עיכוב במשלוח

tahelsadot

New member
עיכוב במשלוח

האם יתכן ששלחתי חבילה לארהב ב14 לדצמבר והיא עוד לא הגיעה? מה עלי לעשות? יש דרך לבדוק איפה זה נמצא? בדקתי בדואר הישראלי זה יצא מפה ב-19 דצמבר ומאז לא הגיע......... למישהו היו גם עיכובים כאלו גדולים?

pnina55

New member
רוב החבילות ששלחתי מ-14.12עדיין לא הגיעו ליעד

חלק מהלקוחות פנו אלי וחלק לא. יש גם סיכוי שחלק הגיע ליעדן אך הדבר לא מעודכן באתר של USPS יש הרבה מקרים שהם לא מעדכנים , הם לא הכי יעילים...

tahelsadot

New member
איכן מכניסים את מספר המשלוחבאתר של דואר usa?

נכנסתי לאתר הזה ולא הבנתי איפה אני אמורה להכניס את המספר של המשלוח........... כמעט כל חבילה שהכנסתי את המספר רשמה לי שאין מידע גם כאלה שבוודאות הגיעו אז אולי אני מכינסה למקום הלא נכון?

tahelsadot

New member
ליתר הבנה

האם צריך באתר להכניס את המספר אותו את מקבלת על הקבלה בדואר כפי שהוא רשום עם האותיות הלועזיות: RR6783647863IL? מוזר שזה לא מראה לי מידע ע אף חבילה למרות שיש כאלה שהגיעו

chop007

New member
חבילה מ29/11 שעדיין לא הגיע לארה"ב ועו

ועוד 4 חבילות מדצמבר שלא הגיעו.... רוב החבילות ששלחתי בדצמבר הגיעו ושלחתי הרבה. אבל אלה שנתקעו מעצבנות!!!

googz

New member
אותה הבעיה גם אצלי......

שלחתי יחד 3 חבילות ב20/12, אחת הגיעה כבר לפני שבוע וחצי, ושתיים..... נעלמו!! אחת הלקוחות מאוד לחוצה שאין עידכון באתר usps וכבר שלחה לי מייל לפני שבוע.... עניתי מאוד בנחמדות שהמשלוח יכול לקחת עד 21 ימי עסקים והיום היא שלחה מייל לחוץ נוסף..... Usps מרגיזים!!!! מה לומר לה....?!

milshake

New member
שככה זה משלוח בינלאומי זול

לפחות יש מעקב על החבילה ואת יכולה להפנות אותה לדואר ישראל שתראה שזה אכן יצא מהארץ, את גם יכולה לסרוק לה את הפתקה. כמו שאמרת עד 21 ימי עסקים זה מקובל, אבל בחגים זה יכול לחרוג כי אנשים יוצאים לחופשות. הנה נוסח לדוגמא שאני כותב לכל מני לקוחות עם עיקובים: during the holidays there's no common pattern apparently, which can be really frustrating while you're waiting on an urgent parcel, I know and I'm sorry, that's just the way international shipping goes sometimes. Most packages I sent to the US by Dec/10 arrived before Christmas, but I have another from Dec/09 that still haven't arrived. I guess it depends on your state and town, probably people going on holiday vacations and such. את גם צריכה לתת להם איזה תאריך סופי שבו לדעתי יש לתת אופציה לזיכוי, או לשלוח את המוצר עוד פעם - במקרה שתקבל שתי חבילות בתקווה יחזירו לך אחת (על ידי אי לקיחתה מהדואר).

googz

New member
תודה רבה על הניסוח ../images/Emo140.gif

אני מקווה שהיא תסכים להמשיך ולמתין......

למעלה