עיירב טוב

עיירב טוב ../images/Emo24.gif

גולשים אחים ומעדני סויה שלי! אני כבר המון זמן מטייל פה בפורום אבל לא היה לי את האומץ להירשם ולחשוף את עצמי בגלוי כך ללא בושה...אז הנה הוא הרגע,חחח עכשיו אני עבריין רשמית. אני גולש סטייליסט בחוף הדולפינריום בתא.נעים מאוד. ויש לי גם שאלה מה עדיף ולמה חליפה קצרה או ארוכה? וכמה עולה החליפה בשבעת הכוכבים איפה כדאי לקנות

faith2

New member
הייי../images/Emo13.gif

נעים מאוד!! ספר קצת על עצמך! מה הכוונה הפסקת לספור!!..............אין ממה להתבייש
...אבל אם אתה גולש בדולפי..אני מאמינה בסביבות ה-30 +
...צודקת? עכשיו אין לי מושג מה השוני בין החליפות....בשבילי השוני היחיד השהארוכה...הרבה הרבה אבל הרבה יותר יפה!...וגם יותר מחממת!..... דבר שני....עד סוף חנוכה רק בחנות בורדליין בשבעת הכוכבים המחירים על חליפות הגלישה ללא מע"מ....אבל זה תלוי איזה חליפה, איזה סוג וכדומה....
ובהצלחה לך

../images/Emo2.gifאני המום מעצמך!!!../images/Emo6.gif

דבר ראשון תודה על התשובה המנוסחת היטב...כלשונני אני מוחה על כך. עכשיו,אני כמעט בן 16 .וגולש בדכ שם...יש לך חוף טוב יותר?בליייי סלעים? עכשיו לשאלה! רציתי לדעת אם השוני הוא משמעותי מבחינת החימום(קצרה יותר זולה)או שאפשר להסתדר גם עם קצרה כי מה שחשוה זה אזור החזה,הלב. החליפה ארוכה הכי זולה שמצאתי rip curlאיכותית ב750 שח במרום נווה ברג לפני הנחה שאני הולך לקרוע אותו...והוא אומר לי שהוא לא מייבא קצרות ולפי זה הוא מבין שאני גולש מתחיל. ואאאאאאאאני אני כל כך כל כך נפגעעעתי.

מה אחייי..

קצרה זה חליפה לתקופה הזאת של העונות מעבר היא פחות מכבידה ואפשר להסתדר איתה בינתיים אבל כשיש 16 מעלות ותרצה ללכת בבוקר תראה שתקלל תיום שקנית חליפה קצרה... בקיצור קנה ארוכה...

תודה רבה מקרב לב...../images/Emo66.gif

ותראו את החתימה החדשה שלי... והעלתי גם פרטים אישיים כולל תמונה.רוצו לבדוק!!!!!!!!!!!!!

faith2

New member
../images/Emo7.gif

אני מצטערת.....
הנחתי בגלל שאתה אמרת שהפסקת לספור....החוף הדולפי הוא חוף יותר מקצועי....אבל זרקתי מספר 30+...
ואם אתה בן 16....יותר טוב לי
...חח...סתם
קיצר אני ממליצה על ארוכה..וכמו שעומר אמר...עומר צודק

למעלה