עיניין המכשפה!!!

חלמן

New member
עיניין המכשפה!!!

אז ככה.. אני רואה שבזמן האחרון אתם מתעסקים הרבה בעינין המכשפה! יש פה אנשים שפוחדים אז אני יסביר טיפה! זה לא חייב להיות מכשפה!!! זה יכול להיות גם זבוב שמדגדג לך ברגל! (לי זה מה שקורה כי אני רגיש מאוד לדיגדוגים!!!) ולאלון החנן זה היה ערס ! ולעפרת או ענת לא זוכר זה יכול להיות מחבל מתאבד שיושב לך על הבטן ומדליג פטיל! (המבין יבין!) ולאפ טאון גירל זה יכול להיות גבר שנוגע לה בשדיים! זה יכול להיות כל דבר!!!!! זה לא חיב להיות מכשפה!!!!!!!!!!!

חלמן

New member
זה הכל פרי דימיונכם!

הדימיון יחליט על משהו שאתה מפחד ממנו או שיש לך בעיה איתו וישגע אותך עם זה! למשל אצלי. אני מרגיש שמישהו נוגע לי בכף הרגל.. ומדגדג אותה! אחרי שנייה אני כבר קם ומתחיל לגרד את הרגל! או באצבע שביד! אני מרגיש שמישהו דוקר אותי עם סיכת ביטחון! זה מציק!! ולא הצלחתי להגבר על זה בינתים! למישהו יש פיתרון בשבילי? אל תגידו לי תנסה שוב! זה דבר שמציק לי ואני לא יכול לא לחשוב על זה!!!

UpTown~Girl

New member
גבר שנוגע לי בשדיים?

מה עשית ממני? זונה? תעשה לי טובה אני האחרונה ואני מדגישה: ה-א-ח-ר-ו-נ-ה שיהיו לה הזיות כאלה! ואם יהיו לי הזיות כאלה אני אפחד עוד יותר מהמכשפה! תראו מי שמדבר... לך יש הזיות ששריר מזיין אותך! חלמן ספר להם מה שסיפרת לי שקרה לך שבוע שעבר! ספר להם על אחותך השוודית, אין לך מה להתבייש חלמן...

שריר

New member
אהה אז שהתסלכת מהחור של הדלת

היה עליי ולא על אחותך טוב חלמן מצטער אני לא הומו אבל הבנתי ששבז אוהב להחדיר חפצים כהים לחורים קטנים

shabaz

New member
שיעול*כלבה*שיעול

שריר- יא זון....חפצים כהים? לא הבנתי... אלא אם כן אתה מתכוון שאני מכוחות השחור (כושים) אז אני לא... אם אתה מתכוון ל...דילדו... אז גם לא...ידידה שלי...היא היחידה שמשתמשת בזה.. ואני רק אוהב להסתכל...אבל אף פעם לא השתמשתי בזה עליי... והיא לא מרשה לי להשתמש בזה עליה...אז אף פעם לא נגעתי בזה גם. אפטאון ביטצ´- שתקי.

שריר

New member
שמת לב שאני כתבתי משפט אחד

ועלו לך איזה מאה אסויאציות של זה שאתה הומו זה שאולי חושבים שיש לך גדול וזה שאתה מסתכל על ידידה שלך מביאה ביד עכשיו אתה רוצה לספר לנו משהו? איזה מהן נכונה יש לך זין קטן לאללה וקיוות שאני אומר שיש לך גדול אתה הומו ומשחק אותה הומוהפוב או שאתה מנסה להתלהב ולהגיד שטויות שאתה מסתכל על ידידה שלך מביאה ביד? מה שאמרתי שאתה אוהב להכניס חפצים כהים לחורים קטנים האסוציאציה הראשונה שעלתה זו כנראה הנכונה מבחניתך

UpTown~Girl

New member
מה עשיתי לך?

חלמן ירד עליי, החזרתי לו! לא עירבתי אותך! אז למה אתה מכניס אותי לריבים שלך עם שריר? וזה שכתבתי גו שריר, זה היה על מה שהוא אמר לחלמן! אין לי שום כוונה לריב עם אף אחד!

חלמן

New member
גגגגגררררררררר

אין לי כווווחחחחחחחחחחחחחח דייייייייי אני הולך להתפגר! קודם כל אחת מזינת לי את המוח באי סי קיו.. ואין לי דרך לצאת ממנה! דיייייייייי ועוד אתם עכשיו משגעים אותי!!!!1 אין לי כוח אפילו להגיב@!

shabaz

New member
אופסיק....

סליחה אפטאון נקבה... ראיתי שהוא ירד עליי ואז אמרת גו שריר עם הפיצי גו... אז הנחתי...טוב הבנת´תי שריר...יא בבון...אתה בא בחנוכה (לא קשור)? עזבו אנשים...שריר משחק אותה יורד על אנשים:) מה אני עבד שלכם? שתקון פיכם.... ו...עדי...לכי תכיני לי אוכל נקבה:)))))) הכל בא מאהבה כן? אל תעלבי

למעלה