עין הרע וכישוף

yigalby

New member
עין הרע וכישוף

מה דעתכם על הנושא ? פשוט נתקלתי במקרה לא נעים בלשון המעטה ..אפרט אחר כך

hal767

New member
אני מוכן להשיב

אבל אני מעריך שאור תתערב בדיון ותעצור אותו, בטענה שאינו שיך לנושא הפורום אלא לתחום המיסטיקה.

yigalby

New member
מאיפה נתחיל?

קודם כל גם אני לא הייתי מהמאמינים הגדולים ,אבל העולם גדול ומלא הפתעות. וכך יצא שעם הזמן פתחתי את אוזניי לשמוע על מקרים כאלו. ידידה שלי שנולדה בברזיל ,סיפרה לי על מקרים כאלו.שטמנו בובות ,השתמשו במכשפים כדי לקלל מישהו שהיו איתו במריבה וכו'. גם רוזיטה ארביגו נתקלה בלא מעט מקרים כאלו כשעבדה עם דון אליגיו פאנטי,וכמו שהוא אמר לה " היום יש הרבה שיודעים לעשות כשפים אך רק אני נשארתי שיודע לבטל אותם". ידידה שלי טוענת שמסורת הוודו והכישופים הגיעו לדרום אמריקה מאפריקה ביחד עם העבדות. גם בעדות צפון אפריקה ידעו על דברים אלו. לפני חודש למכרים שלי שמו חיה מתה בתוך החצר..בנוסף לקחו בגדים מהאמא או מהילדים (איתם משתמשים יותר מאוחר לעשות את מה שעושים)כנראה אחד הגרושים של בני הזוג עשה מעשה.. הייתי אצלהם לאחר שמצאו את החייה ואמרתי להם שיזהרו ..וישחפשו אם אין עוד דברים בסביבה. איך הם מצאו את החיה בחצר זה גם סיפור הזוי..מישהי שבמקרה היו אצלה בבית(מישהי "מהתחום") ,אמרה לאמא ששמו להם משהו בחצר.. מי שנפגע מזה זו הבת הגדולה בת 10 שלא מצליחה לישון ורואה דמויות בתוך הבית..אני יושב ואוכל עם ההורים בחצר והילדים בפנים וכל חצי שעה הילדה מבקשת שואלת את האבא ומוודאת שהוא לא עייף,כי היא חייבת אותו ער כל הלילה. מבקשת ממנו שישתה קפה כדי שיהיה ער איתה..וככה כמה פעמים כשאנחנו יושבים בחוץ. אמרתי להם שזה בטח התחיל מהתקרית של החיה..ואכן זה התחיל בערך מאותו זמן..האבא כנראה הבין ,אבל לא רצה לספר לאשתו שזה מה שהוא חושב.הוא גם שמע ממקור ראשון על שדים שאנשים רואים והוא מאמין שיש כזה דבר. זהו לבנתיים ,צריך לזוז

yigalby

New member
המשך..

היום היה לי פגישה מענינת עם מרפא דרוזי שעושה תרופות טבעיות ויש לו הצלחה טובה מאוד בחולי פסוריאזיס קישקשנו ככה כמה זמן על צמחים ,שאלתי אותו לגבי איזה צמח שאני מחפש (מרוביון) והוא כיוון אותי למקום ,עשישתי שם קצת סייסטה וחזרתי לכיוון הבית.בדרך אספתי עוד צמח שרצתי שישמש לאמבטיה לילדה שלא מצליחה לישון. בדרך עצרתי אצל המשפחה המדוברת ,רציתי לבדוק האם היה עוד ליל שימורים או שהיה יותר טוב.. אתמול בלילה עשינו ביחד טיהור בבית,כאשר התרכזנו בילדה. להפתעתי הם אמרו לי שהיה לילה שקט! והילדה לא התעוררה בלילה לא העירה אותם וישנה שנת ישרים.הופתעתי ושמחתי. ההנחיות היו להמשיך עם טיהור הבית ואמבטיות צמחים לילדה. מקווה מאוד (ובטוח) שלא יחזור על עצמו כי מי שלא ישן כמה לילות ,מצבו ממש לא טוב, במיוחד כאשר ילדה קטנה רואה דמויות בבירור ,וגם הייתה אומרת לאביה איפה היא רואה אותם ושהם מדברים כל מיני דברים. בכל מקרה נראה שהמצב מאוד השתפר,מקווה ומחזיק אצבעות שישמשיך ככה. ושחג החירות שלהם ימשיך ולא יתקלו בזה שוב כל ימי חייהם. אמשיך לעדכן. שיהיה לנו חגים שמחים

freearth10

New member
הדעה שלי...

היי yigalby, לדעתי: כמו שאי אפשר להבריא מישהו, שעדיין לא מוכן לקבל את הריפוי, כך גם אי אפשר לפגוע במישהו, אלא אם כן, הוא נותן לרוע להכנס פנימה, מתוך איזשהו צורך שלו כרגע. אני חושבת שאין כוח שיכול לעמוד מול כוחה של ה
וכשעשיתם את הטיהור מתוך כוונה לעזור לילדה, זה השקיט אותה. לדעתי יחד עם הכישוף היה שם משהו יותר עמוק שזעזע את הבטחון של הילדה והכישוף הוא רק ההשתקפות החיצונית של מה שקרה לה בפנים. והילדה היא ילדה מבורכת עם עיין שלישית מאוד מפותחת ששומעת ורואה דברים שבעיני רובנו נסתרים. מקווה מאוד שהיא לא תחסום את היכולת הזאת שלה, רק בגלל שרובנו לא מגיעים אליה. מאיה

0 אור 0

New member
תמשיכו תמשיכו

זה אמנם לא שייך לנושא הפורום, אבל מסקרן , שנוי במחלוקת ולדעת רבים נוגע בתחום שלנו, לגופו של ענין חוץ משריפת מרווה וחמסה, אני לא בעניינים

אסתר884

New member
אני מכירה את זה לצערי מקרוב

כדאי לך .. לעשות עבודה פנימית עמוקה כדי להגיע למצב שבו מי שעשה את זה לא יוכל לחדור למרחב הפנימי שלך. זה אפשרי. חג חירות שמח. אסתר

ינוקא1

New member
שבוע טוב.

עין הרע וכישוף זה ג'יפה ולכלוך , זו האסוציאציה הראשונה שעולה לי. ניתן לנקות את זה בלא מעט שיטות - כולל ביואנרגיה. (זה תלוי כמובן בכוחו של המטפל ולא רק בשיטה). כמו כן , לצערי במשך הזמן נתקלתי בלא מעט אנשים שנעים מידעוני לידעונית כדי לנקות כישופים ורק מסתבכים בזה יותר. אני חושב שההגנה הכי טובה מכישופים היא אמונה חזקה בריבונו של עולם , וכן קריאה באופן קבוע של תהילים עם הרבה רגש. אבל כדי שלא יתקיפו אותי שוב על הסתה אעצור כאן את הדיבור

ינוקא1

New member
../images/Emo51.gif

זה קצת "איטי" בשבילי (גם אני קורא בניב תימני
) , אבל זה יפה ! הרעיון הוא שכל אות היא סוג של "אור" בשמיים. וכאשר אדם קורא את המילים ומתכווין להכניס באותיות רוח חיים , אפילו אם הוא לא מבין מה הוא קורא , הוא מעורר את האורות של האותיות שהם בעצם הכוחות הרוחניים בהם נברא העולם , והן כבר עושות את הפעולות שלהן ומתקנות מה שצריך. כך למשל כתב רבי ישראל בעל שם טוב (מגדולי המקובלים באירופה , אבי תנועת החסידות) באחת האיגרות הכי מפורסמות שלו : ". . .בר"ה שנת תק"ז עשיתי השבעת עליית הנשמה כידוע לך, וראיתי דברים נפלאים במראה מה שלא ראיתי עד הנה מיום עמדי על דעתי, ואשר ראיתי ולמדתי בעלותי לשם בלתי אפשרי לספר ולדבר אפי פה אל פה, אך בחזירתי לג"ע התחתון וראיתי כמה נשמות החיים והמתים, הידועים לי ושאינם ידועים לי, בלי שיעור ומספר, ברצוא ושוב, לעלות מעולם לעולם דרך העמוד הידוע ליודעי חן, בשמחה רבה וגדולה אשר ילאה הפה לספר וכבד אוזן הגשמי משמוע, וגם רשעים רבים חזרו בתשובה ונמחל להם עונותיהם, באשר שהי עת רצון גדול שגם בעיני יפלא מאד שכמה וכמה נתקבלו בתשובה, שגם אתה ידעת אותם, והיה ביניהם ג"כ שמחה רבה עד מאד ועלו ג"כ בעליות הנ"ל. וכולם כאחד בקשו ממני והפצירו בי עד בוש באמירם, לרום מעלת כבוד תורתך חננך ד בבינה יתירה להשיג ולדעת מעניינים האלה, עמנו תעלה להיות לנו לעזר ולסעד. ומחמת השמחה הגדולה שראיתי ביניהם, אמרתי לעלות עימהם. ובקשתי ממורי ורבי שלי שילך עמי, כי סכנה גדולה לילך ולעלות לעולמות העליונים, כי מיום היותי על עמדי לא עליתי בעליות גדולות כמוהו. ועליתי מדרגה אחר מדרגה, עד שנכנסתי להיכל משיח ששם לומד משיח תורה עם כל התנאים והצדיקים וגם עם שבעה רועים, ושם ראיתי שמחה גדולה עד מאד, ואיני יודע לשמחה זו מה הוא עושה, והייתי סובר שהשמחה הזו ח"ו על פיטרתי מהעוה"ז, והודיעו לי אח"כ שאיני נפטר עדיין כי הנאה להם למעלה כשאני מייחד ייחודים למטה ע"י תורתם הקדושה, אבל מהות השמחה איני יודע עד היום הזה. ושאלתי את פי משיח, אימת אתי מר, והשיב לי, בזאת תדע, בעת שיתפרסם למודך ויתגלה בעולם ויפוצו מעיינותיך חוצה מה שלמדתי אותך והשגת, ויוכלו גם המה לעשות ייחודים ועליות כמוך, ואז יכלו כל הקליפות ויהיה עת רצון וישועה. ותמהתי ע"ז, והי לי צער גדול באריכות הזמן כל כך מתי זה אפשר להיות. אך ממה שלמדתי בהיותי שם שלשה דברים סגולות ושלשה שמות הקדושים, והם בנקל ללמוד ולפרש, ונתקרר דעתי, וחשבתי אפשר שעי"ז יוכלו גם אנשי גילי לבוא למדרגה ובחינה כמותי, דהיינו בהיותם יכולים לעליות נשמות וילמדו וישיגו כמו אני. ולא נתנה רשות כל ימי חיי לגלות זאת. ובקשתי עבורך ללמד אותך ולא הורשיתי כלל, ומושבע ועומד אני על זה. אך זאת אני מודיעך והשם יהיה בעזרך לנכח ה דרכך ואל יליזו, בעת תפלתך ולימודך וכל דיבור ודיבור ומוצא שפתיך תכוין לייחד שם, כי בכל אות ואות יש עולמות ונשמות ואלהות, ועולים ומתקשרים ומתייחדים זה עם זה, ואח"כ מתקשרים ומתייחדים האותיות ונעשה תיבה ומתייחדים יחוד אמיתי באלהות, ותכלול נשמתך עמהם בכל בחינה ובחינה מהנ"ל, ומתייחדים כל העולמות כאחד ועולים, ונעשה שמחה ותענוג גדול לאין שיעור, בהבינך בשמחת חתן וכלה בקטנות וגשמיות, וכ"ש במעלה העליונה כזאת. ובודאי ה יהיה בעזרך ובכל אשר תפנה תצליח ותשכיל, תן לחכם ויחכם עוד."

יעל ND

New member
עין הרע וכישוף

לגבי עין הרע. כתוב בגמרה, שמי שלא מאמין בעין הרע לא מאמין באלוקי ישראל. ואמר רבי חיים ויטל בשם ארי הקדוש, בהיותו מסתכל על בית הקברות בצפת דאז, ש-90% מהקבורים לא מתו מדין שמיים, אלא בגלל עין הרע. ויש הלכות לגבי עין הרע. למשל, איסור להסתכל על שדה חבדו בזמן שתבואה צומחת על מנת שלא יעשה עין הרע, ח"ו. ויש אין סוף תזכורים לדבר. למשל, שרה אמינו, זצוק"ל, שעשתה עין הרע על בנה של הגר (ולכן חלה). וכל יום בתפילות אנחנו מבקשים "...לא לידי עין הרע..." וכו' וכו'. בקליניקה יש מקרים שבאים מעין הרע בלבד. וכל הטיפול הוא בהסרתו נטו. וכל הדאר לא יעזור. כשאני נותנת הרצאה על עין הרע - זה 3 שעות של חומר על קצה המזלג בלבד. לכן אני ממליצה לך להיות יותר ספציפית בשאלה. על מה בדיוק השאלה? לגבי הכישופים. יש אין סוף תזכורים גם בגמרא וגם בספרים אחרים, מכול הזמנים על כישופים, על שיטות הכישופים, על סוגי הכישופים, על השפעתם על המכשף עצמו ועל גורלו, על הסרת הכישופים ועל הגנה מפני הכישופים. פעם חשבתי, זה היה פעם ולא בימינו הנאורים. למדתי, שטעות לחשוב זאת והיום הכול בדיוק כמו פעם. אין חדש תחת השמש. שוב לא הבנתי, על מה בדיוק השאלה?

ורציתי להוסיף

שיש בהחלט עין הרע ויעל פרטה כבר את מה שכתוב בגמרא ויש אומרים גם שיש להזהר מאנשים הפוזלים מאד שמטילים עין הרע. ולהבהרה: עין הרע הוא בדרך כלל לא רצוני (בניגוד לוודו ומיני כשפים). והרבה פעמים אמהות מטילות עין הרע בילדיהן בזה שהן מהללות אותם יתר על המידה בפני אנשים אחרים שמתקנאים בהם. ועין הרע הבא מאדם אוהב הוא הרסני יותר מסתם שונא. ולמי שמאמין, נגד עין הרע אפשר לומר 8 פעמים פרק צ"א בתהילים ואחר כך 8 פעמים ברכת כהנים. בדוק פסח כשר ושמח

yigalby

New member
היי

רציתי להעלות את הנושא הזה ,שאני חושב שבתור מטפלים צריך להכיר אותו ,או להכיר בו. רציתי לשמוע מחברי הפורום על נסיונם בתחום. כמו שאמרת לאל ספק יש אזכורים לנושאים אלה בידי חכמי המרפא היהודים הקדומים,רובם לא אהבו את לוחשי הכשפים,אבל ידעו שיש להם נזק. במקרה זה היה די ברור שזו המקרה ,כי נלקחו בגדים ושיער מהילדים כאשר הם אצל בית אצל ההורה השני (גרושים) ,וכמו שאמרתי נמצאה חיה קבורה בחצר ונראו עקבות של מישהו ששתל אותה שם. וכמובן למי שלא ברור יש איסור חמור על עשיית מעשי כשפים..טוב לא יוצא מזה. חג שמייח

mic26

New member
מאוד רלוונטי לפורום הזה

כי לצערי זה משהו שגיליתי שקיים ומשפיע ברמות שונות ומגוונות. אני חיה בצרפת ומעניין שדווקא כאן נתקלתי בהרבה מאוד התייחסות לזה. באזור שבו אני גרה יש הרבה מאוד הילרים שמתייחסים לעניין, והרבה אנשים שגדלו בספרד או במדינות אפריקאיות וחטפו מאגיה שחורה עוד כילדים. בהתחלה לא כל כך התייחסתי לזה, כי לא האמנתי בזה. אבל כשהתחלתי להרגיש את זה על אנשים שלא סיפרו לי על כך, ולהעיף על ידי טיפול שיאצו אנרגיות שהרגשתי שלא שייכות להם, עם אינסטינקט של להסתכל על החלון ולהגיד בלב "החוצה!", הבנתי שיש בזה משהו. הכי גרוע היה כשבתקופה מסויימת הרגשתי לא טוב, וכל הטיפולים שקיבלתי לא עזרו, ולא הבנתי למה. עד שהגעתי לקינזיולוג שאמר שעשו עלי מאגיה שחורה. אני לא אפרט את הכל, אבל לא ידעתי אם להאמין לו. מה שידעתי זה שאחרי הטיפול שלו הרגשתי טוב, כאילו כל מה שחסם אותי בחודשים האחרונים פשוט נעלם ולא חזר. והנה בתקופה האחרונה אני שוב שומעת על זה מאנשים שמהם לא ציפיתי לזה, וזה מעציב אותי מאוד לדעת שיש רוע, שיש אנשים שרוצים להרע, שרוצים שיהיה לי ולאחרים רע. לא ברור לי איך יכול להיות שכל כך הרבה אנשים מאחלים טוב, אבל אדם אחד שמאחל רע משפיע הרבה יותר. יש טיפולים, בעיקר של הילרים, שמנקים אנרגייה שלילית כזאת. צריך למצוא מישהו אמין, וזה אולי יותר קשה. קטורת ונרות זה תמיד טוב, לנקות את הבית, לפתוח חלונות. יש קריסטלים שעוזרים להגן ויש "מצברי אורגון", למי שיודע מה זה. ויש גם טקסים של ממש שמנקים מאגיה שחורה, בספר "ריפוי של מלאכים" של מרגלית אילון יש הסברים מפורטים על זה. וגם תפילות עוזרות.

למעלה