מאוד רלוונטי לפורום הזה
כי לצערי זה משהו שגיליתי שקיים ומשפיע ברמות שונות ומגוונות. אני חיה בצרפת ומעניין שדווקא כאן נתקלתי בהרבה מאוד התייחסות לזה. באזור שבו אני גרה יש הרבה מאוד הילרים שמתייחסים לעניין, והרבה אנשים שגדלו בספרד או במדינות אפריקאיות וחטפו מאגיה שחורה עוד כילדים. בהתחלה לא כל כך התייחסתי לזה, כי לא האמנתי בזה. אבל כשהתחלתי להרגיש את זה על אנשים שלא סיפרו לי על כך, ולהעיף על ידי טיפול שיאצו אנרגיות שהרגשתי שלא שייכות להם, עם אינסטינקט של להסתכל על החלון ולהגיד בלב "החוצה!", הבנתי שיש בזה משהו. הכי גרוע היה כשבתקופה מסויימת הרגשתי לא טוב, וכל הטיפולים שקיבלתי לא עזרו, ולא הבנתי למה. עד שהגעתי לקינזיולוג שאמר שעשו עלי מאגיה שחורה. אני לא אפרט את הכל, אבל לא ידעתי אם להאמין לו. מה שידעתי זה שאחרי הטיפול שלו הרגשתי טוב, כאילו כל מה שחסם אותי בחודשים האחרונים פשוט נעלם ולא חזר. והנה בתקופה האחרונה אני שוב שומעת על זה מאנשים שמהם לא ציפיתי לזה, וזה מעציב אותי מאוד לדעת שיש רוע, שיש אנשים שרוצים להרע, שרוצים שיהיה לי ולאחרים רע. לא ברור לי איך יכול להיות שכל כך הרבה אנשים מאחלים טוב, אבל אדם אחד שמאחל רע משפיע הרבה יותר. יש טיפולים, בעיקר של הילרים, שמנקים אנרגייה שלילית כזאת. צריך למצוא מישהו אמין, וזה אולי יותר קשה. קטורת ונרות זה תמיד טוב, לנקות את הבית, לפתוח חלונות. יש קריסטלים שעוזרים להגן ויש "מצברי אורגון", למי שיודע מה זה. ויש גם טקסים של ממש שמנקים מאגיה שחורה, בספר "ריפוי של מלאכים" של מרגלית אילון יש הסברים מפורטים על זה. וגם תפילות עוזרות.