כמה תשובות.
קמעות- חפצים ש
לרוב יצר האדם ומטרתם להגן או לבצע פעולה כלשהי בשבילו. האדם אשר יוצר אותם, ממלא אותם באנרגיה ובכך מציב בשבילם מטרה כלשהי- אשר ברצונו לבצע. ישנם המאמינים שכנגד עין הרע, ניתן להחזיק דברים כחולים, ספרי תנ"ך או תהלים וכל היוצא בזה. אם כך, את יכולה לשאלה את השאלה
"גם את ספר התנ"ך, לדוגמא, ממלאים באנרגיה
" והתשובה על כך תהיה פשוטה למדי- ישנו הבדל עצום בין הקמעות ביהדות לבין הקמעות שמייצרים המאגים. ביהדות, מאמינים שדברים קדושים כמו ספר תנ"ך יכולים להגן גם בלי להיטען מבחינה אנרגטית.
חמסה- דוגמא לקמע שאמור להגן מפני עין הרע, עד כמה שיידוע לי. בדרך כלל, שילוב של המספר 5 והצבע כחול- נותן הגנה מוצלחת מפני גורמים הבאים לפגוע ולהזיק.
עין- עין זו עין, אני לא מבין מה הבעיה כאן. אבל, בכל אופן, העין היא, לפי האמונה, החלון אל הנשמה. בנוסף לכך, ישנם אנשים המסוגלים בעזרת מבט חודרני, להתקיף בעזרת עין רעה (לקוח מהקבלה היהודית- הספר "למה זה קורה לי ע"פ הרב יעקוב גריא(
))
כחול- אלוהות. לא פעם סימל הצבע הכחול אלוהות והגנה. שמיימיות וטוהר. הסיפור הכי אופייני הוא שבמקומות מסויימים, צובעים האנשים את דלת ביתם בצבע כחול... כיוון שהם חושבים שאם יעשו כך, השדים הבאים מהשמיים יחשבו שהם עדיין בשמיים- וימשיכו הלאה.
"אבוי, הבורות"
אם יש לך עוד שאלות, פשוט תשאלי. שמח לעזור, הפריק. נ.ב. מצטער על שגיאות מהירות ואיות... כתבתי את התוכן ממש ממש מהר- לא בגלל זלזול, אלא בגלל שמכושפות התחיל