עינב צריכה קקה

עינב צריכה קקה

מה דעתכם על הבהמיות של אנשים מסוימים בבית? איפה החינוך? בפירוש שמעתי את עינב מודיעה לכולם שהיא צריכה קקה. מה קרה? אין שם אנשים שגדלו בבתים נורמליים? ממש גועל!

lavender4

New member
עינב צריכה ללמוד להגיד 'בבקשה'

כל הזמן היא מצווה על אנשים שם. 'לאון תעביר לי את האוכל' 'קרן תביא לי סיגריות' או 'קרן תביא לי את התיק איפור שלי' לא בדיוק ציטוטים אלא רוח הדברים. זה כזה מגעיל הברבריות שלה. וג'ני צדקה ב100% לגביה וחבל שהיא לא פיתחה את זה שם, אולי היתה נשארת.

AgAm S

New member
אתמול שמעתי אותה אומרת את זה לפחות שלוש פעמים

לגמרי בהמה

ושפרה ועוד כמה אומרים "אני רוצה להשתין"

זה בסדר נכון???? כי מהם זה נשמע מעדן...אה?? גם אני לא אוהבת את צורת הדיבור הזו...אבל כנראה ככם הם רגילים לדבר (גם בבית)\ והם לא מנסים להתייפייף בשביל ה-TV.

Jason2

New member
לא הבנתי, מה לא בסדר בזה?

להשתין זה מהמילה שתן וזו פעולה שכל אחד עושה. ואנשים נוהגים להשתמש במשפט הזה, אין בזה שום דבר וולגרי.

kamrashhalural

New member
עינב היא בהמה מסריחה וולגארית

היא גועל נפש שמרוכז בבן אדם אחד. אני לא מבין איך נותנים לזבלים כאלה להופיע בטלוויזיה. זה לא בסדר.

פרוקט

New member
האם המילים שבהן השתמשת עכשיו

לא שמות אותך גם במשבצת של בהמיות? הפוסל במומו פוסל...

צודק במאה אחוז!!!!&##&#%$@*

עינב פשוט בן אדם מסריח ורקוב מהשורש, פרחה מפגרת ובהמית שחושבת שהיא משהו. צריך להדיח אותה כמה שיותר מהר שתפסיק להרוס לי את מסך הטלוויזיה עם הכיעור שלה.

Saladin

New member
תוכן פוגעני .vs ביקורת מוסיקה

כמו good vs. evil רק שאני לא בטוח מי ה-good ומי ה-evil לטעמי. הכל עניין של טעם.

BeN ShaDe

New member
אי אפשר שלא להסכים.

היא תמיד משחקת אותה נחמדה כשהם בערוץ 2 , אבל שחוזרים בחזרה לערוץ 20 היא מקללת אנשים בשביל סיגריות (וזאת דוגמא אחת מיני רבות).

פרוקט

New member
ולאון אמר שהוא צריך קקי

מה זה קשור ללגדול בבתים נורמלים? הם מרגישים כאילו הם בבית שלהם ולא מתייחסים למצלמות.

droriko

New member
רוצה לשמוע מה זו חוצפה אמיתית?

ליאון וקרן מנהלים ביניהם שיחה , ושיפרה המוזרה הזו שיושבת ביניהם לא מפסיקה לשיר !

../images/Emo45.gif

לה מותר הכל ממנה זה יוצא כל כך מושלם. כי שפרה אינלגנטית, כי שפרה מקסימה, כי שפרה הכי יפה. השירה שלה מעצבנת אותי.

פלדי1

New member
ביחס לשירתה של שפרה

בצהרים היא שוחחה עם ליאון , הקשיבה רק לעצמה. כשהוא ענה , מיד פצחה בשירה , הוא די נעלב . וחוץ מזה , ה-Play list שלה , מה זה על הפנים. היא חושבת שיש לה טעם מוזיקלי משובח ומיוחד . Give me a break.

rosedal

New member
../images/Emo45.gif

אבל מה חדש? לחפש נימוס כאן בארץ? נו באמת. זה נדיר מאוד.

Jason2

New member
אבל אתם שוכחים

שמה שאנחנו שומעים דרך המיקרופונים הם לא שומעים. מבחינת קרן וליאון הם מנהלים שיחה בלי לשמוע את שפרה ששרה לעצמה. אנחנו שומעים גם את מיקרופונים שלהם וגם את שלה, אז זה נשמע כאילו היא שרה על השיחה שלהם.

למעלה