עיניין הצביטות

diegok

New member
עיניין הצביטות

טוב אמנם אני כבר 9 חודשים בסין אבל רק עכשיו הבנתי את עיניין החבורות שיש לסינים לפעמים באזור הצוואר... מסתבר כשהם חוטפים הצטננות הם צובטים לעצמם את הצוואר על מנת ליצור זרימת דם רצינית יותר (זה מה שהסבירו לי הסינים) ובקיץ לפעמים בגלל החום צצות להם אותם חבורות בקיצור לא מפסיקים להפתיע....

Omiz

New member
אתה לא מפסיק להפתיע ! ../images/Emo68.gif

מאיפה אתה מביא את הדברים האלה....? יש לי זיכרון מעורפל על איזה כמה בחורות שראיתי עם כתמים באזור הצוואר ואני יכול להישבע שאין מצב שהן היו עם מישהו בטווח הזמן האחרון, אולי זה זה, מי יודע
לא ברור לי הקטע, לא ברור...

אMור

New member
גם אני ראיתי היום אחד עם איקי...

ולי דיי נראה שזה אכן איקי... דייגו משליך מקרה של בחורה סינית, ייתכן ובעלת הפרעה שכלית קלה על שאר הסינים... לא שהם גאונים, אבל ענין הצביטה נראה קצת חשוד מכדי להוות תופעה לאומית... מצד שני, אתמול שמענו מסינית על כך שיש עשירים שאוכלים דמפלינג ממולא בבשר של עוברי אדם, שהוצאו מבטנה של הרה בטרם עת... זה בריא מאוד לעור הפנים
אז הכל יכול להיות כאן... סין

matan be

New member
../images/Emo178.gif

בוא`נא זה סרט מזעזע היתי כבר מעדיף לראות מרתון של פרדי קרוגר מזה מישהיא המליצה וזה באמת לא לבעלי לב חלש

diegok

New member
הכל התחיל

כשהגעתי לאיזה מפעל וראיתי איזה סינית צובטת את עצמה למוות... אז עצרתי אותה ושאלתי מה קרה... ואז הסבירו לי....

למעלה