עינב יקירתי

עינב יקירתי

עכשיו סיימתי לקרוא את השירים שלך בבלוג מחודש נובמבר 2005 השירים, אהבה שכזאת ( היית פעם מאוהבת ? ), שוב הולכת ברוטשילד, אנשי ה"שטנץ" מי הם ? ( על החיים בצבא, ושל הנוער של ימינו ), טיול לאירופה החורפית ( באיזה מדינות היית ? אם היית, איזו מדינה הכי אהבת ?, מין חיה שכזאת. אבל הכי אהבתי את שיר חצי חורפי, והשיר היפה ביותר שלך הוא " סוף היום ", הראשון ברשימה. ממש מוצלח השיר הזה. תמשיכי לכתוב שירים. את בהחלט יכולה להצטרף לפורום מחדש. שאלתי לפני זמן מה בפורום, מה קורה עם שונית ? כנראה שהיא מאוד מאוד עסוקה. חג שמח לכולם, בניגוד לכם, אני אחפש בפסח פלפל אמיתי, לא יודעת אם אמצא, צריך להגיע למקום שבו ערבים מוכרים אוכל, בשביל זה אצטרך לנסוע לעיר התחתית בחיפה. כמו שאתם מבינים, אני לא דתיה, אבל הוריי מסרבים להכניס לחם הביתה ( גם הם בכלל לא דתיים, אבל רגילים לשמור, אז אין לי כל כך ברירה. להתראות

M i k e s F a n

New member
זו דוגמא להודעה של מסר פרטי../images/Emo66.gif

שלא קשורה למייק ברנט.
מאיה, אם הנך מעוניינת לדבר עם עינה את מוזמנת לשלוח לה מסר פרטי. תודה וחג שמח

mikebrant78

New member
נכון מאד.

מדובר בהודעה שלא קשורה לפורום שלנו, שכן בברנט עסקינן ולא בעינב וכישוריה (שכנראה גדולים). כמו כן מנהגי החמץ של מאיה, אין מקומם עימנו.

E I NB V 6

New member
ובכל זאת מאיה../images/Emo162.gif

תודה! שמחתי לשמוע שיש מישהו שיכול לפרגן כאן, דברי איתי במסרים שלחי לי מסר וכיווןש לא אוכל להשיב רק לפתוח את מוזמנת לרשום את המייל שלך. בקשר להצטרופתי לפורום תרתי משמע זה קצת בעייתי ומורכב..כמו שאת רואה אנשים כאן צפופים ויש להם עין צרה.. אבל המון תודה ואני כאן אם בא לך רק לטוב כמובן חג שמח עינב.

למעלה