עין הרע

עין הרע

שלום חברים אני לא יודעת כמה זה קשור כל כך לפורום הזה פשוט לא מצאתי משהו שיותר קרוב לזה ואני אמשיך לחפש, אמא שלי טוענת שהיא צריכה חומר על עין הרע ודרכים לטפל ולהתמודד עם עין הרע, למישהו יש קישור לאיזה מאמר כלשהו או מסמך כלשהו שנכתב על ידי מומחים או מישהו מוסמך בנושא? תודה , אלייה.

הוצאת עין רעה

העתקתי תשובה שנתתי בפורום אחר. הוצאת עין רעה. יש דרכים שונות להוצאת עין רעה חלקם מסורתיות וחלקם מתקדמות. המתקדמות 1. לעשות מדיטציה ובעזרת הדמיון להזמין אור לבן מטהר אנרגיות שליליות מלמעלה. לתת לו לאפוף אותנו, לנשום אותו לתוכנו ולהרגיש איך האור נכנס לבן ויוצא עכור, לאט לאט הצבע שאת/ה נושף הופך ללבן יותר. וכשהצבע לבן לגמרי להזמין מעגל הגנה שיאפוף אותך ויגן עליך. 2. ללבוש חלוק או שמלה רחבה, אפשר ללא בגדים כלל. מתחת לחלוק לא ללבוש דבר, להוריד את כל התכשיטים, לקחת קערית עם עלי מרווה אפשר גם מקלוני קטורת. להשאיר אור עמום בחדר לערוך תרגילי נשימה להירגעות, לבקש כי הקטורת או העלי מרווה ינקו את העין רעה ממך, להדליק את הקטורת ולתת לה לאפוף אותך מכף רגל ועד ראש. לדמיין איך העין רעה עוזבת את הגוף ואת מיטהרת. 3. דרך מסורתית . ללכת לים או למקווה ולטבול 7 פעמים בצורה חזקה מאוד. או להיכנס תחת 7 גלים. עליך להיות לא לבוש/ה כלל, נקי/ה ביותר, וללא תכשיטים לפני הטקס. 4. בזמן הטקס למי שמחפש את התפילות המתאימות להוצאת עין רעה . המלאך הגואל אותי מכל רע יברך את הנערים ויקרא בהם שמי ושם אבותי אברהם ויצחק וידוגו לרוב בקרב הארץ: ג"פ - הנה לא ינום ולא ישן שומר ישראל: ג"פ - לישועתך קויתי יי קויתי יי לישועתך יי לישועתך קויתי: ג"פ - בשם יי אלוהי ישראל, מימיני מיכאל, ומשמאלי גבריאל, ומלפני אוריאל, ומאחורי רפאל, ועל ראשי שכינת האל: }נוריאל{ למנצח בנגינות מזמור שיר: אלוהים יחננו ויברכנו. יאר פניו איתנו סלה: לדעת בארץ דרכך. בכל גויים ישועתך: יודוך עמים אלוהים. יודוך עמים כולם: ישמחו וירננו לאומים. כי תשפוט עמים מישור. ולאומים בארץ תנחם סלה: יודוך עמים אלוהים. יודוך עמים כולם: ארץ נתנה יבולה. יברכנו אלוהים אלוהינו: יברכנו אלוהים. וייראו אותו כל אפסי-ארץ. פרקי תהילים להוצאת עין רעה הם, לא', צא'. יש עוד דרכים רבות להוצאת עין רעה אקבץ עם הזמן את כולם למענכם. ניתן לגלות זאת גם בקריאה בקפה, לגבי נמלים זה לקוח מסיפרות מסורתית חכמי עירק אני חושב. לא בדקתי זאת עדיין. הטיפול בכך בדרכים מסורתיות 1. באמצעות עופרת (רסס) או דונג (חלב). 2. יש תפילות מיוחדות (לחש) של רבי חיד"ה. 3. בתהילים פרקים לא` צא`, 4. יש אומרים "אנה מזרעא דיוסף קטינא". אני מזרעו של יוסף. 5. לחש הגנה, "בן פורת יוסף בן פורת עלי עין בנות צעדה עלי שור". 6. טבילה בים או במקווה 7 פעמים בכוח רב. או להיכנס ל7 גלים. 7. שטיפה ארוכה תחת מפל מים. 8. למרוקאים בלבד, ללכת לים בשעות הבוקר המוקדמות למצוא דייג ולקנות ממנו דג (אסור להתמקח על המחיר) להשתין לפה הדג ולהשליך אותו חזרה למים. 9. יש אומרים ששתן מנקה עין רעה בדקתי ומצאתי כי רק שתן של תינוק עד גיל שנתיים יכול להוציא עין רעה. 10. מי גשם שירדו בלילה (אסור להם לראות אור יום) מנקים עין רעה. כמו כן מי ים. בבדיקות שערכתי בביו-אנרגיה העין רעה יוצרת חור בהילה וניתן לסגור אותו בקלות באמצעות התכוונות, חישה בכף היד או עיפעוף. אם החור נמצא גם למחרת סימן שהעין קשה במיוחד. אנשים רוחניים העוסקים במאגיה או קריאה בקלפים קפה או הילרים רגישים לפגיעה בעין רעה יותר מאחרים, לכן הם צריכים יותר הגנות מאחרים. לכן אני ממליץ להם לשים מראה בכניסה לבית מול הדלת (להחזרת אנרגיה שלילית) או מראה קטנה על השולחן עבודה שלהם מכוונת כלפי הלקוח. (מראת איפור קטנה ובתוכה אבני טורמלין אמטייט, סיטרין ועוד. אבן טורמלין שחור מגינה מפני עין רעה. גם אבן עין החתול, יש עוד.. קטורת בכור, או אחרת מנקות עין רעה. אצל הבדואים = אבן שנקראת שבא-אלום (אבן המלחה, (גופרת אשלגן או חמרן) שורפים אותה על האש ורואים בה ממה נובעת העין רעה וגם מנקים את העין. אני לא מבטיח אולי אכין מאמר על הנושא כי יש עוד דרכים שונות. מיקי

למעלה