עין דומיננטית

• פותח הנושא 3d3n
  • פורסם בתאריך

3d3n

New member
עין דומיננטית

יכול להיות שאין לי עין דומיננטית?

9ball master

New member
בהחלט ../images/Emo70.gif

לרוב האנשים אין עין דומיננטית. הנה תרגיל קטן המיועד לזהות האם יש לך עין דומיננטית ואם כן אז איזו עין

3d3n

New member
תודה 9ball master

כמו שחשבתי, אין לי עין דומיננטית אבל מי שכן יש לו עין דומיננטית ימצא שיהיה לו יותר קל לשחק/להסתגל למשחק?

eVeR WiSH

New member
מוזר

עושה רושם שהעין הדומיננטית שלי היא ימין ואני משתמש בשמאל כדי לכוון את המקל (אני גם נמצא מצידו הימני של המקל)

9ball master

New member
אז אתה כנראה

צריך ללמוד לכוון מחדש ואז כנראה שגם המשחק שלך ישתפר פלאים (בהנחה שבאמת יש לך עין ימין דומיננטית)

eVeR WiSH

New member
יוצא ככה

שאני סוגר את עין ימים האצבע עוברת ימין של החפץ ושאני עוצם את עין ימין האצבע לא עוברת לשום מקום... מה זה אומר? דווקא יכולת הכיוון שלי דיי טובה לכמות הפעמים שאני משחק היתי אומר שזה בגלל שאני משחק במשחק סימולצית סנוקר כבר דיי הרבה זמן(זה משפר מאוד את רייאת המשחק לדעתי...)

9ball master

New member
זה אומר ש....

יש לך עין דומיננטית והיא צריכה להיות מעל המקל בעת הכיוון, מה שאתה עושה עכשיו זה שבעצם הרגלת את עצמך לכוון לנקודה מסויימת אבל היא לא אמיתית כי אתה רואה אותה בזוית ולא בקו ישר. אתה לא תהיה השחקן הראשון שמפצה בכיוון מתוך הרגל אבל אם אתה עדיין צעיר ובתחילת הדרך אז עכשיו זה הזמן ללמוד איך לעשות את זה בצורה טובה ונכונה יותר, אז נכון שמיידי זה יפגע ביכולת המשחק שלך אבל לטווח הארוך המשחק שלך ישתפר.

למעלה