עינוגים עם זר

עינוגים עם זר ../images/Emo25.gif

הפאב האפלולי והמוסיקה החושנית ברקע היוו תפאורה נפלאה לאיבדון החושים . מוקפת בחברים , פטפוטים , צוחקים על הבעיות עם הילדים , מתבוננים מי הוסיף משקל , מי צבעה את השיער.. ומצידו השני של הבאר , צופה בי במין שקט מחויך , ראשו הקרח כמו מבליט את עיניו ה"טובות"מרים כוסית למולי , מדבר בעיניו אליי. מתבונן בי בתשומת לב , מרגישה את עיניו המרפרפות על שערי , עיניי, שפתיי , שדיי . רואה את התקמרות שפתיו אל מולי , שולח לי נשיקה בחששאי . ואני מסמיקה , לא בטוחה אם כולם רואים את מה שמתרחש לו כאן . הוא נראה "צעיר " . שפתיים מלאות חושניות - תוהה מה יהיה מגען .עורו חלק למשעי .קצת נמוך אבל גוף חסון יפה . עיניים מתגרות , כמו אומרות בואי קחי אותי , עזבי אותם . נבוכה ממבטו , מנסה להעביר את הזמן , נמסה ל"שחק" אותה כאלו הכל כרגיל . אבל , חושקת בו . לאחר 3 כוסיות אלכוהול , כולם קצת שתויים. גם אני ,בקצת high . מרגישה את השלפוחית כבר לוחצת .. משתלפת לי מהמקום ומדדה בצעגדים קטנים לכיוון השרותים . הכל אפלולי ושקט , רק אור נרות מסביב , וריח של מטהר אויר נכנסת לתא , ולפתע מרגישה מאחורי יד . היד על גבי דוחפת את ידי על הקיר ומפשק את רגליי . מרגישה את הנשימה החמה שלו על עורפי . הוא מסובב את ראשי ויונק את שפתיי מלקק אותן , מעביר את לשונו הלוך וחזור על שפתותיי. הבל פיו המתוק מתמזג לתוכי ולשונותינו בנפגשות למין ריקוד סוער . יונקת אןתה ,מתלטפת איתה לכל אורכה, מדמה אותה ל.. מרגישה את גופו נצמד אלי . מרגישה את איברו הקשה מתחכך בישבני . ידיו מרימות את החצאית שלי ומלטפות את ירכיי , את ישבני . מרגישה אותו מחליק מטה לכיון ישבני , מסיר את התחתונים ומלקק אותי- מבחוץ מבפנים .. תחושה שמימית (אלכוהול ולשון גברית - פשוט גן עדן ). לשונו ואצבעותיו הופכות תובעניות יותר ויותר . מפסקת את רגליי למול פניו ומושכת אותו מעלה - כולו שעון וסמוך על גופי . מרגישה את החדירה האיטית והחושנית שלו אליי. כל דקה שעוברת החדירה הופכת חזקה ופראית יותר תובעת את כל כולי ואף יותר ..עד הסוף .. אוף כמה טוב , מידי פעם מעין זר צעיר שכזה ...

אמיתי אמיתי

זה אמיתי כמעט לחלוטין מאתמול בלילה והוא היה בן 24 (צעיר ממני בעשור) ונמוך...נו טוב אני 1,70 ועם עקבים 1,75 כמוהו וקרח - כן זה המודה עכשו אצל צעירים ...

איימי...

New member
לא מאמינה שאני מסוגלת לזה

אבל אמרתי זאת על דברים אחרים.... שעשיתי. ואווו לבריאות אחותי חחח הייתי עם 24 צעיר בעשור פלוס אבל הוא היה שווה יותר מחד פעמי

לזר זכויות שאין למוכר?../images/Emo3.gif

רק תגידי מהו הפאב הפייבוריטי שלך...נדמה לי שאזהה אותך בין ההמון.

אם זה אמיתי אז אני מאוד מקווה ש....

אני מאוד מאוד מקווה בשבילך למרות שלא נראה לי לפי התאור שהוא שם קונדום כי אם לא...אז מה שהבאת זה מתכון בדוק להידבק במחלה (חלילה) כי כשאת שוכבת איתו אז את שוכבת עם החברה שלו לשעבר ועם החבר של החברה שלו לשעבר,ועם החברה של החבר שלה לשעבר ....ואוליי בסוף אפילו איתי

סוס, תחשוב בהגיון..... ../images/Emo8.gif

האם היית נהנה לקרוא בשירנו ובסיפורנו את קטע חבישת הקונדום? יש להניח שקטע פרקטי זה מושמט ברוב היצירות...פשוט אין בו חן ואירוטיות שיתרמו לכתיבה. כתיבה איננה צילום !

ארבל תחשוב טוב....

הסיטואציה עצמה עזוב את התאור בחורה שאתה לא מכיר אתה ניגש אליה מאחורה בשירותים ומוציא קונדום מההכיס פותח אותו מלביש אותו ואז מתחיל את הביצוע? הלוווווו זאת בחורה שאתה אפילו לא יודע את שמה או שזה קורה רצוף ובלהט העניין היא זורמת אבל בטח לא לבוא לה מאחורה לתת לה לחכות שתעשה את כל הטקס של לשים קונדום יש?

...Blue

New member
אמממ..תחלחל...

עינוגים עם זר.. אחרי שתיית 3 כוסות בבר.. לא אכפת לה דבר העיקר.. מימוש פנטזיה כאתגר.. ושאלו חכמים לא מכבר.. האם ליטוף של זר בלילה קר כשנהיה כבר מאוחר.. זה מעשה מכוער? או מתוק כסוכר? לדעתי זה תלוי בזכר שלתוכך חדר..וגמר.. עם קונדום לשים זכר, אז זה סיפור טוב שהיה ונגמר אך אם מזלך לא שפר זה יכול להיות "תענוג" יקר! blue

מייקי69

New member
אחלה פנטזיה - אבל במציאות...רררררר

קראתי - הדליק - מודה. גם פינטזתי רבות - אבל שלוש כוסיות זה לא מספיק זמן-חיזור שיעשה לי את האומץ לפתוח ת´רגליים ולתת למישהו להכנס... חוץ מזה אני אחת שאוהבת תמיד לראותמה הולך לבוא לה. אללה יסתור יבוא עלי אחד 40 ס"מ רוחב 1/2 מטר אורך... אמא´לה חחחחחחחח !! בכלל, אם הוא כזה טוב ושווה - אז שיביא לפחות מספר טלפון. שיט !! הרסתי ת´פנטזיה, מה? בכל מקרה - עמוס מדי. גם זר, גם מאחורה, גם המשפחה/החברים - מישהו מהם יכול לחוש בשלפוחיתו בדיוק ברגע המכריע... עמוס עמוס... בבחינת נהנית מהמחשבה, אבל לא מהאקט... תודה לך שפינטזת וביצעת עבורי. אני מדלגת לפנטזיה הבאה !!!!

מייקי את נגד......./images/Emo35.gif

את נגד 40ס"מ אורך וחצי מטר עובי??? אוףףףףףףףףףףף אז אני מחוץ לתחום!!! מה אני יעשה שיש לי ...של סוס

מייקי69

New member
מותק, אני משנה את שמי לנחמה !!!!

אם אכןאתה לא מתפאר לשווא - חפש לך סוסה אחרת. מותק, אני האשה האידאלית - נחמת הטיפשים, נקמת המכוערים !!! אני אוהבת אותם - נורמאליים, מתוק שלי. מה לעשות ונולדתי בתולה נצחית, ולא בא לי להקרע מחדש בכל זיון... אז מדהימים שכמוך, יגיעו איתי עד לתוך חדר השינה - אבל ישארו מחוץ למיטה - אבוי !!!! מזל שלי שהאלוהים נתן את המימדים המתאימים לי לכל מאהבי !!! אז במקרה שלי - בעלי הזין עתיר המימדים ישארו עם הגאווה - אבל מחוץ לי !!!! אני אלקט את הפירורים שבשוליים ואתענג כפליים !!!!

שמחתי לשמוע שאת ´חרמנית רציונלית´../images/Emo3.gif

אצלך בערכת הזיון נמצא את ה´רולטקה´ וא ´מד הקליבר´?

מייקי69

New member
חחחחחחח דורש תשובה מוחצת !!!

אני מודדת עם הפה, חמודי !!! וזה בא קומפלט עם כל החבילה שנקראת - אני. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אוףףףףףףף לא הבנת אותי../images/Emo10.gif

זאת הייתה הלצה התכוונתי שיש לי ...של סוס בגלל הכינוי שלי סוס שחור אני נורמאלי לחלוטין

מייקי69

New member
נעים להכיר אותך - "נורמאלי" ../images/Emo13.gif

הוא שאמרתי - הרוב נורמאליים. מזל שלי !!!!!! מזל שלהם !!!! חחחחחח

עינוג מוטרף

מניסיון , כשלי זה קרה, ההתלהבות,החרמנות,והאדרנלין שזרם, זרמו כל השבוע, לא הפסקתי לחשוב על החוויה המענגת. לפעמים גם אנחנו הבנות רוצות רק נטו סקס בלי שמות,בלי הכרות גם לנו יש זכויות
מלאכית כחולה

למעלה