עיכוב במשכורת ....

מצב
הנושא נעול.

tonytony

New member
עיכוב במשכורת ....

עיכוב במשכורת ....
אני עובד בחברה מאוד מסודרת,,, המשכורת בד"כ משולמת בכל 9 לחודש. לעיתים היא משולמת ב-10 לחודש. אולם, החודש עדיין המשכורת לא שולמה. האם הם צריכים לשלם לנו ריבית, הלנת שכר או שהחוק עומד לצידם. לא רשום בחוזה את תאריך קבלת השכר.

tonytony

New member
לדובי 46...אפשר התייחסות

עיכוב במשכורת ....
אני עובד בחברה מאוד מסודרת,,, המשכורת בד"כ משולמת בכל 9 לחודש. לעיתים היא משולמת ב-10 לחודש. אולם, החודש עדיין המשכורת לא שולמה. האם הם צריכים לשלם לנו ריבית, הלנת שכר או שהחוק עומד לצידם. לא רשום בחוזה את תאריך קבלת השכר.
לדובי 46...אפשר התייחסות

לא דובי אבל אענה לך בכל זאת אם זה

עיכוב במשכורת ....
בסדר.... זו הלנת שכר, כעיקרון הם צריכים לשלם לך ריבית חוקית והצמדה. אם ההלנה תמשך, תוכל לתבוע בביה"ד לעבודה גם פיצויי הלנה. לעת עתה, ממליצה לך, לפנות בכתב למעביד ולדרוש כי ישלם את שכרכם באופן מידי בתוספת ריבית חוקית והצמדה.

tonytony

New member
אלף תודות...איך אפשר לדעת את תוספת

בסדר.... זו הלנת שכר, כעיקרון הם צריכים לשלם לך ריבית חוקית והצמדה. אם ההלנה תמשך, תוכל לתבוע בביה"ד לעבודה גם פיצויי הלנה. לעת עתה, ממליצה לך, לפנות בכתב למעביד ולדרוש כי ישלם את שכרכם באופן מידי בתוספת ריבית חוקית והצמדה.
הריבית והצמדה??

תשובות

הריבית והצמדה??
תשובות
הצמדה = השכר המולן לחלק למדד שהיה בתוקף ביום שהתחילה ההלנה * מדד בתוקף ביום הדרישה. ריבית תלויה בריבית החוקית - היא משתנה ואינני יודעת את שיעורה נכון להיום. ברר זאת אצל החשב בחברתכם. בכל מקרה, את הריבית יש להוסיף להצמדה. יש לציין כי התוספת של הרבית וההצמדה היא זעומה. במכתבך, אני ממליצה לא להכנס לחישובים פרטניים אלא פשוט לציין שאתה דורש זאת ולקוות שזה יזרז את קבלת השכר.

מצב
הנושא נעול.
למעלה