"עין צופה מלמעלה"...

"עין צופה מלמעלה"...

כמה פעמים אמרו לנו שישנה "עין צופה" מלמעלה?, כמה פעמים סיפרו לנו שהכל "מוקלט". כמה פעמים דפקו אותנו עם משקעים לכל החיים על עבירה שעשינו בצניעות... <ועוד איזו עבירה...
> כמה פעמים אמרו לנו שהעין הזו היא של הקב"ה... ובכן-אלוהיםאדירים מודיע בזו כי העין חוזרת לראש העין, הצופה חוזר להיות עיתון מסריח והקב"ה חוזר לכור מחצבתו אי שם בגאלאקסיית XDJK-49 (לפי כת ה-"ראלים") בכל מקרה יום טוסט לכולם.

אולי זה יפתור את הבעייה....

מי רוצה ברכה שיבוא אלי... <לא לשכוח שטר של 50 ש"ח בבקשה,> או צ´ק לפקודת "פמליא של מעלה בע"מ עו"מ-5668938937"

פוצ´י, אני לא חוזרת לשום מקום

אני פה ופה אני נשארת, ועזוב תהקלטות מזמן נסגר התקציב של ה"קסטות" והספרים.

מעניין אותי לטייל ב"ספרייה של מעלה"

יש לך "קשרים בהנהלה"?, את יכולה להכניס אותי?. הרי נידו אותי משם ברגע שהחלטתי שאני "מורד במלכות"... וזרקו אותי לכאן,לאדמה,איתכן\ם. מה לעשות? אני רוצה לעלות חזרה לסיפרייה האדירה של מעלה, ולחטט בהקלטות הסודיות, לדוגמא-לחטט בחייו של אברהם אבינו,מוישה רבינו, להכנס להקלטות של חדר המיטות של הרמב"ם וכ"ו... על כן דרך השוקולד. אגב-פילוסופית זה רעיון מעניין. שבעצם כל המציאות היא מן תוכנת מחשב ידועה מראש בכל רגע נתון.

אתה מכניס אותי לזכרון רציני,

שהייתי בערך בת 15, מורה אחת אמרה לנו שכל חייה של כל אחת, מוקלטים ורשומים ואחרי 120 עולה הנשמה לשמים וכולם יושבים לצפות בסרט של החיים שלה. תאמת רציתי לשאול אם יש פופקורן, אבל בשלב מסוים בחיי תוך כדי הנשיקה הראשונה שלי יצא לי לחשוב על איך אני אסמיק שסבתא שלי, המנהלת שלי וכל החברות שלי יגיבו שיראו אותי מתנשקת. היום, הייתי שמחה להתנשק להן מול הפרצוף אבל רק אם יש פופקורן. <אלוהימית מזמינה את אדירים לחיטוט ספריה, תאמין לי, כולם עושים את אותו דבר>

נראה לך שאני נותנת לכל אחד?

להאמין בי?
מותק, זה רק ליחידי סגולה! <אלוהימית מאוכזבת עד היום מהנשיקה הראשונה> <כוחו של אל נמדד באיכות מאמיניו ולא בכמותם>

אני מקבל את ההזמנה בחום רב.

מתי היתה "הפעם" הראשונה? <התכוונתי ל-מתי היתה הפעם הראשונה שתפקדת כאלוהימית...סליחה על השאלה הלא מובנת>

נראה לך בכלל מענין?

תאר לעצמך את רב יענקל עם שורה ביילע ובכלל יש לי שאלה מאד חשובה על זה, יש הרבה דברים שלא הבנתי פעם בקשר לקלטות. הרי יש דברים שהם לא צנועים אז מה כולם רואים אותם? יש לי לזה פרוש רש"י. מיד שמגיע קטע לא צנוע מגיע המלאך המיוחד סתריאל ושם את שרביטו על המקרן למשך הזמן האסור וכך יש לא רק סרט אלא סרט מצונזר. מצד שני יש בעיה, מה אם יש כאלה שכל הסרט שלהם הוא לא צנוע? <אלוהימית האלוהית הראשונה מאז המפץ הגדול, שלושת הפילים ובריאת העולם בששה>

והכי קטע

שמי שמצנזר בעצם יושב עם דף מול המסרטה. הדף חוסם את הקרניים וככה המצנזר עצמו רואה את כל מה שאסור עד שהוא מחליט שלכל היתר כבר מותר לראות. באמת צדיק הדור...

למעלה