עינוגים

nerissa

New member
עינוגים

גלים חמימים זורמים מעיניךְ עוטפים הם לחים, אוהבים ונושקים חיוך מְלא רכות מקדים מגעיךְ מסעם על עורי מצייר חשָקִים ונשימת תאווה מסמיקה בי לחי ממלאה בי שקיקה מרעידה בי שריר מלחלחת עיניים כמו ידעתי בכי פורטת עצבים כמיתרים של שיר מגע ממיס מפשיר מרחק בין אני ואת ומה שיקרה להט בוקע והאומץ יחזק את בשר בבשר כמיהתו יפרה ואין עוד אוויר ביננו עכשיו רק יזע ריקוד עתיק מימים ובפנים מתמלא ובחוץ מתכנס עטוף בלחות של בועת עינוגים

ב ה ט

New member
שיר נשי נהדר, הקצב של הריקוד העתיק

ממש מורגש. עונג.

אייבורי

New member
קד לכבודך

אישה מסעירה מתענג על כל מילה שעוטפת אותי למסע אנושי אל נשימה.

חוץ מהעובדה שהשיר מקסים

ומגיעה לך נשיקה אקסטרא עליו (תזכירי לי) חוץ מזה - את חייבת לי מסר. (פומי לובשת את החלוק ועוטה מבט מהורהר של דוקטור שלא מבין משהו)

nerissa

New member
הנה המתוקה שלנו ../images/Emo25.gif

אני בהחלט בהחלט אזכיר לך ובקשר למסר - כשאגיע הביתה. מבטיחה. <נריסה שוב מרטיבה את הריצפה מלראות פומי לובשת רק חלוק ומבט מהורהר..>

מי אמר רק חלוק? ../images/Emo12.gif

יש גם סטטוסקופ, כדי שאוכל להקשיב ללב שלך יקירתי...

nerissa

New member
אוי.. יצור מתוק ואהוב שלי

את לא צריכה סטטוסקופ כדי לשמוע את הלב שלי. כבר שבוע שכל מי הנמצא בקרבתי מרכיב אטמי אוזניים.. <יופי! עכשיו הריצפה לא רק רטובה אלא גם דביקה!>

תראי מה עשית עכשיו....

גרמת לדום לקחת מגב (וזה רק בגלל שהוא דואג לפרקט...) תביישי לך

אייב, בוא שניה

שש... בוא נעבור לשם.. בוא נחזור לשם... שמה עוד לא היינו... עוד טיפה הצידה.. אז ככה (אתה בטוח שאפחד לא שומע?): אם אתה מתכוון פעם לעבוד בשב"כ, מוסד או משהו כזה .. קח המלצה - תוותר על זה.

nerissa

New member
כן גברתי

<הולכת להתבייש בפינה לי> ראיתי פטנט יפני.. שתופרים מטליות לסרבל של תינוק כדי שינקה את הריצפה.. מציעה לשדרג כמה שפחות ולהדביק להם עם דבק 3 שניות כמה סמרטוטים לנקודות המגע בין הגוף לריצפה

למעלה