עין שלישית

sahar0072

New member
עין שלישית

מדיטציה עבור פתיחת העין השלישית אני מעוניין לפתוח את הצ'אקרה של העין השלישית מישהו יודע איך ? מה? מו?

קמהדנו

New member
הי סהר ../images/Emo29.gif

יש כמה סיבות, מדוע לא עונים לך
א) רובנו לא דוגמים את הפורום כל שעה, ועבר זמן לא רב בין שתי הודעותיך ב) לא יודעים ג) לא רוצים לחלוק מידע שנחשב איזוטרי ושעלול להזיק ולא רק לעזור לך ד) לא בטוחים ששאלתך מגיעה ממקום נכון בוא נקווה, שבכל זאת תקבל התייחסויות כאלה ואחרות לשאלתך
אם תוכל לתת מעט רקע לשאלה, אולי תקבל תגובות לעניין בהצלחה!

סעיף ד' אצלי אינו שיקול

שכן ממקום לא-נכון אפשר להגיע למקום נכון. זכור לי סיפור יפהפה שמופיעה באחד מספריה של אלכסנדרה דויד-ניל (שהייתה חוקרת ומתרגלת רצינית של הואג'רהיאנה בטיבט במחצית הראשונה של המאה ה 20) על נזיר שהמוטיבציה שלו ללימוד ותרגול הייתה נקמה אכזרית בעמיתיו שבמנזר. לאחר מספר שנים של לימוד ותרגול הוא זכה להתעוררות.

קמהדנו

New member
יש התקדמות

הנה תיבלת בסיפור אוריינטלי שמשלב תשוקות ויצרים עם הארה אתה בדרך הנכונה לעצי הדקל

קמהדנו

New member
אותו צפי קודר

היה למטרת מוטיבציה ושאפתנות, שכן גם ממקום לא נכון אפשר להגיע למקום לנכון
(בלי לשון)

אינקה

New member
"המממממ"

זו טכניקת מדיטציה שמעבירה אנרגיה בין הצ'אקרה השניה לעין השלישית, אולי זה מה שאתה מחפש.

אני למשל מציע לך שלא תנסה כלל

לפתוח את העין השלישית אלא אם כן אתה מתעתד ללמוד את היוגה על כל האספקטים שלה ברצינות ובכבוד הראויים. אחרת זה יהיה מסוכן מידי. מסוכן מכפי שתוכל לשער.

נהראש

New member
הדרך המהירה ביותר!

לך למנזר, שב כל היום מול הקיר. יש מצב שעוד כמה שנים, אם תתרגל בדבקות וברצינות, משהו שם יפתח...

למעלה