עיירה יקרה שלי.

M i N i M i K i

New member
עיירה יקרה שלי.

שאלום אנשים! החלטנו לפתוח משחק עיירה בפורום מבית התאומות מיקמיק וריחניני [שמיקמיק להלן ולדקלמן אני גדולה בחמש דק'] זהו השירשור פתיחה. כאן אתם נרשמים למשחק. ההרשמה פתוחה עד להיום ב-00:00 להלן ולדקלמן חצות מי שירשם אחריי חצות ישתתף במשחק אבל לא יהיה לא סיכוי להיות תפקיד רציני במשחק והוא יהיה איש עיירה פשוט. אחריי שמשחק נגמר [מגלי מיהו הרוצח] מתחילים סבב חדש עם תפקידים חדשים. יהיו שני תפקידים: -שני רוצחים [שהם יצטרכו לשתף פעולה בינהם] כל יום הרוצחים ישלחו לנו אדם אחד שהם רוצים להרוג ואיך הם מעוניינים להרוג אותו אנחנו נודיע לכם מי נרצח וכיצד הוא נרצח. אח"כ עורכים הצבעה בין כל המשתתפים מי לדעתם הרוצח. לבסוף מי שצבר הכי הרבה קולות [לרעה] הוא לא נפסל אלא צריך לבצע משימה שקשורה לפורום [או שלא] דוגמא למשימה: שיר סגידה לי ולריחן. --גם הנרצחים לא עוזבים את המשחק-- אם עולים על הרוצח הוא עושה משימה ואז מתחילים משחק חדש עם אנשים חדשים או אנשים מהמשחק הקודם שירשמו שוב. תהנו!! מיקמיק וריחניני.

M i N i M i K i

New member
הוא

א. הוא חוזר למשחק כרגיל ב.הוא מקבל חסינות של נק' למשחק הבא. זאתאומרת עם במשחק אחריי זה חושבים שהוא הרוצח אז הוא אומרים האיש הנ"ל אינו הרוצח והוא גם לא מת כי יש לו חסינות מהמשחק הקודם. ואם הוא כן רוצח אומרים אותו דבר..=] אז שווה במשחק השני להצביע לבאדם פעמים..=]

דופנה19

New member
וכולם יודעים שהוא נרצח והוא לא הרוצ

הרוצח*

דופנה19

New member
../images/Emo45.gifגמאני../images/Emo4.gif

אני אשמח אם מישו יסביר אותו, כאילו אני מכירה אותו רק בחוקים קצת שונים וגם לא בפורום... וגם לא הבנתי במיוחד את הקטע שלך הרוצח..

בדיוק כמו המאפיה רק../images/Emo108.gif|שור|

בלי רופא ושוטר אולי תעשו גם רופאים ושוטרים?

כנסו../images/Emo108.gif|שור|

אנחנו בטח נשחק המאפיה במפגש(יאי) רופא הוא מישהו שמחליט לרפא אחד מכל תושבי העייריה ושוטר הוא אחד שיכול לבדוק את מהתושבים ולראות את הוא הרוצח...

DoRiNuS sMiNiA

New member
אוי אני מתה על המשחק הזה!../images/Emo99.gif

אנחנו תמיד משחקים אותו בקן!

חוץ מרופא ושוטר

צריך להוסיף גם את משה השמן ושקית שתן כתומה.... משה- אוכל אנשים שקית שתן כתומה- נזרקת על אנשים

למעלה