עין

אהבתי

היי..ובאמת אהבתי..הטשטוש הזה כלכך מעניין..גרם לי להסתכל שוב ושוב.. אז מה הטכניקה שם?

הליויתן

New member
../images/Emo13.gif:-אולי הבעיה אצלי מפני שאני.....

מרגיש תמיד כמו יוסריאן בשיחה עם הפסיכיאטר "הכל מזכיר לי מין" אבל העין הזאת נראית כאילו הכניסו שתי עיניים לתוך מנוש! אני אוהב מאד עינים ובטח ובטח מנושים,אבל האם לזה התכוונת? בכל מקרה נהנה מהעיבודים שלך,תמשיך להפתיע אותנו!

הליויתן

New member
מתכוון לעינים2../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo4.gif

הליויתן

New member
מגעיל זה שם תואר לא יפה לאדם שאתה

לא מכיר! יכול מאד להיות שאתה צודק,ואני אולי מגעיל,אבל למה ככה? היצירה העלתה בי אסוציאציות מסוימות,חלקתי אותן בלשון די נקיה,וניסיתי להבין למה התכוון היוצר! אין רע לטעמי בטיפול אמנותי בכל אברי גוף האדם!ויש גם דמיון רב בהרבה מקרים! אולי לטעמך מה שאמרתי הפך את היצירה לפורנוגרפיה ועכשיו עצם הרעיון מגעיל אותך? אולי,ואולי לא,בכל מקרה עד עכשיו היה פורום זה מקום תרבותי ונעים מאד,סגנון אישי תוקפני לא היה בו! מתנצל מראש בפני כל מי שפגעתי ברגשותיו,ניסיתי בסהכ לשתף בהתרשמות מעבודת אמנות!,וגם מוצלחת מאד מבחינתי,ורבת פנים(שאפשר להתעלם מהן,כמו שאפשר להתעלם מקיום סקס או סקס אורלי!) בכל מקרה,יום טוב שיהיה לכולנו והמשך יצירה פורה ומוצלח! מאחל לך barbar נחמד יום נעים במיוחד! הליויתן

barbar

New member
לוויתן, ידעתי שאתה אמן

אבל כזה רגיש?? פשוט לא חשבתי על התמונה בצורה כזאת, ברגע שקראתי את המילה מנוש כל הראיה שלי אותה השתנתה והעין הפכה ל... מנוש לא התכוונתי להיות תוקפני, אלה משועשע. כנראה לא ההיתי ברור SORRY יום טוב גם לך

הליויתן

New member
כנראה שזה ככה!......

דרך אגב טעות עברית נפוצה מאד כאן בפורום א.....מ.....נ...ו...ת!!! לא אומנות! שזה בכלל משהוא אחר! לא להתעצל ,תבדוק במילון!

komandatore

New member
מין ?

הכל מזכיר לך מין,אבל כשמדברים על חלומות,אתה מתכוון לחלומות דג? אז בינתיים לא ניסיתי לעבד את זה,אולי פעם...

הליויתן

New member
יוצר מוצלח ויקר שלום!

מצטער,אבל באמת יש לי הרבה בעיות והמון חלומות מסוגים שונים ומשונים! ולענין העבודות שלך,מצטער שוב,אבל זו האסוציאציה הראשונה שעלתה לי,סובב את התמונה ב90 מעלות ותסתכל שוב טוב טוב! לא תמיד אנחנו מודעים למה שאנחנו יוצרים! הרבה פעמים היצירה נובעת ממקום עמוק ואפל בתת מודע שלנו שעד שמישהו אחר לא אומר לנו,אנחנו לא קולטים! אני אשמח מאד אם תסביר את עצמך גם במילים! הרי ביקשתי את זה גם בהודעה הקודמת! חבל שמנסים לפענח את האופי הדפוק שלי לפי תגובות שלי ליצירות של אחרים ולא על סמך העבודות שאני מעלה! מקווה שתמשיך להעשיר אותנו בעיבודים שלך(מוצאת חן מאד בעיני גם התנינה החיכנית,ואתם מוזמנים לפרש את זה כמיטב דמיונכם הפרוע) יום טוב ושלום על העולם והפורום שלנו!

komandatore

New member
תודה

קודם כל תודה על המחמאות,אין לי בעיה עם שום אסוציאציה רק שבאותו רגע לא חשבתי על זה-אולי היה משהו בתת מודע... לגבי הסברים אני לא ממש טוב בזה ונוח כשכל אחד מקבל וקולט מה שבא לו להסביר אולי אני אוכל לגבי שאלות מדויקות יותר,כי לא תכננתי מראש כמעט כלום מכל מה שהעלתי כאן

למעלה