עייצ´ס.....

עייצ´ס.....

סיפור שנחת אצלי במייל על הבוקר... היה היה פעם קוף צעיר שחי ביער. הוא נהג לקפץ מעץ לעץ ומבית לבית, ומעולם לא דאג להכין לעצמו בית משלו. פעם אחת, בשעת סערה גדולה, ירד גשם זלעפות והקוף לא הצליח למצוא לעצמו מחסה. הוא טיפס על אחד העצים, וניסה להסתתר בין העלים, אך העלים לא היו מספיק גדולים וסבוכים כדי לכסות אותו, והוא נרטב עד לשד עצמותיו. נוטף מים ורועד מקור הוא ראה קן ציפורים במרחק ענפים אחדים ממקום מושבו. הציפור, שראתה אותו במצוקתו, נתנה לו עצה: "תראה, כמה שאני קטנה וחלשה – דאגתי להכין לעצמי מחסה לימי הגשם. ענף ענף נשאתי במקורי, עד שבניתי לי את המחסה הזה. מה יש, קוף חזק כמוך לא יכול היה לבנות לעצמו מקום מקלט? מן הראוי שתדאג לעצמך בעתיד.." התעצבן הקוף, כי בנוסף להיותו חסר אחריות וגאוותן, הוא גם היה טיפש. מה הציפור הקטנה הזאת מרגישה עליונות כזאת עלי, ורוצה שאני אהיה כמוה.. "שתקי, ציפור חצופה, ואל תגידי לי מה הייתי צריך לעשות. אני יודע מה אני צריך לעשות ברגע זה!" ובבת אחת קפץ לענף עליו היה בנוי הקן שלה, והרס אותו. פיזר את כל הזרדים והענפים והקש שריפד אותו, וקרא אליה: את רואה, הרבה יותר קל להביא אותך למצב שלי מאשר אותי למצב שלך! וככה נשארה הציפור חסרת בית בסערה, בדיוק כמו הקוף. ומוסר ההשכל? אל תנסה להכניס בינה או לתת עצה לא נחוצה לטיפשים, הם רק יפגעו בך. בוקר טוב - בעצם כבר בוהוריים לכולנו

redredole

New member
בעלי מקצוע

מקצועות: איך אפשר לתאר סוציולוג? אדם שכשנכנסת יפיפייה לחדר וכולם מסתכלים עליה, מסתכל על כולם. איך אפשר לתאר פסיכולוג? אדם שאתה משלם לו המון כסף כדי שישאל שאלות שאשתך שואלת חינם. איך אפשר לתאר פסיכיאטר? אדם שאין לו בעיות כל זמן שלאחרים יש. איך אפשר לתאר גינקולוג? אדם שמחפש בעיות במקום שכולם מוצאים בו הנאה. איך אפשר לתאר יועץ? אדם שכאשר תשאל אותו "מה השעה?" יסביר לך איך לבנות שעון. איך אפשר לתאר כלכלן? מומחה שיידע מחר מדוע תחזיותיו מאתמול לא התגשמו היום. איך אפשר לתאר עורך דין? אדם שכותב מסמך בן 10,000 מילים וקורא לו "תקציר". איך אפשר לתאר מתמטיקאי? אדם עוור בחדר חשוך המחפש חתול שחור שאינו שם. איך אפשר לתאר מומחה? אדם שעשה את כל הטעויות האפשריות בתחום מסוים. איך אפשר לתאר פרופסור? אדם שמדבר תוך כדי שינה של אנשים אחרים. איך אפשר לתאר אינסטלטור? אדם שמכניס את ידיו לחרא ומוציא משם זהב. איך אפשר לתאר מתכנת? אדם שפותר בעיה שעל קיומה לא ידעת, בדרך שאינך מבין.

שקדי

New member
שמעתי היום בדיחה.........../images/Emo9.gif

חבר לעבודה היה בקורס של המתמיד המרצה שלהם בנושאי אתיקה.......יש דבר כזה הוא מרוקאי אסלי שבשביל להעיר אותם משיעמום הנושאים מספר להם כל חצי שעה בדיחות.....בעיקר על מרוקאים אז שאף אחד לא יחשוד בי בגזענות חלילה....... עכ´´פ......... המלאך גבריאל אמר למרוקאי אחד שהוא ימלא בקשה אחת שלו.......כל מה שירצה אני רוצה אמר לו המרוקאי שתבנה בשבילי גשר מישראל למרוקו אני רוצה לטייל עליו לבקר בקברי צדיקים תשמע אמר המלאך זאת בקשה קשה נורא יש בדרך ים גדול ועמוק וסערות וענינים הקיצעאר......בקש בקשה אחרת אותה אמלא אני רוצה אמר המרוקאי......שתהפוך את בני לפרופסור....... שמע......כך גבריאל.......באיזה רוחב אתה רוצה את הגשר...........

שקדי

New member
היי בנות................/images/Emo68.gif../images/Emo68.gif

החלטתי להקדיש לכן שיר בנות שתים בובותיים צילי וגילי זאת וזאת מי משתיהן אוהב יותר צילי או גילי זאת או זאת חה חה דודים אינכם יודעים חה חה דודים לא ולא שתיהן שתיהן אוהב יותר צילי וגילי זאת וזאת חיים נחמן ביאליק

למעלה