עיניים בחלום

קסם 213

New member
עיניים בחלום

שלום לכולם

כבר כמה לילות שאני חולמת חלומות, יותר נכון סיוטים שהמוטיב המרכזי בו זה עיניים.

אני אתן הקדמה - לפני כחצי שנה החבר שלי לשעבר נפטר באופן פתאומי מגורם לא ידוע. זאת הייתה טרגדיה אמיתית ועדיין קשה להתאושש מהטראומה.
בכל אופן, בהתחלה הייתי חולמת עליו חלומות פשוטים, שהוא קם לתחייה, שהוא מחבק אותי.. לאחרונה החלומות הפכו להיות סיוטים בהם הוא ממש מפחיד אותי.

החלום העיקרי היה כזה - אני בחדר שלי ישנה במיטה רואה אותו ישן לידי, קצת מופתעת, פתאום אמא שלי קוראת לי. אני הולכת אליה, חוזרת לחדר, הוא נעלם. הולכת שוב, חוזרת הוא שם. יושב על המיטה בפוזה כועסת. אני שואלת אותו מה שלומו והוא מתחיל לגלגל את העיניים (שרואים רק את הלבן) וצוחק, אני מבקשת ממנו שיפסיק כי הוא מפחיד אותי, אותו זה משעשע ואז הוא אומר לי בכעס "את יודעת, יש לך קטע כזה שאת ממש לא נחמדה לאורחים שבאים אלייך. נגיד אם בא מישהו עם מוגבלויות, את ממש מגעילה אליו" (יש לציין שבמציאות דווקא ההפך הוא הנכון).
אני מתנצלת בפניו ואומרת לו שהוא צודק ובוכה ורק רוצה לדבר איתו, לשאול מה שלומו. הוא מציין שאסור לו, פתאום קול (כאילו כוח עליון מהשמיים) משדר לי שהוא לא יכול לספר לי מה קורה שם (בחיים שאחריי) ואז הוא (החבר) נעלם, ומופיע על המיטה שלי מסך טלוויזיה קטן וישן. אני יושבת מולו ורץ סרטון כזה שמראה לי מלא עיניים, ציורים של עיניים, עדשות מגע וכל מה שבשדה הסמנטי של עיניים. אני מסתכלת ואומרת "אוקיי נו, עיניים זה אומר מוות קרוב אבל מה הכוונה?".
פתאום הוא (החבר) חוזר, ומתחיל שוב לגלגל לי עיניים, להפחיד אותי, אני אומרת לו להפסיק והוא ממשיך. מנסה להגיע אליי בצורה מפחידה כמו הילדה בסרט הטינה, ואני מנסה לברוח לצאת מהדלת של החדר אבל היא נעולה. התחלתי לדפוק עליה ולצרוח, וקמתי במציאות בצרחות.

הלוואי ויכולתי לדעת מה כל זה אומר. עצוב לי שככה הוא מופיע לי בחלומות..
מצטערת אם הארכתי מדי במילים!
תודה רבה על העזרה :)

טופי33

New member
עיניים בחלום

הנפטר רוצה למסור לך מספר מסרים:
עיניים -עלייך לראות את הדברים בצורה אחרת.לשנות גישה.
-הוא אמר לך להתייחס אחרת לאנשים עם מוגבליות.שני גישה לחוסר יכולת שלך או של מישהו אחר.חשבי מה הקשר שלך עם אנשים עם מוגבליות ומה בעצם את נדרשת על פי החלום.
-בחלום הוא כועס עלייך .חשבי אילו היה חי על מה היה כועס מה בהתנהלות היום יומית שלך היה מרגיז אותו.
-ממה את במציאות מנסה לברוח ?לפיכך עלייך להתמודד מול הפחד שלך.
מסך טלוויזיה ישן=שיניו גישה בתקשורת הבין אישית שלך.ההתנהלות התקשורתית שלך צריכה להשתנות.
מה נראה לך?

קסם 213

New member
תודה!

אני יכולה למצוא קישור לכלמיני דברים בחיים שלי לפירושים שנתת.
יש משהו שאני יכולה להאמין שהוא יכול לכעוס עליו, אבל מההיכרות האישית איתו, דווקא לא היה נראה לי שהיה כועס על זה.. אבל מדובר בדילמה רצינית שבכל אופן נפתרה.

היה עוד איזה חלום שלפני שהלכתי לישון דיברתי אליו ואמרתי לו שקשה לי עם כלמיני דברים שקרו לי, והלוואי והוא היה יכול להגיד לי מה הוא חושב ומה עליי לעשות. כשנרדמתי חלמתי חלום רגיל ובאמצע החלום מישהו (שאני לא מכירה) בא אליי והביא לי ארנבת לבנה ואמר לי "קחי זה המסר ממנו (מהנפטר)".
אין לי בעלי חיים ולאחרונה לא ראיתי ארנבת, כך שזה היה ממש מפתיע לקבל מסר כזה. מה זה יכול להיות?

ושוב תודה, את אלופה אמיתית!

טופי33

New member
ואאו עשית דבר נפלא ביקשת ממנו מסר

ארנבת=ארנבת מביאה בזמן קצר הרבה מאוד צאצאים ,כלומר מתרבה מהר .כלומר עלייך לעשות דבר מה במהירות והתוצאות לא תאחרנה להגיע .כמו כן תהיינה הרבה יותר ממה שנראה לך.
נבת-מהמילה להנביט.
א=אני
רנ=שמחה
בת=תביאי שמחה כבת לאמך ,תבוא שמחה מבתך .
1+2+5+2+4 האם יש משמעות למספרים?או החיבור ל14 לשנת 2014
כמובן לבן צבע חיובי.
בהצלחה רבה.

למעלה