמיץ מאמן זה או אחר. מטרת פורום שכזה הינו להעשיר את הצעירים בידע ולא שכל מדריך או חניך או סתם "פלצן" יתן דעתו על מישהוא אחר . יש צורך לישמור אל ניקיון ויושר בעניין למדתי לפחות 6 שיטות ודבקתי לבסוף באחד ועדיין אני מחזיק מכל מלמדי גם עם לבסוף אולי עברתי אותם.

CONFUCIUS

New member
כל הכבוד

כל הכבוד על ההישג, יכול להיות ששווה לך להזמין את החבורה שהזכרתה כדי שתתחיל ללמדם, הם בוודאי נשארו הרחק מאחוריך וישמחו קצת לקידום.

ZaZen

New member
כל הכבוד 2

מברך אותך על הכרותך הנרחבת עם שיטות ומורים. צר לי שאתה נצמד כל כך לדעתך אם תסתכל על שרשרת ההודעות שגרמה לך לתחושה רעה כל כך תראה שהיא התחילה מסילוף אנפורמציה העמדת דברים על דיוקם עדיין אינה השמצה נכון שדלת זו אפשרה לכמה מאוכזבים להתבטא אולי בצורה כצת חריפה אבל כמו שהזכרתי ואתה יכול להתבונן ברשימה הארוכה של מדריכים ומורים שהזכרת אף אחד מהם לא עורר תגובה כזו מעניין למה? הזכרתה את גילך ´המופלג´ כערובה לדעה מאוזנת לידעתך אני מבוגר ממך כמעט ב10 שנים האם גם זה אומר משהו?

החתול.

New member
דרך ארץ

מגילך המופלג, חשוב לזכור קצת דרך ארץ וצניעות, אם כל המורים שהזכרת אכן לימדו אותך, על פי איזה מדד החלטתה, כי עברת אותם. בפורום נראה כי יש אנשים עם נסיון כזה או אחר והם חשים צורך לחלוק זאת עם אחרים, הדבר לגיטימי לחלוטין. יש לך דעות אחרות, זכותך.

למעלה